,

Η συνταγή για να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου

Πάρε την δύναμη από τ' αστέρια, φτιάξε τα όνειρά σου, βάλε στόχους και πέτυχέ τους!

Της Ηλέκτρας Αστέρη

Τα όνειρα είναι φτιαγμένα από αστερόσκονη. Ξεκάθαρα! Κάθε όνειρο έχει πάνω του, ολίγον τι από δαύτη. Και αν δεν το έχεις καταλάβει είναι που δεν το πίστεψες πραγματικά. Αυτός είναι ο λόγος άλλωστε που δεν κατάφερες να πραγματοποιήσεις το όνειρό σου. Δεν ένιωσες την αστερόσκονη, δεν αγάπησες την μαγεία του ονείρου σου και δεν μπόρεσες να του δώσεις την ενέργεια για να γίνει η αλήθεια σου.

Advertisment

Τα όνειρα πραγματοποιούνται όταν τα πιστέψουμε, μόνο τότε έχουν την δύναμη να ανθίσουν. Όπως τα λουλούδια έχουν ανάγκη το νερό και τον ήλιο, έτσι και τα όνειρα έχουν ανάγκη την αστερόσκονη και εσένα. Η αστερόσκονη είναι το νερό, είναι η μαγεία που δίνει ώθηση σε ότι ονειρευόμαστε. Εμείς από την άλλη είμαστε ο ήλιος, η απόλυτη δύναμη που πραγματοποιεί ακόμη και εκείνα για τα οποία δεν μας πίστευε κανείς. Άλλωστε δεν χρειάζεται κανένας να πιστέψει το όνειρό σου, μόνο ΕΣΥ!

Βάλε στο μυστικό κουτί της καρδιάς σου λίγη αστερόσκονη, το όνειρό σου, δύναμη και αντοχή. Κούνα το καλά και άφησε τις αναταράξεις των υλικών να σε οδηγήσουν προς το δρόμο που διάλεξες. Οι αντάρες και οι δυσκολίες που θα συναντήσεις είναι εκείνες που θα κάνουν το όνειρο να αξίζει… για αυτό μην γκρινιάξεις. Η κορυφή είναι δύσκολη. Η κάθε κορυφή.

Τι ψιθυρίζεις πάλι; Τι; Δεν υπάρχουν συνταγές επιτυχίας του ονείρου; Μα τι λες; Μόλις σου την έδωσα. Και φρόντισε να την κρατήσεις καλά φυλαγμένη και να την χρησιμοποιήσεις όταν την χρειαστείς. Πάρε την δύναμη από τ’ αστέρια, φτιάξε τα όνειρά σου, βάλε στόχους και πέτυχέ τους!

Advertisment

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

5 ερωτήσεις-οδηγοί για να δεις εάν αποδέχεσαι και αγαπάς ουσιαστικά τον εαυτό σου
Φτάσε στον πυρήνα της ύπαρξής σου και μεταμόρφωσε τη ζωή σου
Mικρά τραύματα: Πώς οι μικρές πληγές καθορίζουν τη ζωή σας

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση