, ,

Τα πνευματικά μυστικά του ήχου

Άρθρο της Jennifer Soddini Όποιος θέλει να μάθει τα μυστικά του σύμπαντος, πρέπει να αφουγκραστεί την ενέργεια, τη συχνότητα και τους κραδασμούς του. – Nikola

Άρθρο της Jennifer Soddini

Όποιος θέλει να μάθει τα μυστικά του σύμπαντος, πρέπει να αφουγκραστεί την ενέργεια, τη συχνότητα και τους κραδασμούς του. – Nikola Tesla

Advertisment

Αν θεωρήσουμε ότι η συμπαντική πραγματικότητα είναι μια κοσμική δορυφορική μετάδοση, όλοι μας αποτελούμε συχνότητες που προερχόμαστε από τον ίδιο πομπό. Αυτό το δορυφορικό ραδιόφωνο (άλλοι το ονομάζουν Θεό / Σύμπαν / αγάπη) προσφέρει έναν ατελείωτο αριθμό σταθμών τους οποίους μπορείτε να βρείτε σε οποιαδήποτε συχνότητα εσείς νομίζετε. Με απλά λόγια, σκεφτείτε αυτό: μόνο και μόνο επειδή μπορεί να βρείτε τον τάδε σταθμό στο ραδιόφωνο, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει και κάποιος άλλος, αλλά απλώς ότι η συγκεκριμένη συχνότητα που βρίσκετε είναι αυτή που προτιμάτε διότι ο σταθμός αυτός έχει τη μουσική που σας αρέσει. Άλλοι μπορεί να βρουν αυτό που τους αρέσει σε διαφορετικές μελωδίες, αλλά όπως και να χει όλη η ζωή είναι γεμάτη με μουσική.

Οι συχνότητες που εκπέμπουμε στην καθημερινή ζωή μας φανερώνει «αυτό που βλέπουμε». Είτε μέσω της συγχρονικότητας, ενός θαύματος, των δυσκολιών ή της θλίψης, υπάρχουν πάντα πολύτιμα διδάγματα που μπορείτε να μάθετε από αυτό που προσελκύετε ανάλογα με τις δονήσεις που εκπέμπετε.

Πάντοτε θα προσελκύετε καταστάσεις που βρίσκονται σε απόλυτη ευθυγράμμιση με τις δονήσεις σας, όπως κάθε πρόσωπο, τόπος ή εμπειρία σας μαγνητίζει όπως ένας καθρέφτης που αντανακλά αυτό που αντανακλάτε κι εσείς. Μπορείτε να μάθετε από τις εμπειρίες σας και να παράγετε υψηλότερες δονήσεις αλλιώς οι ίδιες εμπειρίες θα συνεχίσουν να εκδηλώνονται μέχρι να αλλάξει η συχνότητά σας.

Advertisment

Η πνευματική σημασία του ήχου, η συχνότητα και η δόνηση έχουν γίνει κατανοητά από πολλούς φιλοσόφους, και πνευματικούς ανθρώπους όλων των εποχών και έχουν αναλυθεί περαιτέρω μέσω της κυματικής, της μελέτης της οπτικής επίδρασης του ήχου πάνω στα πράγματα. Στην παραπάνω φωτογραφία, μια μελέτη κυματικής έδειξε ότι η συχνότητα του ήχου «ΟΜ» δονεί την ύλη στο ίδιο γεωμετρικό σχήμα με την οπτική απεικόνιση του Σύμπαντος «Sri Yantra Mandala». (Δείτε την αρχική εικόνα)

Γνωρίζοντας λοιπόν όλα τα παραπάνω, όταν βλέπουμε τη ζωή σαν έναν γιγαντιαίο ραδιοφωνικό δέκτη καταλαβαίνουμε ότι έχουμε την ικανότητα να κινηθούμε σε οποιαδήποτε συχνότητα θέλουμε. Ίσως πρόκειται για τη συχνότητα που έχει τον ρυθμό της αγάπης, της ομορφιάς, της ευτυχίας και της ευγένειας που αποτυπώνει τα πρότυπα της τελειότητας που μπορούμε να βλέπουμε. Ίσως πάλι να θέλουμε να ακολουθήσουμε το πρότυπο του χάους και της καταστροφής εκπέμποντας δονήσεις σε χαμηλό επίπεδο και διαιωνίζοντας έτσι τον φόβο, το μίσος, την κατάκριση και την ψευδαίσθηση του διαχωρισμού.

Όλα είναι αποτέλεσμα ελεύθερης επιλογής και οι μελωδίες της μουσικής της ζωής σας μπορεί να κινήσουν το δικό σας σύμπαν όπως εσείς θέλετε. Θα καταλάβετε ότι η «μουσική» που κινείται μέσα σας κινεί τα πράγματα ή όλα εκείνα που είναι σημαντικά στην πραγματικότητα που δημιουργείτε.

Για να μάθετε ακόμη περισσότερα για το μυστήριο του ήχου, το βίντεο που ακολουθεί σχετικά με την κυματική αποκαλύπτει μερικά συναρπαστικά πειράματα που αποδεικνύουν τη δύναμη της δόνησης:

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

5 ερωτήσεις-οδηγοί για να δεις εάν αποδέχεσαι και αγαπάς ουσιαστικά τον εαυτό σου
Φτάσε στον πυρήνα της ύπαρξής σου και μεταμόρφωσε τη ζωή σου

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση