, , ,

Πώς να καταπολεμήστε τις μυρμηγκιές με φυσικό τρόπο

Το φυτό που μπορεί να σας απαλλάξει από τις μυρμηγκιές χρησιμοποιώντας το ως κατάπλασμα στο δέρμα σας.

Κολλήστε ένα κομμάτι σκόρδου ως κατάπλασμα στο δέρμα σας και τα αποτελέσματα θα σας καταπλήξουν. Θα πρέπει να αντικαθιστάτε το κατάπλασμα κάθε μέρα, κατά τη διάρκεια μιας περιόδου δύο εβδομάδων, προκειμένου να επιτύχετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα από αυτή τη θεραπεία.

Το σκόρδο είναι μια από τις πιο αποτελεσματικές φυσικές θεραπείες για πάρα πολλά θέματα υγιείας, αλλά εκτός από τη βασική του λειτουργία για την προστασία έναντι βακτηριδίων, μυκήτων και τη μόλυνση, έχει και μία ακόμη δράση, η οποία είναι λιγότερο γνωστή, αλλά εξίσου αποτελεσματική.

Advertisment

Αν βάλετε ένα κομμάτι του σκόρδου σαν έμπλαστρο, ίσως με την βοήθεια τραυμαπλάστ, και το κολλήσετε στο δέρμα, ή ακριβέστερα, στα σημεία όπου υπάρχουν μυρμηγκιές (κονδυλώματα) που προκαλούνται από τον ιό HPV, θα θεραπεύσει το σημείο εκείνο του δέρματος.

Είναι απαραίτητο να αλλάζετε το κατάπλασμά σας τακτικά κάθε μέρα για δύο εβδομάδες, προκειμένου να πετύχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Τα κονδυλώματα θα αρχίσουν να υποχωρούν σε μία ή δύο εβδομάδες, αλλά συνεχίστε να βάζετε σκόρδο μέχρι να εξαφανιστεί η μυρμηγκιά. Μπορείτε, επίσης, να καλύπτετε τα κονδυλώματα με λάδι σκόρδου μία ή δύο φορές την ημέρα για ένα μήνα.

Το σκόρδο έχει πάνω από 400 ενεργά συστατικά, και είναι μια πλούσια πηγή των βιταμινών Α, Β1, Β2 και C. Περιέχει επίσης και ανόργανα συστατικά, ίνες, αμινοξέα, αιθέρια έλαια, φυτικά έλαια, ένζυμα, σίδηρο, ιώδιο, ασβέστιο, κάλιο, θείο, σελήνιο, φώσφορο.

Advertisment

proionta-tis-fisis.com

Διαβάστε περισσότερες προτάσεις για το πως να αντιμετωπίστε τα δερματικά κονδυλώματα (μυρμηγκιές) εδώ

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Πέψη: Απλές πρωινές συνήθειες για να ενεργοποιήσετε το μεταβολισμό σας
Πότε πρέπει να αποφεύγετε τη βιταμίνη C ή να περιορίζετε την υπερβολική κατανάλωσή της;
Συνταγή: Σπιτικό ρόφημα που ανακουφίζει από τα συμπτώματα του επίμονου βήχα
Βιταμίνη D: Πώς θα γεμίσετε τις αποθήκες του οργανισμού σας με φυσικό τρόπο

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση