,

Ο Πολεμιστής Αναζητεί τον Αδερφό

Για να φτάσεις στο τέλος του μονοπατιού, θα πρέπει να βαδίζεις όλη σον την ζωή. Και περισσότερο. Γιατί να είσαι μόνος στον δρόμο; Είναι

Για να φτάσεις στο τέλος του μονοπατιού, θα πρέπει να βαδίζεις όλη σον την ζωή. Και περισσότερο. Γιατί να είσαι μόνος στον δρόμο; Είναι καλό να ταξιδεύει κανείς με συντροφιά. Αναζήτησε λοιπόν τον αδερφό σου στο μονοπάτι.

Με τον αδερφό θα βαδίσετε μαζί στο μονοπάτι, ίσος προς ίσο. Όποτε εκείνος κουράζεται, θα πρέπει να συνεχίζεις να κωπηλατείς. Όποτε κοιμάσαι, εκείνος θα πρέπει να επαγρυπνεί. Όποτε ένας από τους δυο σας παραπατάει, ο άλλος θα είναι εκεί για να δώσει ένα χέρι βοήθειας.Όταν ο ένας αρρωσταίνει, ο άλλος θα αναζητά το γιατρικό του.

Advertisment

Σιγά-σιγά η φιλία θα δυναμώσει και οι καρδιές σας θα είναι χαρούμενες όταν θα αγκαλιάζεστε μετά από κάθε μάχη. Θα μοιράζεστε το ιερό και το βέβηλο, θα είστε σύντροφοι οτην προσευχή και στην μέθη. Ο καθε’νας με την δική του ιστορία, τον δικό του έρωτα και τις δικές του ανάγκες. Ωστόσο, όταν ο ανεμοστρόβιλος θα μαίνεται, θα θυμάσαι τον φίλο σου και η καρδιά σου θα βρίσκει ανακούφιση.

Το Μονοπάτι του Πολεμιστή  Εκδόσεις Κυβέλη

Advertisment

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Κανόνας 7-7-7: Η τακτική που κάθε υγιής σχέση θα πρέπει να ακολουθεί
Γιατί παραμελούμε συγγενείς και φίλους για τους νέους συντρόφους μας; Ίσως φταίνε… οι ορμόνες
Ποια είναι η νέα «θεραπεία» για τη μοναξιά; Κάντε έναν φίλο τον χρόνο
Ποιες είναι οι επιπτώσεις του έρωτα στον εγκέφαλό μας

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση