,

Ασπίδα προστασίας της χρυσής πυραμίδας

Αυτή η τεχνική αγαπητοί φίλοι είναι μία πολύ ισχυρή τεχνική. Άσχετα εάν κάποιος πιστεύει ή όχι στις δυνάμεις που επικαλείται, είναι γεγονός ότι τα

Αυτή η τεχνική αγαπητοί φίλοι είναι μία πολύ ισχυρή τεχνική. Άσχετα εάν κάποιος πιστεύει ή όχι στις δυνάμεις που επικαλείται, είναι γεγονός ότι τα σύμβολά της έχουν μεγάλη δύναμη.

Ασπίδα της Πυραμίδας

Advertisment

Στέκομαι ακίνητος…
πάνω από το κεφάλι μου σχηματίζεται η κορυφή μιας χρυσής πυραμίδας και σχηματίζεται καταλήγοντας στην Γη.
Η κατάληξη της πυραμίδας στην γη είναι τετράγωνη. Οραματίζομαι λοιπόν έναν κύκλο να περικυκλώνει την βάση της πυραμίδας…
Επικαλούμαι τον ανώτερό μου εαυτό και λέω “Ανώτερέ μου εαυτέ βάλε τα σύμβολα που χρειάζονται για την προστασία μου”
Τα σύμβολα αυτά θα μπουν στην βάση της πυραμίδας και είναι δουλειά του ανώτερού σας εαυτού να κάνει όλη την δουλειά.
Αμέσως μετά οραματίζομαι έναν σταυρό να σχηματίζεται στην κορυφή της πυραμίδας ο οποίος θα είναι παράλληλος με το έδαφος και θα κοιτάει τον ουρανό. Καθώς οραματιζόμαστε τον σταυρό σχηματίζουμε το κάθετο βραχίωνα λέγοντας “εις το όνομα του Πατρός” τον οριζόντιο βραχίωνα λέγοντας “του Υιου” και κυκλώνουμε τον σταυρό με φορά αντίθετη από τους δείκτες του ρολογιού λέγοντας “και του Αγίου Πνεύματος”

Μόλις κάνω τον σταυρό αυτόν επαναλαμβάνω την διαδικασία και σχηματίζω έναν σταυρό για κάθε πλευρά της πυραμίδας, οι οποίοι όμως σταυροί τώρα θα είναι κάθετοι στην Γη.
Δηλαδή θα κάνουμε τον σταυρό 5 φορές (μία στην κορυφή (παράλληλα με το έδαφος) και 4 στις πλευρές τις πυραμίδας (κάθετοι στην Γη)
Μόλις το ολοκληρώσουμε αυτό επικαλούμαστε τον…

Αρχάγγελο Μιχαήλ να τοποθετηθεί στην κορυφή της πυραμίδας, τον Αρχάγγελο Ραφαήλ, τον Αρχάγγελο Ουριήλ, τον Αρχάγγελο Ζακχίήλ και τον Αρχάγγελο Γαβριήλ οι οποίοι πρέπει να τους οραματιζόμαστε οτι μπαίνουν μπροστά από κάθε σταυρό και εγκαθίστανται….

Advertisment

Τώρα είστε ένα αδιαπέραστο φρούριο…… παρακαλώ και πάλι προσοχή στην χρήση της τεχνικής…

Προσπάθησα να το περιγράψω όσο καλύτερα αλλά εάν έχετε οποιαδήποτε δυσκολία στην κατανόησή του μην διστάσετε να ζητήσετε εξηγήσεις.

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Ύπνωση και υπνοθεραπεία | Που χρησιμεύει η κάθε τεχνική και ποιες οι διαφορές τους
Γιόγκα: 3 απλές ασκήσεις που βοηθούν στην καταπολέμηση των φλεγμονών
Διαλογισμός: «Έξυπνοι» τρόποι για να αυξήσουμε τη συγκέντρωσή μας κατά τη διάρκειά του

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση