Προσευχή εξαγνισμού και καθαρισμού προσωπικών χώρων

«Πάντα όσα εάν αιτήσητε εν τη προσευχή πιστεύοντες, λήψεσθε.» (Ματθ. ΚΑ΄ 22) Σε σενα Κύριε Ιησού Χριστέ, τον πανταχού παρόντα και τα πάντα πληρούντα,

«Πάντα όσα εάν αιτήσητε εν τη προσευχή πιστεύοντες, λήψεσθε.» (Ματθ. ΚΑ΄ 22)

Σε σενα Κύριε Ιησού Χριστέ, τον πανταχού παρόντα και τα πάντα πληρούντα, τον δάσκαλο της Οικουμένης, τον Γλυκύτατο Ιησού, που θυσιάστηκε γιά την ανύψωση και Χριστοποίηση του Ανθρώπου, αποτείνομαι την ώρα αυτή με απέραντο Σεβασμό καί Αγάπη και παρακαλώ σε Κύριε να εισάκουσεις τη δέηση μου αυτή και να με ενωσεις μαζί σου και να επιτρεψεις να λάβω ενίσχυση και δύναμη από την Δυναμη Σου και Χάρη από την Χαρη Σου. Ακόμη Σε παρακαλώ,
ο λόγος μου ας λάβει ισχύ και δύναμη από Σενα και ας μην επιστρέψει κενός.

Advertisment

Στο Ονομα Σου Κύριε Ιησού Χριστέ και με την Χαρη του Σταυρού Σου, σταυρώνω τον χώρο αυτο της οικίας μου και κάθε ενυπάρχουσα ενέργεια προερχομένη είτε απο βασκανία ή μαγγανία ή ζηλοτυπία ή καταλαλία ή κατάρα, και από οποιαδηποτε άλλη αιτια που δεν προερχεται από τον Νομο της Αγαπης Σου.

Αποσυνθέτω, διαλύω και διασκορπίζω αυτή την ενεργεια μακριά από τον οικο μου, από οτιδηποτε και αν προερχεται, ανεξαρτητα αν είναι πνευμα που ζει σε σαρκα ή αν βρισκεται σε αυλο χωρο, οποιας ισχύος ή έντασης ή σύνθεσης και αν είναι, είτε προήλθε και προεκυψε από λογους ή σκέψεις ή συναισθηματα μη αγαθα, όπως επισης διαλύω και αποσυνθέτω κάθε εικονα που σχηματιστηκε στο χωρο αυτο ή στη διανοια μου ή στη σκέψη μου, με σκοπό να με φοβίσει ή να με παραπλανήσει και να με απομακρύνει απο κοντά Σου.

Ακόμη σφραγίζω τον οίκο μου με τη δυναμη του Τίμιου και Ζωοποιού Σταυρού Σου και στο Ονομα Σου, απαγορεύω την είσοδο εντός του χώρου τούτου σε καθε πνεύμα, που δεν Σε αναγνωρίζει και δε Σε προσκυνά ως Θεο φανερωθέντα εν σαρκί, Σταυρωθέντα και Αναστάντα, όπως εγω σε προσκυνώ ευχαριστώντας Σε γιά τη Χάρη και την Προστασία Σου.

Advertisment

Κύριε, καθε τυχουσα πνευματική αρνητική υπόσταση που δρα στο χωρο της οικιας μου, Σταυρώνω με τη Δύναμη του Ζωοποιού Σου Σταυρού και στο Ονόμα Σου τους αφαιρώ κάθε δύναμη και εξουσία, που τυχον έχουν.

Και με τους Αρχαγγέλους Σου Μιχαήλ και Γαβριήλ, τους παραδίδω στη Δικαιοσύνη Σου Κύριε. Παρακαλώ σε Κύριε να θεσεις φρουρά από τις Αγγελικες σου δυναμεις στο χωρο αυτό, ώστε να τον φροντιζουν και να τον φρουρουν όπως και αυτους που τον κατοικουν και εισερχονται σ’αυτόν. Αμήν.

Όλα αυτά Κυριε που ετέλεσα εν τω Ονοματί Σου, Σε παρακαλώ να τα επισφραγισεις με την Δεξιά Σου. Ευχαριστώ. Αμήν.

“Μαθητεία στην Προσευχή”,

Δασκαλος Ιωάννης Δ. Δώριζας

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Ύπνωση και υπνοθεραπεία | Που χρησιμεύει η κάθε τεχνική και ποιες οι διαφορές τους
Γιόγκα: 3 απλές ασκήσεις που βοηθούν στην καταπολέμηση των φλεγμονών
Διαλογισμός: «Έξυπνοι» τρόποι για να αυξήσουμε τη συγκέντρωσή μας κατά τη διάρκειά του

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση