, ,

Σπιτική συνταγή για την αντιμετώπιση της φλεγμονής των αρθρώσεων

Η φλεγμονή στις αρθρώσεις μπορεί να προκληθεί από πολλά προβλήματα υγείας όπως αρθρίτιδα, ρευματισμούς και οσφυϊκή σπονδυλική στένωση. Η παραδοσιακή ιατρική, όσον αφορά το

Η φλεγμονή στις αρθρώσεις μπορεί να προκληθεί από πολλά προβλήματα υγείας όπως αρθρίτιδα, ρευματισμούς και οσφυϊκή σπονδυλική στένωση.

Η παραδοσιακή ιατρική, όσον αφορά το συγκεκριμένο πρόβλημα, δεν είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική. Ευτυχώς όμως υπάρχουν φυσικά φάρμακα που μπορούν να καταπραΰνουν και ακόμα να σας απαλλάξουν από τον πόνο.

Advertisment

Αυτή η φυσική συνταγή περιέχει πάπρικα και έλαιο καρύδας.

Η πάπρικα περιέχει καψαϊκίνη. Αυτή η ένωση δρα ως αναλγητικό και έχει ισχυρές αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Με άλλα λόγια, καταπραΰνει τον πόνο. Από την άλλη πλευρά, το έλαιο καρύδας θεωρείται μια από τις καλύτερες θεραπείες για τη φλεγμονή των αρθρώσεων. Περιέχει άφθονα λίπη, γνωστά ως λιπαρά οξέα μεσαίας αλυσίδας, τα οποία έχουν ισχυρές θεραπευτικές ιδιότητες. Το έλαιο καρύδας έχει την ιδιότητα να μειώνει τη φλεγμονή και να ανακουφίζει τους ιστούς και τις αρθρώσεις.

Σπιτική συνταγή για τη θεραπεία της φλεγμονής των αρθρώσεων.

Advertisment

Συστατικά:

– 2 κουταλιές της σούπας πάπρικα
– μισό φλιτζάνι έλαιο καρύδας

Τρόπος παρασκευής:

Ανακατέψτε τα υλικά μέχρι να δημιουργηθεί ένα ομοιογενές μείγμα. Στη συνέχεια απλώστε το μείγμα πάνω στις αρθρώσεις με το πρόβλημα. Με την τακτική χρήση αυτού του φαρμάκου θα εξαλείψετε εντελώς τη φλεγμονή των αρθρώσεων.

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Ευερέθιστο έντερο… το σύνδρομο του σύγχρονου τρόπου ζωής | Οι τροφές που ανακουφίζουν από τα συμπτώματα
Το σπίτι έχει το δικό του μικροβίωμα και μας επηρεάζει άμεσα. Πώς μπορούμε να το ενισχύσουμε;
Έρευνα: Η επιβράδυνση της ομιλίας μπορεί να αποτελεί μεγαλύτερη πρώιμη ένδειξη άνοιας
Ελκώδης κολίτιδα: Πώς επηρεάζει την ψυχική ευεξία

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση