4ο Φεστιβάλ “ΕΥ ΖΗΝ”

Το 4ο Φεστιβάλ “Ευ Ζην” που διοργανώνεται το Σάββατο 25 Ιουνίου και την Κυριακή 26 Ιουνίου 2016 στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι

Το 4ο Φεστιβάλ “Ευ Ζην” που διοργανώνεται το Σάββατο 25 Ιουνίου και την Κυριακή 26 Ιουνίου 2016 στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι έχε σκοπό να συνεχίσει την επιτυχημένη προσπάθεια της ομάδας Surfers4Life που πραγματοποιείται με βασικούς στόχους:

  1. Να διαδώσει τα μυστικά της ευεξίας και να προτείνει συμπληρωματικούς τρόπους διαχείρισης κρίσεων και ασθενειών.
  2. Να στείλει το ενδυναμωτικό μήνυμα «Είμαι Νικητής» σε όλους όσους δοκιμάζονται.
  3. Να στηρίξει έμπρακτα με τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν (το 100% των εσόδων του Φεστιβάλ) επιλεγμένες οργανώσεις, που δραστηριοποιούνται στο χώρο της υγείας και εμπνέουν με το έργο και τη δράση τους
φεστιβάλ ευ ζην

Advertisment

Το 4ο Φεστιβάλ “Ευ Ζην” περιλαμβάνει πλούσιο πρόγραμμα δράσεων και αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία ψυχικής και σωματικής τόνωσης για μικρούς και μεγάλους. Οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να λάβουν μέρος σε δραστηριότητες όπως:

  • Ενδυναμωτικές και επιμορφωτικές ομιλίες γύρω από το Ευ Ζην, τη Διατροφή, τη Πρόληψη, τη Θετική Ψυχολογία καθώς και ποικίλες Ιστορίες δύναμης και έμπνευσης.
  • Σεμινάρια έγκριτων εναλλακτικών θεραπειών και βιωματικά εργαστήρια πάνω σε μουσικοθεραπεία, Yoga, Reiki, Tai Chi, Ρεφλεξολογία, Διαλογισμό κλπ
  • Εκθεσιακός χώρος με περίπτερα με περισσότερους απο 70 εκθέτες με προιόντα και υπηρεσίες που σχετίζονται αποκλειστικά με το Ευ Ζην (‘Αθληση, ευεξία και ομορφιά, θεραπεία και αποκατάσταση, διατροφή κ.λπ.)
  • Εξετάσεις με κινητές μονάδες όπως για HIV/AIDS, ΗΠΑΤΉΤΙΔΑ  B & C, ALZHEIMER, καρκίνο μαστού μέσα από ψηλάφηση κα.
  • Αθλητικές δραστηριότητες όπως spinning, zumba και fanga
  • Παιδικές δράσεις όπως face painting και άλλα επιμορφωτικά προγράμματα όπως «Το χώμα και ο ρόλος του», «το μέλι και η παραγωγή του» και ασκήσεις για παιδιά που βελτιώνουν την συγκέντρωση τους.
  • Στο Ευ Ζην μπαρ, με γεύματα και χυμούς ευεξίας
  • Συναυλίες με καλλιτέχνες στη σκηνή της Τεχνόπολης

Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στις μουσικές δράσεις του Φεστιβάλ φέτος:

Το Σάββατο 25 Ioυνίου στις 20:30, 70 performers θα μας ανυψώσουν με ένα μουσικό ταξίδι στον χώρο μέσα από κρουστά από την Βραζιλία, την Αφρική, την Μ. Ανατολή και την Μεσόγειο και με χορούς όπως στροβίλισμα, Ιαπωνικές χορογραφίες με σπαθιά κτλ.

Advertisment

Την Κυριακή 26 Ioυνίου στις 21:00, θα ταξιδέψουμε στον χρόνο από την Αναγέννηση μέχρι και σήμερα μέσα από αγαπημένες ανυψωτικές κλασσικές μελωδίες σε συνεργασία με το Αθηναικό Ωδείο. Το σχήμα θα περιλαμβάνει 45 επαγγελματίες μουσικούς κλασσικής μουσικής και μία χορωδία 50 παιδιών.

Η είσοδος στο χώρο του Φεστιβάλ και η συμμετοχή στις περισσότερες από τις παράλληλες δραστηριότητες είναι δωρεάν για όλους όπως για τις Oμιλίες, Δωρεάν εξετάσεις, Παιδικές δράσεις, στην μεγάλη έκθεση και στο Ευ Ζην μπαρ.

Το εισιτήριο για την συμμετοχή στα αθλήματα και στις έγκριτες συμπληρωματικές τεχνικές θα διατίθενται έναντι του συμβολικού ποσού των €10 ευρώ (ενώ θα προπωλούνται για 8 ευρώ) και η συμμετοχή σε καθεμία από τις συναυλίες θα είναι 5 ευρώ. Μειωμένα εισιτήρια επίσης θα διατίθενται για φοιτητές, πολύτεκνες οικογένειες και ανέργους με μείωση 50%. Οι συμμετοχές σε όλες τις δράσεις γιαπαιδιά έως 12 ετών θα  είναι δωρεάν.

Το Φεστιβάλ θα διαρκέσει το Σάββατο 25 Ιουνίου από τις 11:00 έως τις 24:00 της Κυριακής 26 Ιουνίου.

Τα εισιτήρια προπωλούνται μέσω viva.gr (https://www.viva.gr/tickets/festival/4o-eu-zin-festival/), στα Public και τηλεφωνικά στο 11876.

Μπορείτε να δείτε περισσότερα στη σελίδα του Facebook της ομάδας Surfers for Life https://www.facebook.com/SurfersforLife/

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση στην Ατζέντα μας

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Ο πρώτος και μοναδικός άνθρωπος που είναι υποχρεωμένος να καλύψει τις ανάγκες μου, είμαι εγώ!
Σαμ Άλτμαν: Ο «μίστερ ChatGPT» πειραματίζεται στον… επαναπρογραμματισμό του ανθρώπινου σώματος!
Τι σημαίνουν τα γράμματα και οι αριθμοί στις πινακίδες των οχημάτων;
Υπνοθεραπεία: Τι είναι, πώς λειτουργεί και ποια είναι τα οφέλη της

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση