, ,

Βάλτε στη ζωή σας Θεμέλια Υγείας

Το πρωΐ κάντε ένα χλιαρό μπάνιο, χωρίς σαμπουάν, βγείτε στο μπαλκόνι, ή περπατείστε στην ύπαιθρο, αναπνέοντας βαθειά 20 φορές. Κάντε απλές ασκήσεις για κοιλιακούς

Η Σεροτονίνη φέρνει ευτυχία και επιτυχία

Το πρωΐ κάντε ένα χλιαρό μπάνιο, χωρίς σαμπουάν, βγείτε στο μπαλκόνι, ή περπατείστε στην ύπαιθρο, αναπνέοντας βαθειά 20 φορές.

Κάντε απλές ασκήσεις για κοιλιακούς – ραχιαίους μύες, περιφέρετε τα χέρια δεξιά και αριστερά, καθώς και το κεφάλι

Advertisment

Γειωθείτε, περπατώντας, με γυμνά πόδια, για 3 λεπτά, ενεργοποιώντας την επίφυση και την υπόφυση.

Κάντε ηλιοθεραπεία. [Πρόσληψη βιταμίνης D].

Κάντε δεξιόστροφο μασάζ, με γροθιές, στην κοιλιακή χώρα, [παχύ έντερο], με θερμαντική μυοσκελετική κεραλοιφή.

Advertisment

Μασάτε καλά και σωστά τις τροφές, χυλοποιώντας την, και μην πίνετε νερό κατά την διάρκεια των γευμάτων.

Πίνετε φυσικούς μηλοχυμούς, ή άφθονο νερό ή τσάγια με χυμό λεμονιού.

Τρώτε ωμά ή ατμοβρασμένα λαχανικά, φρούτα και ψωμί – προϊόντα Ζέας.

Οι τροφές, να είναι φρέσκες με όλα τα συστατικά τους, βιταμίνες, ιχνοστοιχεία, πρωτεΐνες, χωρίς αποχωρισμένα συστατικά, π.χ. Γάλα – βούτυρο, άσπρο ψωμί – πίτουρα, φρούτα – φλούδες. Έτσι με την αλκαλική διατροφή, δυναμώνουν τα νεύρα, η ψυχολογία, η αυτοπεποίθηση, η ζωτικότητα, αυξάνεται και βελτιώνεται η ενέργεια, το κυκλοφορικό, το ανοσοποιητικό, μειώνεται η στεναχώρια, φεύγει η δυσπεψία, η δυσκοιλιότητα, η κούραση, οι κομμάρες, οι ζαλάδες, οι ίλιγγοι, οι ημικρανίες, οι νευρικοί μυϊκοί πόνοι, η μελαγχολία, η απαισιοδοξία.

Κάθε 6 μήνες κάντε μία 3 – 5ήμερη νηστεία, μόνο με νερό + χυμό λεμονιού, + μέλι, με ένα υποκλυσμό, [2 λίτρα βρασμένο νερό [ μετά χλιαρό], + χυμό λεμονιού, + χυμό από ένα Ελληνικό καφέ, + 1 κγ μαγειρική σόδα, καθημερινά ή μέρα παρά μέρα, έτσι απομακρύνονται οι τοξίνες τα άλατα, καθαρίζει το αίμα και το νευρικό σύστημα λειτουργεί ισορροπημένα.

Η θεραπεία ενός συμπτώματος, με φάρμακα και εγχειρήσεις, είναι γελοία και απαράδεκτη, [πλήν εξαιρέσεων του κανόνα χειρουργικά].

Οι τοπικές φλογώσεις – ερεθισμοί, όταν δεν οφείλονται σε οξείες ή χρόνιες φλεγμονές, οφείλονται στις δραστικές τοξίνες του αίματος και στην κακή λειτουργία των εντέρων [αέρια – πουρί, – δυσπεψία, – δυσκοιλιότητα].

Όταν δυσλειτουργούν οι αμυγδαλές, οι γιατροί τις αφαιρούν, όταν υπάρχουν ημικρανίες, πονοκέφαλοι, θα πρέπει να κόψουν το κεφάλι;

ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Καθαρισμός, νεφρών – αίματος, με διουρητικά βότανα.

Καθαρισμός, βελτίωση λειτουργίας, παγκρέατος, σπλήνα, με βότανα.

Καθαρισμός συκωτιού, με έγχυμα βοτάνων ή κατάπωση, π.χ. Γαϊδουράγκαθο.

Βελτίωση της λειτουργίας, έκκρισης χολής.

Δυνάμωμα καρδιακού μυ, με παράλληλη αφαίρεση αθηρωματικής πλάκας αρτηριών. [Με βότανα ή βάμμα βοτάνων σκόρδου, κράταιγου, κ.α.].

Οξυγόνωση οργανισμού, με Υπεροξείδιο Υδρογόνου Η₂Ο₂, 2 σταγόνες σε ένα ποτήρι νερό, 3 φορές ημερησίως.

Αφαίρεση τοξινών, με Ζεόλιθο και μείγμα βοτάνων.[Αστράγαλο, σέλινο, κ.α.].

Βελτίωση Ανοσοποιητικού, με παράλληλη λήψη βοτάνων [καρποί κυνόροδων] – ωμού πρωτογάλακτος, με ένα ασπράδι βιολογικού αυγού, σε κάθε φλυτζάνι.

Αντιβίωση οργανισμού, με βάμμα πρόπολης – ερυθραίας και αιθέριο έλαιο ρίγανης.

Κατά την διάρκεια της νηστείας και δίαιτας, λαμβάνετε 1 κγ Σπιρουλίνα με πορτοκαλοχυμό, το πρωϊ, καθώς και 1 κ σ από μείγμα φυσικών βιταμινών, ανακατεμμένες, με 500 γραμ
Ταχίνι και ένα κιλό Μέλι.

Καθαρισμό του οργανισμού, από εντερικά σκουλήκια – επιβλαβή παράσιτα, [που είναι περισσότερα από 2 κιλά, στον καθένα μας και θρέφονται με πρωτεϊνούχες και αμυλούχες τροφές].

Καθημερινά, ένας άνθρωπος, εισάγει στον οργανισμό του, πάνω από 50.000.000 μικρόβια, με τον αέρα, με τό νερό, με την τροφή του.
Συμβιώνουν μαζί μας, είμαστε οι ξενιστές τους, δίδουν ζωή, χωρίς αυτά και την εργασία τους δεν θα υπήρχε ζωή. Δεν μπορούμε να τα αποφύγουμε, ούτε να τα σκοτώσουμε, με διάφορα δηλητήρια, όπως είναι τα φάρμακα, που καταστρέφουν ιστούς και τα διάφορα όργανα του οργανισμού, έτσι διατηρούμε εσωτερική ισορροπία.
Καθήκον του καθενός, είναι η εξωτερική – εσωτερική καθαριότητα και η χημική ισορροπία. Όταν το αίμα είναι αλκαλικό [PH], που είναι αποτέλεσμα υγιεινής διατροφής και χωρίς τοξίνες, τότε αντέχει σε κάθε προσβολή και δημιουργεί ΑΝΟΣΙΑ, που είναι ο μεγαλύτερος βαθμός ΥΓΕΙΑΣ.

Με βάση τα ποιό πάνω, πιστεύω, ότι θεραπεύονται όλες οι παθήσεις, π.χ. Ζαχαροδιαβήτης, Δυσπεψία, Δυσκοιλιότητα, Οισοφαγική Παλινδρόμιση, Σπαστική _ Ελκώδη κολίτιδα, Εντερίτιδες, Καρδιακά νοσήματα, Επιληψία, Κυστίτιδες, Χολολιθιάσεις, Πίεση, Ίκτερος, Προβλήματα Νεφρών [πέτρες], Εκνευρισμός, Κόπωση, Στρες, Άγχος, Αϋπνία, Κεφαλαλγίες, Αρθριτικά, Ρευματισμοί, Διαταραχές Εμμήνων, Προβλήματα Εμμηνόπαυσης, κ.α.

Τα φάρμακα, τα εμβόλια, οι ορροί, διαταράσσουν αρνητικά, την χημική ισορροπία του σώματος, μειώνουν την οργανική δραστηριότητα [ανοσοποιητικό], δεν απομακρύνουν [θεραπεύουν], τις αιτίες, δεν βοηθούν στην ανάρρωση.

Αντίθετα, εμποδίζουν την ανάρρωση [τοξικώνουν τον οργανισμό], και παρατείνουν τις ασθένειες, επι πρόσθετα οι αντενδείξεις ωρισμένων φαρμάκων, όπως τα χάπια της πίεσης, καταστέλλουν προσωρινά την πίεση, αλλά επίσης καταστρέφουν το συκώτι και τα νεφρά, προετοιμάζοντας, μελλοντικούς πελάτες, του κατεστημένου γιατρός – φαρμακείο – χάπι.
Τα συμπτώματα είναι αποτελέσματα θεραπείας του οργανισμού, δεν είναι αιτίες. Την κάθε πάθηση, η Ιατρική την κατατάσσει, σαν καταστρεπτική λειτουργία, ενώ στην ίδια την πάθηση θα έπρεπε να βλέπει την αυτόματη θεραπεία, όπως η προσπάθεια του οργανισμού, μέσω του πυρετού – διάρροιας, να αποβάλλει τοξίνες και άλατα από τους ιστούς. Η Ιατρική καταστέλλει αυτά τα συμπτώματα, εμποδίζει την αυτοίαση, σταματώντας την διάρροια – πυρετό, και σε ωρισμένες περιπτώσεις δολοφονεί, όργανα, όπως το πάγκρεας στους διαβητικούς, χορηγώντας ινσουλίνη, οπότε εμποδίζει την επαναδραστηριοποίηση λειτουργίας του Παγκρέατος, καταδικάζοντας εκατομμύρια ανθρώπους, στην λήψη Ινσουλίνης ισοβίως.
Έτσι παρατηρεί και μελετά, σχηματισμένες αλλαγές και δεν ενδιαφέρεται για τις αιτίες των μεταβολών σε κάθε όργανο, σε κάθε πάθηση, καθώς και τις αναγκαίες μελλοντικές αλλαγές στον τρόπο ζωής του ασθενή. Έτσι προτείνει αναλγητικά – ναρκωτικά για τους πόνους, κινίνο για την Ελονοσία, γιατί δέχεται ότι οι ασθένειες, οφείλονται στα μικρόβια και όχι στην ανθυγιεινή ζωή και το περιβάλλον.

Ἀπὸ Ἰωνικὴ Θεραπευτική,

Χρῆστος Κοσμίδης

Πηγή

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Είναι η σαρδέλα το νέο κόκκινο κρέας;
Ο γλυκός χυμός – ελιξίριο για οστά, άμυνα, καρδιά και πεπτικό σύστημα
Αντιγήρανση: Η διατροφή που αναστρέφει τα σημάδια του χρόνου
Έντερο: Τα συντηρητικά που το απειλούν | Τα αγαπημένα τρόφιμα που τα περιέχουν

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση