,

Δύο υποτροφίες για νέους 18-25 ετών από τη πρώτη σχολή των σχέσεων “Συν-Ύπαρξις”

Πώς θα σας φαινόταν ένας κόσμος στον οποίο οι νέοι άνθρωποι θα έχουν τη δυνατότητα να εκπαιδεύονται σε εργαλεία προσωπικής και κοινωνικής ανάπτυξης, ώστε

Πώς θα σας φαινόταν ένας κόσμος στον οποίο οι νέοι άνθρωποι θα έχουν τη δυνατότητα να εκπαιδεύονται σε εργαλεία προσωπικής και κοινωνικής ανάπτυξης, ώστε να είναι σε θέση να ανταποκριθούν δημιουργικά στις προκλήσεις των δύσκολων εποχών που ζούμε; Σε διάφορες χώρες ανά τον πλανήτη έχουν ήδη αρχίσει να οργανώνονται τέτοιες πρωτοβουλίες.

Αυτός είναι ο στόχος και της Συν -Ύπαρξις (School of All Relations – SOAR), του πρώτου ελληνικού, μη ακαδημαϊκού εκπαιδευτικού προγράμματος του είδους, που θα ξεκινήσει το Νοέμβριο στο αρχοντικό της Οικίας Καραπάνου στην Αίγινα. Βασικοί άξονες του προγράμματος είναι η κοινοτική ζωή, διδασκαλίες που αφορούν τόσο την ανάπτυξη του ατόμου όσο την απόκτηση εργαλείων κοινωνικής επιχειρηματικότητας και η επαφή με τη φύση μέσα από το “καραβάνι”, μία πεζοπορία από την Πάρνηθα στην Οίτη διάρκειας ενός μηνός.

Advertisment

Για 6 μήνες νέοι change makers από όλο τον κόσμο θα ζήσουν όλοι μαζί, βιώνοντας στην πράξη την κοινοτική ζωή, και παρακολουθώντας βιωματικές διδασκαλίες και εργαστήρια όπως Way of Council, Αισθητηριακή Αντίληψη, Σχέσεις & Μη-Βία, Dragon Dreaming, Βιογραφική Ανακάλυψη και πολλά άλλα. Το πρόγραμμα θα κλείσει με το “καραβάνι”, ένα κοινοτικό ταξίδι στη φύση, από την Πάρνηθα στην Οίτη.

Αναγνωρίζοντας τις προκλήσεις που βιώνουν σήμερα οι νέοι που ζουν στην Ελλάδα, η Συν Ύπαρξις αναζητά δύο νέους 18-25 ετών που επιθυμούν να πάρουν μέρος στο πρόγραμμα αλλά αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες, ώστε να θέσουν υποψηφιότητα για δύο υποτροφίες. Αυτό που θα χρειαστεί είναι να “συστήσετε” τον εαυτό σας στην ομάδα της Συν Ύπαρξις, εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους θέλετε να συμμετάσχετε, στέλνοντας ένα βιογραφικό σημείωμα, μία παρουσίαση του εαυτού σας σε video, ένα έργο τέχνης ή/και ένα κείμενο στο soargreece@gmail.com. Η ομάδα της Συν Ύπαρξις δεσμεύεται να αξιολογήσει όλες τις υποψηφιότητες, σεβόμενη τα προσωπικά δεδομένα όλων των υποψηφίων.

Περισσότερα για τη Συν-Ύπαρξις (School of All Relations – SOAR)

Advertisment

Είναι ένα πιλοτικό, μη-ακαδημαϊκό εκπαιδευτικό πρόγραμμα για νέους 18-25 ετών από όλο τον κόσμο. Βασίζεται κατά κύριο λόγο στην ευγενική προσφορά των εισηγητών και είναι μία από τις δράσεις της ελληνικής, μη κερδοσκοπικής εταιρείας IRIS- Οικία Καραπάνου. Σκοπός του προγράμματος είναι να στηρίξει τους νέους ώστε να αναγνωρίσουν τις δικές τους μοναδικές ποιότητες και να αποκτήσουν την εμπειρία που θα τους επιτρέψει να ζήσουν μία ζωή με νόημα και να ανταποκριθούν δημιουργικά στις προκλήσεις της σημερινής εποχής.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθυνθείτε στην κα. Λία Γκασούκα (ομάδα επικοινωνίας) 6907681243.

Email: soargreece@gmail.com

Bρείτε μας στο Facebook:

https://www.facebook.com/Schoolofallrelations

https://www.facebook.com/oikiakarapanou

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Οι ανθισμένες κερασιές της Πιερίας: Το νέο τουριστικό υπερθέαμα της χώρας
«Η οικογένειά μας είναι πλήρης» | Ζευγάρι δασκάλων υιοθέτησαν 10χρονο μαθητή τους με τετραπλό ακρωτηριασμό!
Θερινή ώρα: Πώς καθιερώθηκε και πότε γυρνάμε τα ρολόγια μία ώρα μπροστά
Σχολή Ευελπίδων: Στην έκτη θέση της λίστας με τις 25 καλύτερες στρατιωτικές σχολές στον κόσμο

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση