Ενδιαφέρουσες δράσεις σε όλη την Ελλάδα μέχρι το τέλος του Σεπτεμβρίου

Η καινούργια σεζόν έχει ξεκινήσει δυναμικά και μαζί με τα σχολεία για τα παιδιά έχουν ξεκινήσει και τα «σχολεία» για τους ενήλικες. Παρακάτω κάναμε

Η καινούργια σεζόν έχει ξεκινήσει δυναμικά και μαζί με τα σχολεία για τα παιδιά έχουν ξεκινήσει και τα «σχολεία» για τους ενήλικες. Παρακάτω κάναμε μια επιλογή από την Ατζέντα της Εναλλακτικής Δράσης για ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κεφαλλονιά, ενώ σας παραθέτουμε και κύκλους σεμιναρίων δια αλληλογραφίας, με αναγνωρισμένα πιστοποιητικά, που μπορείτε να παρακολουθήσετε από το σπίτι σας.

Θεσσαλονίκη 24 Σεπτεμβρίου: Εργαστήριο στο «Σχολείο της Φύσης», τον πρότυπο παιδικό σταθμό στη Θεσσαλονίκη που έχει πρωταρχική προτεραιότητα την αρμονική σχέση των παιδιών με το φυσικό περιβάλλον.

Advertisment

Αθήνα 25 Σεπτεμβρίου: Μονοετής εκπαίδευση στη διάσημη Θεραπεία Gestalt από to Gestalt Institute of San Francisco σε συνεργασία με το ψυχοθεραπευτικό κέντρο Ψυχική Υγεία Από την Αρχή.

Κεφαλλονιά 25 Σεπτεμβρίου: Τέσσερις Τέχνες, ένα όνειρο. Ένα τριήμερο καλλιτεχνικό βιωματικό σεμινάριο για άτομα με και χωρίς αναπηρία από την Artability. Είσοδος Ελεύθερη.

Αθήνα 25 Σεπτεμβρίου: Ο επιτυχημένος Αμερικανός Συγγραφέας και επαναστατικός επιχειρηματίας Geshe Michael Roach θα κάνει διάλεξη και παρουσίαση του βιβλίου του με θέμα «Πώς να αποκτήσετε Οικονομική Ελευθερία σε Δύσκολες καταστάσεις χρησιμοποιώντας την Αρχαία Σοφία του Θιβέτ» Είσοδος Ελεύθερη. Τη δράση διοργανώνουν οι Εκδόσεις Ελφίλ.» διοργανώνουν τον κύκλο βιωματικών εργαστηρίων «Ένα λαϊκό παραμύθι – ένα συναίσθημα» με εισηγητή τον Δρ Στέλιο Πελασγό.

Advertisment

Αθήνα 26 Σεπτεμβρίου: Κάντε Yoga Γέλιου με τη Βασιλική Σκρέκου.

Θεσσαλονίκη 27 Σεπτεμβρίου: Επιμορφωτικό πρόγραμμα μέσης εκπαίδευσης. Ένα επιμορφωτικό πρόγραμμα ταχύρυθμης εκμάθησης με τεχνικές Νευροεπιστημών από τη φιλόλογο και NLP practicioner, Χαρίκλεια Νικολαϊδου

Αθήνα μέχρι 30 Σεπτεμβρίου: Για τους φίλους του Θεάτρου, το θέατρο τέχνης Καρόλου Κουν σας δίνει τη δυνατότητα να προμηθευτείτε εισιτήρια για όλες τις παραστάσεις τις σεζόν με μόλις 3€.

Αθήνα 1η Οκτωβρίου: Οι γνωστές εισηγήτριες Ιουλία Πιτσούλη και Μαρία Ξιφαρά ξεκινούν τον κύκλο μαθημάτων «Ομάδες Θαυμάτων 2015 – 2016».

Αθήνα 1η Οκτωβρίου: Γιατί διαλέγουμε λάθος συντρόφους; Έναρξη ομάδας, αποκλειστικά για γυναίκες, από την ψυχολόγο και σύμβουλο Γεωργία Δανέζη.

Πανελλαδικά από 1η Οκτωβρίου: Μαθήματα Ολιστικής Διατροφολογίας, Ανθοθεραπείας και Αρωματοθεραπείας, μέσω αλληλογραφίας από τη Μ.Κ.Ο. «Ο Όμορφος Κόσμος».

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Γιατί ένα από τα δημοφιλέστερα νησιά του κόσμου βυθίζεται στη σιωπή για μια ημέρα κάθε χρόνο;
«Η Κρήτη ανοίγει την καρδιά της»: Ένα εξαιρετικό βίντεο - καμπάνια με τους ξένους που επέλεξαν να ζήσουν στο νησί
Μαθητές από τη Θεσσαλονίκη δημιούργησαν επιτραπέζιο παιχνίδι για άτομα με προβλήματα όρασης!
7 μαθήματα που μας διδάσκουν οι γάτες για την αγάπη

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση