, ,

Κάθε επιστημονικός νόμος που ισχύει σήμερα θα πρέπει να αναθεωρηθεί μέσα στα επόμενα 50 χρόνια

Η κατανόηση του κβαντικού πεδίου θα μεταβάλει κατά πολύ το μέλλον και την ποιότητα ζωής της ανθρωπότητας.

Άρθρο του Michael Forrester

Υπάρχει ένας απλός λόγος για τον οποίο η επιστήμη διαθέτει μια πολύ ελλειπή κατανόηση του εαυτού μας αλλά και του σύμπαντος. Μπορεί να ανακαλύψει μόνο συσχετισμούς, αλλά όχι την αιτιότητα. Δεν ασχολείται με την έννοια της κβαντικής μέτρησης και δεν διαθέτει τα κατάλληλα εργαλεία για να μετρήσει τα κβαντικά πεδία.

Advertisment

Δεδομένου ότι τα πάντα στο σύμπαν συμβαίνουν σε κβαντικό επίπεδο, η επιστήμη όπως τη γνωρίζουμε είναι σε θέση να ασχοληθεί μόνο με τις έννοιες που αφορούν τον τρόπο που οι σχέσεις λειτουργούν σε ένα στοιχειώδες επίπεδο, αλλά όχι με τον λόγο που αυτές οι σχέσεις υπάρχουν. Η επιστήμη και τα συμπεράσματά της είναι μονοδιάστατα και εκεί έγκειται ο μεγαλύτερος περιορισμός και η άγνοιά της κι έτσι ποτέ δεν θα αντικαταστήσει τα όσα οι άνθρωποι ήδη γνωρίζουν για τον εαυτό τους.

Διαβάστε: Η επιστημονική πλευρά της πνευματικής φυσικής

Η επιστήμη βρίσκεται πολύ πιο πίσω από την απλή εμπειρική παρατήρηση, από την πραγματική λειτουργία του ανθρώπινου σώματος κι από οτιδήποτε αφορά την κατανόηση του εαυτού μας και του σύμπαντος διότι δεν μπορεί να αξιολογήσει τις υποατομικές δυνάμεις που καθοδηγούν όλη την ύλη. Από τη στιγμή που η επιστήμη δεν μπορεί ακόμα να μετρήσει ένα κβαντικό πεδίο ή τη λειτουργία του ανθρώπινου DNA σε ποσοστό πάνω από 90%, έχουμε την απαίτηση να καταφέρει να καθορίσει τι είναι η θεραπεία; Δεν πρόκειται για κάτι εννοιολογικό και γι’ αυτό δεν μπορεί.

Advertisment

Η κβαντική θεωρία γενικά θεωρείται ως μία από τις πιο επιτυχημένες επιστημονικές θεωρίες που έχουν διατυπωθεί ποτέ, αλλά η πλειοψηφία των επιστημόνων αποτυγχάνουν να ενστερνιστούν πολλές έννοιες και να συνειδητοποιήσουν ότι δεν υπάρχει άλλη πραγματικότητα εκτός από εκείνη που παράγεται από την κβαντική συνείδηση.

Η Κβαντική Φυσική μας πληροφορεί ότι υπάρχει ένα σύστημα σε υπέρθεση – σε όλες τις δυνατές καταστάσεις – μέχρι που παρατηρούμε ότι βρίσκεται μόνο σε μια συγκεκριμένη κατάσταση. Ένα από τα πιο όμορφα πειράματα της Φυσικής είναι εκείνο που έδειξε τον τρόπο με τον οποίο η παρατήρηση επηρεάζει τα κβαντικά συστήματα: πρόκειται για το πείραμα της διπλής σχισμής. Το πείραμα αυτό ακυρώνει την αιτιότητα, την αιτιοκρατία και την αντίληψη ότι η πραγματικότητα βρίσκεται «εκεί έξω», καθώς κάνει ασαφή τα όρια ανάμεσα στον παρατηρητή και το σύστημα που τίθεται υπό παρατήρηση.

Διαβάστε: Το πείραμα της διπλής σχισμής και το μυστήριο του κβαντικού κόσμου

Στο πείραμα της διπλής σχισμής, οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι το φως και η ύλη εμφανίζουν χαρακτηριστικά και των κυμάτων και των σωματιδίων. Επιπλέον, εμφανίζει την θεμελιωδώς πιθανολογική φύση των φαινομένων της κβαντικής μηχανικής. Για περισσότερες εξηγήσεις, παρακολουθήστε το βίντεο που ακολουθεί.

Ένα από τα προβλήματα της επιστήμης είναι ότι τις περισσότερες φορές απορρίπτει οτιδήποτε δεν εμπίπτει στο στενό πλαίσιο της λογικής. Δεν μπορούμε να αποδείξουμε κάτι, αν πρώτα δεν καταφέρουμε να το εξετάσουμε! Έτσι, όταν η επιστήμη δεν καταλαβαίνει κάτι ή ανακαλύπτει το άγνωστο, το τοποθετεί στο ίδιο πλαίσιο με σκοπό να προσπαθήσει να ερμηνεύσει το νόημά του. Το πρόβλημα είναι ότι η επιστήμη δεν γνωρίζει ή αγνοεί (με την υπάρχουσα τεχνολογία) το γεγονός ότι οι πιο καθοριστικές έννοιες στο σύμπαν δεν ταιριάζουν στο λογικό πλαίσιο της γραμμικότητας. Αυτό δεν μπορεί να γίνει. Η Κβαντική είναι πολυδιάστατη, όπως είναι και ο πλανήτης μας και τα πάντα που βρίσκονται πάνω σε αυτόν.

Εκείνο που οι έρευνες έχουν αποτύχει να προσδιορίσουν στον πλανήτη είναι η αιτιότητα που βασίζεται στο παρόν κβαντικό επίπεδο. Οι επιστήμονες έχουν δοκιμάσει μέσα από πολλές διαφορετικές μεθόδους να οδηγηθούν σε οριστικά αποτελέσματα στις επιστημονικές τους έρευνες μέσω ενός τεράστιου αριθμού διπλά τυφλών, πλασέμπο και τυχαιοποιημένων μελετών οι οποίες θεωρούνται τα υψηλότερα στάνταρ των επιστημονικών πειραμάτων. Μέχρι σήμερα, δεν υπήρξε ποτέ ούτε μία δημοσιευμένη επιστημονική μελέτη που να βασίζεται στο πρότυπο που έχει προσδιορίσει την αιτιότητα πέρα από υποατομικά επίπεδα. Ωστόσο, ακριβώς εκείνα τα επίπεδα κάνουν οτιδήποτε να εκδηλωθεί στο φυσικό μας σώμα αλλά και στο περιβάλλον.

Διαβάστε: Η Κβαντική Συνείδηση ως απάντηση στην κρίση του πολιτισμού

Η επιστήμη έχει τη δυνατότητα μόνο να αποκομίσει συσχετίσεις επειδή δεν προσδιορίζει την ενεργητική αιτιότητα που αποτελεί τον υποκείμενο μηχανισμό πίσω από κάθε εμπειρία και κάθε γεγονός είτε φυσικό είτε μη φυσικό. Το 100% της υγείας, των ασθενειών και όλων των εμπειριών εξαρτάται από τα ενεργητικά συστατικά που εμπίπτουν στο πεδίο μας. Δεν υπάρχει καμία άλλη αιτία εμφάνισης μιας νόσου. Οι ασθένειες αποτελούν κυρίως εμπειρίες τρίτης διάστασης και θα πάψουν να υπάρχουν όταν μάθουμε να διατηρούμε τα επίπεδα δόνησης σε υψηλότερες συχνότητες.

Διαχωρίζουμε τη Χημεία, τη Φυσική και πολλές άλλες επιστήμες όταν όλες ενσωματώνονται με τρόπους που ακόμη και οι κβαντικοί επιστήμονες δεν μπορούν να κατανοήσουν. Τα πάντα συνδέονται μεταξύ τους κι έτσι μπορούν να επηρεαστούν σε κβαντικό επίπεδο.
Οι επιστήμονες θα αναθεωρήσουν όλους τους νόμους τους μέσα στα επόμενα 50 χρόνια από τη στιγμή που θα αποκτήσουν τα εργαλεία με τα οποία θα καταφέρουν να μετρήσουν την κβαντική ενέργεια. Θα μάθουν ότι η συνείδηση, η συναισθηματική κατάσταση, η αγάπη, η συμπόνια, το μίσος, ο φόβος είναι όλα μετρήσιμα. Μπορείτε να φανταστείτε την ημέρα που θα μπορέσουμε να μετρήσουμε τη συναισθηματική κατάσταση ανθρώπων από ολόκληρες περιοχές;

Διαβάστε: Εξαιρετικά πειράματα για τη δύναμη του νου και της ψυχολογίας

Το ανθρώπινο DNA είναι πολυδιάστατο και το λεγόμενο «άχρηστο DNA» έχει μια πολύ συγκεκριμένη λειτουργία που μας συνδέει με οτιδήποτε υπάρχει. Μήπως αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να ελέγξουμε την ύλη; Τη βαρύτητα; Μήπως μπορούμε να ελέγξουμε τους νόμους της Φυσικής όπως τους γνωρίζουμε; Η απάντηση είναι ναι σε όλα.

Οι επιστήμονες θα ανακαλύψουν ότι η Ιερή Γεωμετρία δημιουργεί όλα τα επίπεδα της συνείδησης, τη θεία φύση του ανθρώπου και βεβαίως τον φυσικό κόσμο. Δεν σας εκπλήσσει το γεγονός ότι οι άνθρωποι μπορούν να προσδιορίσουν τα πράγματα μόνο σε ευθείες γραμμές; Τα πάντα ορίζονται από τη γραμμική προοπτική. Όλα τα πράγματα σε αυτό το σύμπαν όμως μπορούν να κάνουν καμπύλη, δεν είναι ευθεία. Φαίνεται ότι ο ανθρώπινος εγκέφαλος δυσκολεύεται να αντιληφθεί αυτή την έννοια με αποτέλεσμα να υπάρχει περιορισμός από τις επιστήμες στον πλανήτη Γη.

Τι συμβαίνει όμως με τα Μαθηματικά; Νομίζετε ότι τα Μαθηματικά σε ένα πολυδιάστατο κβαντικό πεδίο είναι τα ίδια όπως σε ένα γραμμικό πεδίο; Τα Κβαντικά Μαθηματικά δεν επηρεάζονται από εμπειρικές εκτιμήσεις, αλλά από τους αριθμούς γύρω τους. Το 5 δεν είναι 5, αλλά τροποποιείται και επηρεάζεται από το 4, το 6 και όλους τους αριθμούς γύρω του. Αυτό σημαίνει ότι ο τύπος του κύκλου δεν θα είναι πλέον το Pi στα Κβαντικά Μαθηματικά. Θα είναι ένας ακέραιος αριθμός.

Οι ατομικές πυκνότητες και η ύλη δεν θα θεωρούνται πλέον στατικές. Θα υπάρχει η δυνατότητα να μεταβληθεί η μάζα οποιουδήποτε αντικειμένου που υπάρχει. Αυτό που σήμερα ονομάζουμε αντιβαρύτητα θα είναι απλώς ένα αντικείμενο χωρίς μάζα. Θα αιωρείται και οι επιστήμονες θα αναρωτιούνται γιατί δεν το είχαν σκεφτεί αυτό νωρίτερα.

Όπως ακριβώς το σώμα μας αποτελεί την έκφραση της συνείδησής μας σε φυσική μορφή, έτσι και οι φυσικές γεωμετρικές μορφές είναι αναπαραστάσεις της αρχικής γεωμετρίας του φωτός που υπάρχει πέρα από το φυσικό επίπεδο. Σε αυτό το αρχικό επίπεδο πέρα από το φυσικό, οι γεωμετρικές φόρμες μεταβάλλονται σε ρευστή μορφή αναπαριστώντας τον τρόπο που η συνείδησή μας συνεχώς αναπτύσσεται και κινείται σε ολοένα υψηλότερα στάδια εξέλιξης. Το βασικό στοιχείο που διέπει τη γεωμετρία είναι το σπιράλ, το οποίο δημιουργεί το δέντρο της υπερβατικής γεωμετρίας που αντιπροσωπεύει την αληθινή άπειρη φύση μας και δημιουργεί ατελείωτα πρότυπα στην πορεία.

Διαβάστε: 8 επιστημονικές έρευνες που αποδεικνύουν ότι η συνείδηση διαμορφώνει το υλικό πεδίο

Αυτά τα πρότυπα δημιουργίας είναι έκδηλα στο φυσικό επίπεδο με πολλές μορφές. Οι φυσικές εκδηλώσεις αποτελούν μια αρχετυπική έκφραση των ενεργειακών πεδίων πέρα από το φυσικό. Η Ιερή Γεωμετρία στη φύση μετατρέπεται τότε σε μια απτή έκφραση της αρχετυπικής μήτρας της δημιουργίας που ενεργεί όπως τα δομικά στοιχεία της πραγματικότητας. Αυτό είναι σημαντικό για τους επιστήμονες, διότι πολλοί θα μάθουν μέσα στις επόμενες δεκαετίες να δημιουργούν ενεργητικές αρχές όπως η αιτιότητα πριν ξεκινήσουν οποιαδήποτε μελέτη. Η Φυσική και η Χημεία θα αναθεωρηθούν και οι επιστήμονες θα αποκτήσουν καλύτερη κατανόηση της επίδρασης του φαινομένου του ενεργειακού συντονισμού και των επιπτώσεών του σε όλα τα πράγματα. Αυτό θα φέρει επανάσταση στην επιστήμη και θα βγάλει από τη μέση πολλά εμπόδια που δεν αφήνουν την επιστημονική έρευνα να προοδεύσει. Η Φυσική και η Μεταφυσική σύντομα θα συνδυαστούν.

Διαβάστε: Μάνος Δανέζης: Ζούμε σε ένα Matrix… η ανατροπή είναι θέμα χρόνου

Όλα θα γίνουν κατανοητά με τρόπους που δεν υπήρχε η δυνατότητα εδώ και χιλιάδες χρόνια και θα επεκταθούν σε όλο τον πλανήτη. Θα γίνουν ανακαλύψεις που θα ωφελήσουν την ανθρωπότητα σε τέτοιο βαθμό που θα μεταβάλλουν το φαγητό που τρώμε, τον αέρα που αναπνέουμε και τα μέσα μεταφοράς που χρησιμοποιούμε, αλλά πάνω απ’ όλα τον τρόπο που αλληλεπιδρούμε ως είδος. Φανταστείτε το. Και το μόνο που χρειάζεται είναι η κατανόηση του κβαντικού πεδίου.

Κι αυτό είναι κάτι που θα συμβεί σύντομα.

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Αφαντασία και υπερφαντασία: Δύο παράξενα φαινόμενα που επηρεάζουν έως και το 9% του πληθυσμού
spiliotis2
Η βιολογία της θλίψης: Γιατί είναι τόσο σημαντικό να εκφράζουμε τα αρνητικά συναισθήματα
acropolis

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση