,

Τι είναι η μέθοδος AURA SOMA;

Aura Soma – Ταξίδι συνειδητότητας Η Βίκυ Γουόλ (Vicky Wall) είναι η εμπνεύστρια και ιδρύτρια της Αύρα-Σώμα. Η Βίκυ ήταν βρετανή χειρούργος ποδολόγος, φαρμακοποιός και μετά

Aura Soma – Ταξίδι συνειδητότητας

Η Βίκυ Γουόλ (Vicky Wall) είναι η εμπνεύστρια και ιδρύτρια της Αύρα-Σώμα. Η Βίκυ ήταν βρετανή χειρούργος ποδολόγος, φαρμακοποιός και μετά την περιπέτεια της υγείας της με το διαβήτη πήρε σύνταξη και στο τέλος τυφλώθηκε.

Advertisment

Μέσα από τα μάτια της ψυχής της, η Βίκυ Γουόλ το 1984 σε ηλικία 66 ετών εμπνεύστηκε και ξεκίνησε στο αλχημιστικό εργαστήριό της να συνθέτει χρωματικούς συνδυασμούς, διαχώρισε τα έλαια από τα ύδατα και συνδύασε χρώματα, εκχυλίσματα βοτάνων, αιθέρια έλαια, κρυσταλλικές ενέργειες και πολύτιμους λίθους με βιολογικές καλλιέργειες και βιοδυναμική.

Δημιούργησε μία σειρά από γυάλινα Μπουκάλια Ελαίων Ισορροπίας και μπουκάλια με αλκοολούχα βάση τις Πομάδες και τις Πεμπτουσίες. Μετά το θάνατο της το έργο της το συνέχισε ο στενός συνεργάτης της Μάικ Μπουθ (Mike Booth).

Η ζωή μας είναι ένα ταξίδι γεμάτο εμπειρίες, γνώση, δημιουργία, αγάπη όπως επίσης πόνων και δοκιμασιών. Το θεραπευτικό χρωμοσύστημα της Αύρα-Σώμα μετασχηματίζει το απλό ταξίδι σε Ταξίδι Συνειδητότητας. Αποκαλύπτει το σκοπό και την ιδιαίτερη αποστολή μας στη γη.

Advertisment

Η Αύρα-Σώμα είναι μία πρόκληση. Θεραπεύει Νου-Ψυχή-Πνεύμα-Σώμα και ταυτόχρονα αφυπνίζει ταλέντα, ικανότητες, έμφυτη γνώση και σοφία. Καθαρίζει τη ζωή μας από εμπόδια, καρμικά χρέη, λανθασμένα πρότυπα και δυσκολίες. Ενεργοποιεί την αυτοθεραπευτική δύναμη του ατόμου ισορροπώντας και εναρμονίζοντας όλα τα επίπεδα της ύπαρξής μας.

Ο Άνθρωπος  είναι μία πολυδιάστατη οντότητα.

Το φυσικό σώμα ανήκει στον τρισδιάστατο κόσμο του Ευκλείδη και γίνεται αντιληπτό μέσω των πέντε αισθήσεων. Το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο βρίσκεται κοντά στο φυσικό σώμα . Εκτείνεται 4-5εκ. προς τα έξω και εκφράζει ενεργειακά την παρούσα κατάσταση του φυσικού σώματος. Γίνεται ορατό με τη φωτογράφηση Κίρλιαν και τη διόραση.

Το αιθερικό πεδίο 20εκ. γύρω από το φυσικό σώμα αποκαλύπτει τα πιο βαθειά και σταθερά χαρακτηριστικά του φυσικού σώματος. Εκεί είναι αποθηκευμένα βιώματα, ατυχήματα, τραύματα και σοκ.

Το αστρικό πεδίο 30-40εκ. γύρω από το φυσικό σώμα αποκαλύπτει τον κόσμο των συναισθημάτων και των ονείρων. Τον κόσμο των σκέψεων και των ιδεών.

Το διανοητικό πεδίο αποκαλύπτει το χώρο των σκέψεων, των συλλογισμών και των ιδεών.

Το αιτιατό-ατμικό ανήκουν σε πιο υψηλά ενεργειακά πεδία στους χώρους αιτίαςαποτελέσματος, συνειδητότητας, υψηλή διάνοιας και του πνεύματος.

Η Αύρα-Σώμα δουλεύει σε όλα τα επίπεδα κάτω από αυτήν την πανοραμική θέαση της ανθρώπινης ύπαρξης. Τώρα κατανοούμε γιατί οι επιστήμονες χειρούργοι ιατροί αδυνατούν να αποκαταστήσουν ψυχικές και πνευματικές βλάβες. Τα πολύτιμα νυστέρια τους ιερουργούν μόνο στο φυσικό πεδίο, ενώ τα συναισθήματα, οι σκέψεις, το πνεύμα ανήκουν σε ενεργειακά πεδία.

Όταν η ψυχή ασθενεί το σώμα αρρωσταίνει.

Όταν η ψυχή νιώθει συντετριμμένη, απεγνωσμένη, εγκλωβισμένη, διαχέει τα δάκρυά της στο φυσικό σώμα και το δηλητηριάζει. Η Αύρα-Σώμα στέλνει το μήνυμα της «Αδιάσπαστης Ενότητας της Ιατρικής». Η ιατρική είναι «Φιλοσοφία και Επιστήμη» μαζί. Η ανθρωπότητα είναι πολύ ταλαιπωρημένη και χρειάζεται την αληθινή γιατρειά και η προσέγγιση των ασθενών να γίνεται με σεβασμό, ενσυναίσθηση, αγάπη. Τα ενεργειακά σώματα και πεδία σχετίζονται με τα ενεργειακά κέντρα του ατόμου και είναι άμεσα συσχετισμένα με τα χρώματα του ουράνιου τόξου. Η επιστήμη των χρωμάτων είναι αρχαιότατη γλώσσα γεμάτη κωδικούς από την αρχή της δημιουργίας του σύμπαντος.

Η ίδια η φύση μας διδάσκει την τέχνη των χρωμάτων. Τα ρομαντικά ηλιοβασιλέματα σε αποχρώσεις μωβ-πορτοκαλί-ροζ-χρυσού που μας γεμίζουν πληρότητα. Τα πράσινα λιβάδια με τις κόκκινες παπαρούνες που μας γεμίζουν ενέργεια, δύναμη, χαρά. Το γαλάζιο της θάλασσας και του ουρανού που μας προσφέρει γαλήνη, ανανέωση, ελευθερία. Τα μπουκέτα με λευκά τριαντάφυλλα που δηλώνουν αγνότητα και καθαρότητα. Επίσης ας θυμηθούμε τα ροζ και γαλάζια δωμάτια για τα κοριτσάκια και αγοράκια.

Τα 107 Μπουκάλια Ισορροπίας με μονόχρωμους και δίχρωμους συνδυασμούς, στημένα με γεωμετρικά σχήματα στη βιτρίνα με φως συνθέτουν μία πανδαισία χρωμάτων. Ο ταξιδευτής στέκεται μπροστά τους με δέος και χαρά. Διαλέγει 4 μπουκάλια και μαζί με την αντίστοιχη πομάδα και πεμπτουσία ξεκινά το πολυπόθητο ταξίδι συνειδητότητας και αυτοΐασης. Ο σύμβουλος της Αύρα-Σώμα κάνει ένα είδος ψυχογραφήματος στον ταξιδευτή.

Το 1ο μπουκάλι δείχνει το μάθημα, το σκοπό της ζωής, την ακτίνα της ψυχής και της προσωπικότητας. Το 2ο μπουκάλι δείχνει τα ταλέντα και δώρα που βρίσκονται εγκλωβισμένα σε λανθασμένες ψυχολογικές καταστάσεις, τα εμπόδια και τις δυσκολίες της ζωής μας. Το 3ο μπουκάλι φανερώνει σε ποιο σημείο του ταξιδιού βρισκόμαστε και μας δωρίζει κάποια εργαλεία για να συνεχίσουμε. Το 4ο μπουκάλι μας δείχνει το μέλλον και προσκαλεί μελλοντικές ενέργειες στο εδώ και τώρα.

Η πομάδα και η πεμπτουσία είναι ευωδιαστά μπουκέτα κρυμμένα σε μικρά μπουκαλάκια που υποστηρίζουν τη θεραπεία. Η πομάδα καθαρίζει, προστατεύει, αναζωογονεί το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο από της αρνητικές επιρροές και τη μόλυνση του περιβάλλοντος και ισορροπούν το φυσικό σώμα εμποτίζοντάς το με αγνές προθέσεις. Η πεμπτουσία έλκει θετικές ενέργειες δουλεύοντας σε πιο υψηλό ενεργειακό πεδίο, αφήνοντας την κοσμική ροή να ρέει ελεύθερα στη ζωή μας και μας οδηγεί σε σωστές δράσεις.

Τα έλαια ισορροπίας επαλείφονται πάνω στο σώμα, ενώ οι πομάδες και οι πεμπτουσίες γύρω από τα ενεργειακά πεδία.

Αικατερίνα Λαουρδέκη – Σύμβουλος Αύρα-Σώμα

ETRA PUBLISHING ©2009

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Πέψη: Απλές πρωινές συνήθειες για να ενεργοποιήσετε το μεταβολισμό σας
Πότε πρέπει να αποφεύγετε τη βιταμίνη C ή να περιορίζετε την υπερβολική κατανάλωσή της;
Συνταγή: Σπιτικό ρόφημα που ανακουφίζει από τα συμπτώματα του επίμονου βήχα
Βιταμίνη D: Πώς θα γεμίσετε τις αποθήκες του οργανισμού σας με φυσικό τρόπο

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση