, , , ,

Παιδιά της συμπαντικής νοημοσύνης

Όταν η αγάπη μας για τη ζωή ταυτιστεί με τη δική της αγάπη για τη ζωή, τότε γινόμαστε ένα με τη συμπαντική συνειδητότητα.

Απόσπασμα από το βιβλίο του Dr Joe Dispenza «Σπάσε τη Συνήθεια να Είσαι ο Εαυτός σου», Εκδόσεις Link Media

Ας αναγνωρίσουμε ότι αυτή η συμπαντική νοημοσύνη κατέχει την ίδια γνώση που μας κάνει ξεχωριστά πρόσωπα (συνείδηση ή επίγνωση). Παρόλο που αυτή η Δύναμη είναι συμπαντική και αντικειμενική είναι και υποκειμενική, έχοντας συνείδηση και επίγνωση των ικανοτήτων της να κινηθεί και να δράσει εντός του φυσικού σύμπαντος.

Advertisment

Έχει πλήρη επίγνωση σε όλα τα επίπεδα, όχι μόνο της δικής της υπόστασης, αλλά και της δικής μας. Γιατί αυτή η συνειδητότητα παρατηρεί τα πάντα, μας παρακολουθεί και μας προσέχει. Γνωρίζει τις σκέψεις, τα όνειρα, τις συμπεριφορές και τις επιθυμίες μας. «Παρατηρεί» τα πάντα και τους δίνει φυσική μορφή.

Μία συνειδητότητα που δημιουργεί καθετί έμβιο, που διαθέτει την ενέργεια και τη θέληση να ρυθμίζει τις σωματικές λειτουργίες μας ώστε να παραμείνουμε ζωντανοί, που εκφράζει ένα τόσο βαθύ και αμετάβλητο ενδιαφέρον για μας, τι άλλο μπορεί να είναι πέρα από αγνή αγάπη;

Μιλήσαμε για τις δύο πτυχές της συνειδητότητας: την αντικειμενική και την υποκειμενική νοημοσύνη του πεδίου και την υποκειμενική συνείδηση, η οποία είναι μία αυτόβουλη και ενσυνείδητη οντότητα. Όταν μιμούμαστε τις ιδιότητες αυτής της επίγνωσης, γινόμαστε δημιουργοί. Όταν συντονιζόμαστε με αυτήν τη γεμάτη αγάπη νοημοσύνη, γινόμαστε ένα με αυτή. Αυτή η νοημοσύνη θα ενορχηστρώσει ένα γεγονός, μία ενεργειακή απόκριση, για να απαντήσει σε οποιοδήποτε μήνυμα στείλει στο κβαντικό πεδίο ο υποκειμενικός μας νους.

Advertisment

Όταν η θέληση μας συγχρονιστεί με τη δική της, όταν η αγάπη μας για τη ζωή ταυτιστεί με τη δική της αγάπη για τη ζωή, τότε γινόμαστε ένα με τη συμπαντική συνειδητότητα. Γινόμαστε η ανώτερη δύναμη που υπερβαίνει το παρελθόν, θεραπεύει το παρόν και ανοίγει τις πόρτες του μέλλοντος.

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Οι Πολλαπλοί Εγκέφαλοι του Ανθρώπινου Σώματος: Επανεξετάζοντας την Ανθρώπινη Νοημοσύνη
Οι ορμόνες που διαμορφώνουν την κοινωνική συμπεριφορά μας
bruce lipton_hero

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση