Τεχνική οραματισμού για να διακόψετε την ενεργειακή σας σύνδεση με κάποιο άτομο

Αυτή η απλή τεχνική οραματισμού είναι χρήσιμη όταν νιώθετε ότι παραμένετε συνδεδεμένοι με ανθρώπους τους οποίους δεν επιθυμείτε πια στη ζωή σας. Φυσικά, πριν

Αυτή η απλή τεχνική οραματισμού είναι χρήσιμη όταν νιώθετε ότι παραμένετε συνδεδεμένοι με ανθρώπους τους οποίους δεν επιθυμείτε πια στη ζωή σας. Φυσικά, πριν χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε τεχνική για αυτόν τον σκοπό θα πρέπει να έχετε φροντίσει να τερματίσετε όποιες εκκρεμότητες υπάρχουν, καθώς και να πείτε όλα όσα ενδεχομένως δεν έχουν ειπωθεί. Εάν τα κάνετε αυτά, το πιο πιθανό είναι ότι δεν θα χρειαστείτε να χρησιμοποιήσετε ποτέ αυτή την τεχνική. Εάν ωστόσο νιώθετε ότι χρειάζεστε κι άλλη βοήθεια για να απελευθερωθείτε από μια σύνδεση, τότε αυτός ο οραματισμός μπορεί να σας φανεί εξαιρετικά χρήσιμος

Νοητή απεικόνιση γέφυρας

Advertisment

Οραματιστείτε μια γέφυρα και φανταστείτε τον εαυτό σας να στέκεται στην άκρη της. Ύστερα φανταστείτε το άτομο με το οποίο θέλετε να διακόψετε τις σχέσεις να στέκεται στο αντίθετο άκρο της γέφυρας. Όταν αισθανθείτε έτοιμοι να συνδεθείτε ενεργειακά με το άλλο άτομο, αρχίστε να περπατάτε αργά προς τη μέση της γέφυρας. Αφήστε το άλλο άτομο να περπατά προς το μέρος σας και να σας συναντήσει στο μέσον της.

Μόλις βρεθείτε σε οπτική επαφή με το άλλο άτομο, αρχίστε να επικοινωνείτε με έναν εσωτερικό διάλογο. Εξηγήστε του τα συναισθήματά σας. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να είστε θυμωμένοι ή να μαλώσετε, αφού τώρα λύνετε τα δεσμά. Πείτε του ότι πραγματικά λυπάστε για όλα τα πράγματα που του είπατε ή κάνατε και που το πλήγωσαν. Πείτε του ακόμα ότι πραγματικά το έχετε συγχωρέσει για όλα τα οδυνηρά λόγια ή πράξεις που υπήρξαν στη σχέση σας. Αποχαιρετιστείτε κι ευχηθείτε ο ένας στον άλλο τα καλύτερα. Στη συνέχεια, γυρίστε και φύγετε από τη γέφυρα.

Σημείωση: Δεν πειράζει αν το άλλο άτομο παραμείνει στη γέφυρα, αφού μπορεί να μην νιώθει έτοιμο να αποσυνδεθεί από εσάς δεδομένου ότι μπορεί να χρειαστεί να προσαρμοστεί για να συνηθίσει να βρίσκεται έξω από τη δική σας ενέργεια.

Advertisment

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Ύπνωση και υπνοθεραπεία | Που χρησιμεύει η κάθε τεχνική και ποιες οι διαφορές τους
Γιόγκα: 3 απλές ασκήσεις που βοηθούν στην καταπολέμηση των φλεγμονών
Διαλογισμός: «Έξυπνοι» τρόποι για να αυξήσουμε τη συγκέντρωσή μας κατά τη διάρκειά του

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση