Ο εσωτερικός διακόπτης: Πως μπορείτε να μεταβάλετε άμεσα την ακτινοβολία σας

Φανταστείτε ότι έχετε μέσα σας ένα διακόπτη που μπορείτε να ανοιγοκλείνετε σε δύο θέσεις. Βλέπετε το διακόπτη νοερά μπροοτά στα μάτια σας; Τέλεια! Η

Φανταστείτε ότι έχετε μέσα σας ένα διακόπτη που μπορείτε να ανοιγοκλείνετε σε δύο θέσεις. Βλέπετε το διακόπτη νοερά μπροοτά στα μάτια σας; Τέλεια! Η τωρινή θέση αντιστοιχεί στη στιγμιαία ακτινοβολία σας.

Τι θα θέλατε να εκπέμπετε από εδώ και στο εξής; Αν είστε γυναίκα: Θέλετε ο σύντροφος σας να σας αντιλαμβάνεται ως μια γοητευτική γυναίκα; Είναι απλό: Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να νιώσετε γοητευτική! Θέστε τον εσωτερικό διακόπτη σας στη ρύθμιση «γοητευτική ενήλικη γυναίκα». Ή στη «σαγηνευτική θηλυκότητα». Επιλέξτε μια έννοια που μέσα σας σας κάνει να λέτε «Ναι, αυτό θέλω». Και έπειτα απλώς γυρίστε το διακόπτη και νιώστε αυτό που συντελείται μέσα σας.

Advertisment

Σε κάθε βήμα και κίνηση σας αισθανθείτε πως είστε μια γοητευτική γυναίκα. Δε χρειάζεται να κοιταχτείτε τον καθρέφτη για να πείσετε τον εαυτό σας ότι αυτό είστε. Νιώστε απλώς τη μεταβολή που συντελείται μέσα σας. Μην το πείτε σε κανέναν. Απλώς παρατηρήστε τη στάση των ανθρώπων γύρω σας.

Δεν είναι το κορμί σας.

Είναι πολύ πιο απλό.

Advertisment

Είναι η ακτινοβολία σας!

Όταν θα καταφέρετε να βρείτε το σωστό διακόπτη για την περίπτωση σας, κάτι θα αλλάξει αισθητά χωρίς εσείς να χρειαστεί να κάνετε το παραμικρό. Η μοναδική σας υποχρέωση είναι να θυμάστε την ύπαρξη του διακόπτη και να νιώθετε αυτό που συντελείται μέσα σας κάθε φορά που τον ενεργοποιείτε. Μπορείτε να γυρίζετε το διακόπτη σε όποια ακτινοβολία επιθυμείτε.

Από «θύμα» σε «αποφασιστικό άτομο», από «παιδικότητα» σε «αντρισμό», από «δειλό» σε «κυρίαρχο», από «φουκαρά» σε «ελεύθερο». Ο διακόπτης είναι ένα παιχνίδι και συνάμα ένα πολύ δραστικό εργαλείο. Δε λύνει απλώς και μόνο ένα πρόβλημα με το τάδε άτομο ή τη δείνα κατάσταση, αλλά δρα πολύ πιο ουσιαστικά: θα συνειδητοποιήσετε ότι αυτό που επιδρά στους άλλους ανθρώπους και αλλάζει τη συμπεριφορά τους δεν είναι παρά η αλλαγμένη αίσθηση που έχετε για τον ίδιο σας τον εαυτό.

Η Δύναμη του Μαγνήτη της Καρδιάς – Εκδόσεις Λιβάνι

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Ύπνωση και υπνοθεραπεία | Που χρησιμεύει η κάθε τεχνική και ποιες οι διαφορές τους
Γιόγκα: 3 απλές ασκήσεις που βοηθούν στην καταπολέμηση των φλεγμονών
Διαλογισμός: «Έξυπνοι» τρόποι για να αυξήσουμε τη συγκέντρωσή μας κατά τη διάρκειά του

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση