, , , ,

Σούπερ τονωτική συνταγή για να απαλλαγείτε από τις λοιμώξεις

Οι λοιμώξεις πρέπει να αντιμετωπίζονται άμεσα και σε βάθος. Ένα είδος θεραπείας αποτελεί και η παρακάτω ισχυρή συνταγή. Είναι φυσικό προϊόν, κατασκευασμένο από φυσικά

Οι λοιμώξεις πρέπει να αντιμετωπίζονται άμεσα και σε βάθος.

Ένα είδος θεραπείας αποτελεί και η παρακάτω ισχυρή συνταγή. Είναι φυσικό προϊόν, κατασκευασμένο από φυσικά και φρέσκα συστατικά. Μπορεί να βοηθήσει στην αντιμετώπιση πολλών λοιμώξεων, χρόνιων παθήσεων και επίμονων ασθένειών. Τα συστατικά του βοηθούν την εισαγωγή των αποτοξινωτικών του στοιχείων στην κυκλοφορία του αίματος.

Advertisment

Το σκόρδο είναι ένα φυσικό αντιβιοτικό. Είναι γνωστό για την αντιβακτηριακή δράση του καθώς και για την ικανότητά του να θεραπεύει το κρυολόγημα. Μπορεί επίσης να καταστρέψει τα θετικά κατά Γκραμ και αρνητικά κατά Γκραμ βακτήρια. Στο σώμα μας έχουμε ωφέλιμα και βλαβερά βακτήρια και τα ωφέλιμα είναι ευεργετικά για την υγεία μας.

Τα αντιβιοτικά σκοτώνουν τόσο τα βλαβερά όσο και τα ωφέλιμα βακτήρια, αλλά το σκόρδο εξολοθρεύει μόνο τα βλαβερά και αυξάνει το ποσοστό των ωφέλιμων. Το σκόρδο δεν σας απαλλάσσει μόνο από τα βακτήρια και τους ιούς. Έχει και αντιμυκητιασική δράση και γενικώς κάνει πολύ καλό στην υγεία σας συνολικά.

Το κρεμμύδι είναι ένα επίσης πολύ υγιεινό λαχανικό. Είναι σημαντικό να υπάρχει στη διατροφή σας, διότι περιέχει πολύτιμες ουσίες οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως φυσική θεραπεία για πολλές ασθένειες. Τα κρεμμύδια έχουν ισχυρή διουρητική, αντιβιοτική και αντιφλεγμονώδη δράση. Χρησιμοποιούνται στη θεραπεία του κρυολογήματος, της γρίπης και του παρατεταμένου βήχα. Το πιο ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι τα κρεμμύδια μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την πρόληψη της καρδιακής προσβολής διότι περιέχουν κερκετίνη.

Advertisment

Το αγριοράπανο διεγείρει το ανοσοποιητικό σας σύστημα ενώ διαθέτει φυσική αντιβακτηριακή και αντιπαρασιτική δράση. Αυτό το βότανο είναι καλό για τα ιγμόρεια και τους πνεύμονες. Επίσης αποτοξινώνει το σώμα και επιταχύνει τον μεταβολισμό Είναι επικίνδυνο για τους διαβητικούς.

Το τζίντζερ είναι επίσης φυσικό αντιμικροβιακό και ωφέλιμο για το ανοσοποιητικό σας σύστημα. Μπορεί να σας ανακουφίσει όταν έχετε ρίγη, κρυολόγημα και πυρετό. Ακόμα, ρυθμίζει το άσθμα, τον μεταβολισμό και την υπέρταση.

Οι καυτερές πιπεριές ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα, δρουν ως φυσικά αποσυμφορητικά και έχουν θερμαντικές ιδιότητες.

Το βιολογικό ακατέργαστο αφιλτράριστο μηλόξυδο αποτελεί επίσης ένα υγιεινό προϊόν. Έχει αντιοξειδωτικές, αντιβακτηριακές, αντιμυκητιακές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες ενώ είναι πολύ ωφέλιμο για το πεπτικό σύστημα.

Συστατικά συνταγής:

• Τα παρακάτω συστατικά πρέπει να είναι φρέσκα και βιολογικά
• 1 μέρος ρίζας φρέσκου τριμμένου αγριοράπανου
• 1 μέρος φρέσκο ψιλοκομμένο βιολογικό σκόρδο
• 1 μέρος φρέσκο ψιλοκομμένο βιολογικό άσπρο κρεμμύδι
• 1 μέρος φρέσκια ψιλοκομμένη καυτερή πιπεριά (καγιέν, χαμπανέρο, σεράνο, τζαλαπένιο, κλπ)
• 1 μέρος φρέσκια τριμμένη ρίζα τζίντζερ
• βιολογικό ακατέργαστο αφιλτράριστο μηλόξυδο (περίπου 3,5 λίτρα)

Οδηγίες

1. Ψιλοκόψτε ή τρίψτε όλα τα υλικά.
2. Γεμίστε ένα γυάλινο βάζο περίπου κατά τα ¾ με ίσα μέρη από αυτά τα συστατικά. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μέγεθος γυάλινου βάζου.
3. Καλύψτε τα συστατικά στην κορυφή του βάζου με το μηλόξυδο. Όλα τα υλικά πρέπει να καλύπτονται εντελώς από το μηλόξυδο.
4. Ανακινήστε το κλειστό βάζο προκειμένου να τα αναμείξετε όλα μαζί.
5. Πρέπει να φυλάξετε το μείγμα σε σκοτεινό και ξηρό μέρος και να ανακινείτε το βάζο 1 φορά την ημέρα για 2 εβδομάδες.
6. Τοποθετήστε ένα σουρωτήρι πάνω από ένα μπολ καλυμμένο με τουλουπάνι.
7. Περάστε το μείγμα από σουρωτήρι και χρησιμοποιήστε ένα πιάτο για να είστε σίγουροι ότι δεν θα ξεφύγει καθόλου υγρασία από το μείγμα στο μπολ.
8. Μπορείτε να τυλίξετε το τουλουπάνι γύρω από το υπόλοιπο μείγμα προκειμένου να αφαιρέσετε όλη την υγρασία.
9. Ρίξτε το μείγμα μέσα από ένα χωνί σε φαρμακευτικά γυάλινα μπουκάλια.

Τρόπος χρήσης

Αυτή η τονωτική συνταγή είναι πολύ ισχυρή και πικάντικη. Μόλις το δοκιμάσετε, μάλλον θα ξαφνιαστείτε λόγω της άσχημης και δυνατής γεύσης του. Δεν είναι νόστιμο, αλλά έχει πολλά οφέλη για την υγεία.

Αν η κατάσταση υγείας είναι καλή και το χρησιμοποιείτε για τη βελτίωση του ανοσοποιητικού σας συστήματος, πιείτε 30-60 ml δύο ή περισσότερες φορές καθημερινά. Αφού πρώτα κάνετε γαργάρα, καταπιείτε το. Μην το αναμειγνύετε με νερό, επειδή η ισχύς του θα εξασθενίσει.

Όταν αισθάνεστε άρρωστοι, πάρτε το 5-6 φορές καθημερινά. Ορισμένοι άνθρωποι που παίρνουν αυτό το φάρμακο ισχυρίζονται ότι αισθάνονται καλύτερα μέσα σε 24 ώρες.

Προσοχή: Πάντα να συμβουλεύεστε τον γιατρό σας πριν δοκιμάσετε οποιαδήποτε συνταγή. Εάν λαμβάνετε φαρμακευτική αγωγή, βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν παρρενέργειες.

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Πέψη: Απλές πρωινές συνήθειες για να ενεργοποιήσετε το μεταβολισμό σας
Πότε πρέπει να αποφεύγετε τη βιταμίνη C ή να περιορίζετε την υπερβολική κατανάλωσή της;
Συνταγή: Σπιτικό ρόφημα που ανακουφίζει από τα συμπτώματα του επίμονου βήχα
Βιταμίνη D: Πώς θα γεμίσετε τις αποθήκες του οργανισμού σας με φυσικό τρόπο

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση