Τεστ: Πηγαίνετε μια βόλτα στη θάλασσα και μάθετε περισσότερα για τον εαυτό σας

1. Ξυπνάτε ένα πρωί και βρίσκεστε σε ένα παράξενο αλλά γνώριμο δωμάτιο Περιγράψτε το δωμάτιο και το πώς σας κάνει να αισθάνεστε. Τι είδους

1. Ξυπνάτε ένα πρωί και βρίσκεστε σε ένα παράξενο αλλά γνώριμο δωμάτιο

Περιγράψτε το δωμάτιο και το πώς σας κάνει να αισθάνεστε. Τι είδους επίπλωση και διακόσμηση έχει; Θέλετε να φύγετε από αυτό το δωμάτιο;

Advertisment

2. Φανταστείτε ότι πηγαίνετε με τα πόδια στην παραλία. Πόσους ανθρώπους βλέπετε εκεί;

1. Εκατοντάδες

2. Δεκάδες

Advertisment

3. Έναν ή δύο

4. Κανέναν.

3. Πόσο μακριά βρίσκονται οι πλησιέστεροι σε σας άνθρωποι;

1. Κοντά

2. Όχι πολύ μακριά

3. Μακριά

4. Η παραλία είναι έρημη

Ανάλυση

Το δωμάτιο αντιπροσωπεύει την παιδική σας ηλικία. Το επίπεδο άνεσης του δωματίου αντιπροσωπεύει τις εμπειρίες της παιδικής σας ηλικίας. Το ελκυστικό περιβάλλον υποδηλώνει ευχάριστη παιδική ηλικία, ενώ το αφιλόξενο περιβάλλον μια αδιάφορη ή θλιμμένη παιδική ηλικία.

Ο αριθμός των επίπλων και ο βαθμός λεπτομέρειας στην περιγραφή σας δείχνει πόσες αναμνήσεις έχετε από την παιδική σας ηλικία. Ένα σχεδόν γυμνό δωμάτιο δείχνει πλήρη απουσία αναμνήσεων από την παιδική ηλικία, ενώ ένα μέτρια επιπλωμένο δωμάτιο υποδηλώνει κανονικές αναμνήσεις. Ένα δωμάτιο γεμάτο με έπιπλα θα μπορούσε να υποδηλώνει επίμονες αναμνήσεις από εκείνη την εποχή.

Η επιλογή να φύγετε από το δωμάτιο δείχνει ότι είστε έτοιμοι να μπείτε στον κόσμο των ενηλίκων. Αν θέλετε να παραμείνετε στο δωμάτιο δείχνετε απροθυμία να μεγαλώσετε.

Σημείωση: η επιλογή να φύγετε δεν συνεπάγεται δυσάρεστη παιδική ηλικία, ενώ αν θέλετε να παραμείνετε δεν σημαίνει ότι ήσασταν δυστυχισμένοι στην εφηβεία.

Η παραλία συμβολίζει τον τρόπο που σχετίζεστε με τους ανθρώπους γύρω σας. Ο αριθμός των ανθρώπων που βλέπετε αφορά τον αριθμό των ατόμων που θέλετε γύρω σας. Ένα εξωστρεφές άτομο αισθάνεται καλά όταν βρίσκεται μαζί με πολλά άτομα. Όσοι βλέπουν μια ερημική παραλία είναι πιο εσωστρεφείς και αισθάνονται καλύτερα όταν περνούν μεγαλύτερο χρονικό διάστημα μόνοι τους.

Αν βλέπετε εκατοντάδες ανθρώπους, νιώθετε τα γεμάτα μπαρ και κλαμπ σαν το δεύτερο σπίτι σας. Είστε αρκετά κοινωνικοί και κατά περιόδους πιθανόν σας αρέσει να έχετε και ακροατήριο.

Αν βλέπετε δεκάδες ανθρώπους, αισθάνεστε άνετα στις κοινωνικές εκδηλώσεις, σε μπαρ και κλαμπ και μπορεί ακόμα και να το επιδιώκετε.

Αν βλέπετε μόνο 1 ή 2 άτομα, τότε δεν σας αρέσει να ξοδεύετε πολύ χρόνο σε μπαρ ή κλαμπ. Μπορείτε να γίνετε γοητευτικοί και κοινωνικοί, αλλά συχνά σας ευχαριστεί να μένετε μόνοι. Η συντριπτική πλειοψηφία βλέπει στην παραλία μόνο 1 ή 2 άτομα.

Αν δεν βλέπετε καθόλου ανθρώπους, έχετε λιγότερες πιθανότητες να αισθάνεστε άνετα σε ένα γεμάτο κλαμπ ή μπαρ. Συχνά είστε ικανοποιημένοι όταν μένετε μόνοι σας και είναι πιθανό να αποφεύγετε ορισμένα μέρη με συνωστισμό.

Το σημείο που βλέπετε να υπάρχουν οι άνθρωποι στην παραλία συμβολίζει επίσης τον τρόπο που σχετίζεστε με τους ανθρώπους γύρω σας.

Αν βρίσκονται κοντά σας, τότε είστε κοινωνικοί και κατά καιρούς μιλάτε αρκετά.

Αν οι άνθρωποι φαινόταν να βρίσκονται μακριά σας σημαίνει ότι είστε συνήθως ήσυχοι και επιφυλακτικοί. Για σας, οι πράξεις μιλούν δυνατότερα από τις λέξεις. Ωστόσο, έχετε ανάγκη από φίλους που είναι διατεθειμένοι να σας ακούσουν όποτε το χρειάζεστε ή να πείτε σε κάποιον πώς περάσατε την ημέρα σας.

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Τεστ: Μήπως ζεις ανάμεσα σε ηλίθιους;
5 κορυφαία Πανεπιστημιακά Τεστ που αξίζει να κάνετε
Κουίζ: Πόσο καλά γνωρίζετε τα 7 Θαύματα της Αρχαιότητας;
6 κορυφαία τεστ προσωπικότητας που αξίζει να κάνετε

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση