Μοίραζε τη χαρά με οδηγό την αγάπη!

Η χαρά δεν είναι δική σου, δική μου, δική του, η χαρά είναι το μοίρασμα της αγάπης και μόνο έτσι δυναμώνει.

Ρίνα Σερέτη Μοίραζε τη χαρά με την αγάπη!

Μοίραζε την χαρά με οδηγό την αγάπη, μόνο έτσι δυναμώνει!

Γράφει η συγγραφέας Ρίνα Σερέτη

Advertisment

Να τη μοιράζεις την χαρά μη την κρατάς για εσένα. Όποιος σου γέλασε το πρόσωπο, όποιος σου χαμογέλασε τα χείλη σε αγαπά με τον δικό του τρόπο και η ουσία του είναι μία να σε αγγίξει η μελωδία της αγάπης του. Και η μελωδία αυτή είναι νότες που μεταφέρονται στον χώρο μέσα από εσένα, εμένα, από όλους μας! Μέσα από τα χείλη, μέσα από τα μάτια, σε ένα αυθόρμητο χάδι.

Διαβάστε επίσης από τη Ρίνα Σερέτη

[button color=”white” size=”big” alignment=”center” rel=”follow” openin=”samewindow” url=”https://enallaktikidrasi.com/2016/05/aytognosia-o-dromos-poy-payei-ton-fovo/”]Αυτογνωσία, ο δρόμος που παύει τον φόβο![/button]

Advertisment

 

Μα να μοιράζεις και την αγάπη να μην φοβάσαι να τη δείξεις, να μην σκιάζεσαι μήπως στην πάρουν μακριά. Τις αποστάσεις τις φτιάχνουν άνθρωποι, τις διαδρομές ο τρόπος που διαλέγουν να ζήσουν τη ζωή τους. Θες χαρά, θες αγάπη αυτά τα δυο θα προσφέρεις και μονο αυτά θα αναγνωρίζεις ως προσφορά… Όμως δεν είναι εμπόριο η χαρά, δεν έχει τιμή η αγάπη! Χαίρεσαι να αγαπάς επειδή επιλέγεις να αγαπήσεις, να μεταφέρεις το μήνυμά της αγάπης. Κι ό,τι κάνεις με την καθαρότητα της ψυχής σου σου επιστρέφει ατόφιο!

https://enallaktikidrasi.com/2016/06/moiraze-xara-tin-agapi/Χαρά είναι και ένα ευωδιαστό λουλούδι στην γλάστρα σου που δεν έσκυψες ποτέ να το μυρίσεις. Χαρά είναι και η αυγή κάθε πρωί στο μπαλκόνι σου κιας ζεις στη μεγαλούπολη. Πόσες φορές ξύπνησες λίγο πριν το χάραμα να δεις τα χρώματα του ήλιου πώς γράφουν σα ζωγραφιά επάνω στους τσιμεντότοιχους; Χαρά είναι και το θαύμα της ύπαρξής σου κι αγάπη είναι η χαρά σου να είναι και η δική μου χαρά και η ύπαρξή σου ο δικός μου ορίζοντας!

Η χαρά δεν είναι δική σου, δική μου, δική του, η χαρά είναι το μοίρασμα της αγάπης και μόνο έτσι δυναμώνει. Γίνε ο πιο δυνατός αναμεταδότης της, απελευθέρωσε την δόνηση της χαράς και ταξίδεψε τη μακριά με οδηγό την αγάπη κι όλη η πλάση μια γιορτή κι όλοι οι άνθρωποι μια τεράστια αγκαλιά σαν το πιο τεράστιο χαμόγελό σου!

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Ο πρώτος και μοναδικός άνθρωπος που είναι υποχρεωμένος να καλύψει τις ανάγκες μου, είμαι εγώ!
Από τη Συναισθηματική Καταιγίδα στην Ηρεμία: Προς μια πιο ευτυχισμένη ζωή
Αν φροντίζεις το νου σου όπως ένας καλός κηπουρός φροντίζει τον κήπο του, τότε θα γίνει πολύ πιο γόνιμος από όσο φαντάστηκες ποτέ
H ζωή δεν είναι σύντομη όταν την αποκτούμε, αλλά την κάνουμε εμείς σύντομη σπαταλώντας την

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση