,

Κτήμα Νοόσφαιρα: Ένα ελληνικό πρότυπο κέντρο. Πρόγραμμα εκδηλώσεων

Το  Κτήμα Νοόσφαιρα Wellness & Retreat Center ένα συγκρότημα ξύλινων κτηρίων  με ατμόσφαιρα ενός boutique hotel αλλά  διαμορφωμένο έτσι ώστε να φιλοξενεί σεμινάρια αυτογνωσίας και

Το  Κτήμα Νοόσφαιρα Wellness & Retreat Center ένα συγκρότημα ξύλινων κτηρίων  με ατμόσφαιρα ενός boutique hotel αλλά  διαμορφωμένο έτσι ώστε να φιλοξενεί σεμινάρια αυτογνωσίας και ψυχολογίας, εναλλακτικές διακοπές, ομάδες γιόγκα, τάι- τσι κ.ά, εκπαιδευτικές και  ψυχαγωγικές εκδηλώσεις με επίκεντρο την πνευματική ανάπτυξη και τη διεύρυνση της συνειδητότητας.

Στόχος είναι να γίνει το Κτήμα Νοόσφαιρα μια κοινότητα για την διεύρυνση της συνειδητότητας από εκείνους που πιστεύουν πως ό,τι κι αν γίνεται έξω μας, ό,τι κι αν γίνεται μέσα μας, εμείς παραμένουμε ενωμένοι. Να γίνει, επίσης,  ένα σημείο συνάντησης ομάδων, δασκάλων και θεραπευτών από την Ελλάδα και το εξωτερικό ώστε να υπάρχει μια συνεχής ροή εκδηλώσεων όλο το χρόνο. Για τον λόγο αυτό έχουν προγραμματισθεί για το διάστημα Φεβρουαρίου – Ιουνίου τα σεμινάρια που ακολουθούν.

Advertisment

313-1024x681

Πατήστε πάνω στους τίτλους των σεμιναρίων για να μάθετε περισσότερα γα το κάθε σεμινάριο.

19 – 21 Φεβρουαρίου : Σεμινάριο Ανάπτυξης Ανώτερης Νοημοσύνης με ήχους Hemi-Sync®- The Monroe Institute

Advertisment

Eνα πρόγραμμα με κλινικά αποδεδειγμένα αποτελέσματα που αναπτύχθηκε από το Monroe Institute σε συνεργασία με έγκριτα πανεπιστήμια και ειδικούς της ΝΑΣΑ. Οι ακουστικές ασκήσεις συντονίζουν τα ημισφαίρια του εγκεφάλου απελευθερώνοντας το κρυμμένο δυναμικό σας, επεκτείνουν τα όρια της συνειδητότητας.

24 – 27 Μαρτίου : Επιστροφή στην Ιθάκη της Ψυχής μας

Το Μεγάλο Γεγονός του Μήνα! Τι μας στηρίζει στις δυσκολίες της καθημερινότητας; Υπάρχει κάτι που μπορεί να μας κρατήσει ακλόνητους στις ανατροπές της ζωής; Η απάντηση υψώνεται λυτρωτική στο κατάρτι του Οδυσσέα.

8 – 10 Απριλίου: Απελευθερωθείτε από τις 11 Πονοπαγίδες

Ποιές από τις 11 πονοπαγίδες υπονομεύουν τη ζωή και τις σχέσεις σας; Πώς θα τις αποφύγετε; Πώς μπορείτε να καταλαβαίνετε σε ποιες πονοπαγίδες έχουν πέσει οι  άλλοι και ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να επικοινωνήσετε μαζί τους; Ένα σεμινάριο ανακάλυψης και απελευθέρωσης από τις 11 πονοπαγίδες που σας ανοίγει διάπλατους τους ορίζοντες για μια νέα ζωή.

106-1024x681

16 – 17 Απριλίου : Η Λύση σου Εδώ και Τώρα

Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες τεχνικές αυτογνωσίας σας συμπαραστέκεται με άμεσο και βιωματικό τρόπο για το επόμενο βήμα σας στη ζωή.

28 Απριλίου – 2 Μαϊου: Εναλλακτικό Πάσχα στο Κτήμα Νοόσφαιρα

Πάρτε την παρέα σας κι ελάτε για να περάσετε μαζί μας εναλλακτικό Πάσχα και απολαύστε την άνοιξε σε υψόμετρο 700 μέτρων. Σε μια συντροφική ατμόσφαιρα, με φιλόξενη παρέα και ένα πλήθος από εκδηλώσεις και ενδιαφέροντα προγράμματα για να διαλέξετε

9 – 15 Μαϊου : GATEWAY VOYAGE®

Το σεμινάριο έχει αλλάξει τη ζωή χιλιάδων ανθρώπων τα τελευταία 30 χρόνια, μέσω της εξερεύνησης εξαιρετικά διευρυμένων καταστάσεων συνείδησης. Ελάτε μαζί μας για μια εβδομάδα ξεκούραστης βαθειάς εξερεύνησης, καθώς λεπτές αλλαγές στα πρότυπα των εγκεφαλικών κυμάτων επιτρέπουν την αφύπνιση δημιουργικών δυνάμεων, την απελευθέρωση από φόβους και την επαφή με άλλες διαστάσεις.

16 – 22 Μαϊου : LIFELINE®

Η βοήθεια εδώ προσφέρεται με εκπαίδευση σε τεχνικές που σας καθιστούν ικανούς να στέλνετε θεραπευτική ενέργεια σε εκείνους που το ζητούν, πέρα από τα όρια του χώρου, του χρόνου και της ύλης.

28 – 29 Μαϊου : Σεμινάριο Συγχώρεσης – Αθώωσης

Ένα βαθιά απελευθερωτικό σεμινάριο που σε καλεί να βγεις από το ρόλο του θύματος και να ανοίξεις την καρδιά σου στην ανακούφιση και την ελευθερία.

3 – 5 Ιουνίου : Ανακαλύψτε το Γεννεόγραμμά σας

Αναγνωρίστε τις φορτίσεις που σας έχουν κληροδοτηθεί και σπάστε τις αόρατες αλυσίδες που σας κρατούν δέσμιους σε ένα μακρινό παρελθόν. Ταυτόχρονα, πάρτε τα δώρα που φέρει η κληρονομιά σας για να εκπληρώσετε τον σκοπό σας φέρνοντας ισορροπία και αρμονία στη ζωή και στις σχέσεις σας.

17 – 22 Ιουνίου : Αναγεννηθείτε! Detox με δύο επιλογές

Πέντε μέρες, πέντε ειδικοί, ολοκληρωμένη ψυχοσωματική προσέγγιση και ένα φυσικό περιβάλλον αρμονίας στο NoosferaWellness& Retreat Center,σας προσφέρουν εντελώς εξειδικευμένη και προσωπική αναζωογόνηση σε σωματικό και ψυχικό επίπεδο για την αντιμετώπισης του οξειδωτικού στρες, της χρόνιας κόπωσης και της εργασιακής εξουθένωσης.

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Νιόκαστρο: Το εντυπωσιακό κάστρο της Πύλου από ψηλά (βίντεο)
Παραπληγικός άνδρας με εμφύτευμα εγκεφάλου παίζει σκάκι σε H/Y μόνο με τη σκέψη!
Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης | Μαραθώνιος ποίησης στα Προπύλαια του ΕΚΠΑ
Παναγία Κακαβιώτισσα: Η ελληνική εκκλησία χωρίς σκεπή που ξεχωρίζει σε ολόκληρο τον κόσμο (βίντεο)

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση