, ,

Ομιλία του Γερμανού γιατρού Dr RATH στην Αθήνα για το καρτέλ φαρμάκων (Βίντεο)

Ο διάσημος Γερμανός γιατρός δρ. RATH δίνει μια ομιλία στη Αθήνα και αναλύει το τι κρύβεται πίσω από τη βιομηχανία φαρμάκων και τον παράγοντα

Το παραπάνω βίντεο αποτελεί ομιλία του  Γερμανού γιατρού Dr RATH στην Αθήνα στις 30/4/2012, όπου μιλάει για τη γέννηση του φαρμακευτικού καρτέλ και της χημικής “βιομηχανίας του πόνου”, το πατεντάρισμα από τις εταιρείες-κολοσσούς της γνώσης που έκλεψαν από τη φύση, τις απόπειρές τους να κατακτήσουν τον κόσμο και άλλα ενδιαφέροντα.

Όπως διαβάζουμε στο gr.wiki-rath.org , ο Dr. Rath είναι ιατρός, επιστήμονας και σύμβουλος της φυσικής, αποτελεσματικής και προσιτής οικονομικά ιατρικής περίθαλψης παγκοσμίως. Είναι ιδρυτής ενός επιστημονικού και ιατρικού ερευνητικού ινστιτούτου το οποίο έγινε ο ηγέτης στον αναδυόμενο τομέα της “βασισμένης σε επιστημονικά δεδομένα φυσικής ιατρικής” . Οι επιστημονικές ανακαλύψεις του Δρ. Ραθ και η συνεισφορά της ερευνητικής του ομάδας στοχεύουν στην φυσική πρόληψη και σημαντική μείωση των σημερινών κοινών νόσων, στις οποίες συμπεριλαμβάνονται καρδιαγγειακές παθήσεις και ο καρκίνος. Η σημαντική επιστημονική πρόοδος του Δρ. Ραθ και της επιστημονικής του ομάδας σε αυτό τον τομέα υιοθετείται ήδη μαζικά στην ιατρική του σήμερα.

Advertisment

 

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Διονύσιος Σολωμός: Τα συντηρημένα χειρόγραφα του εθνικού ποιητή θα εκτεθούν στο Βυζαντινό Μουσείο στις 21/3
ChatGPT: Πόσο ικανό είναι να σχεδιάσει αποτελεσματικά νέα φάρμακα;
Να μην είσαι ούτε ο βασιλιάς, ούτε ο στρατιώτης. Να είσαι ο σκακιστής (Σουν Τζου - Η Τέχνη του Πολέμου)
Βίνσεντ Βαν Γκογκ: Το Φως στο Σκοτάδι της Ψυχής

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση