,

“Μαζί” θα πετύχουμε το όνειρό σου

Είτε χάσεις, είτε κερδίσεις, θα είσαι πρωταθλητής, επειδή ποτέ δεν το έβαλες κάτω και πάλεψες γι' αυτό που αγαπούσες.

"Μαζί" θα πετύχουμε το όνειρό σου

“Μαζί” θα πετύχουμε το όνειρό σου

Είναι το όνειρό σου. Όταν ήσουν παιδάκι, το μοιραζόσουν με τους φίλους σου και χαμογελούσες. Παρουσίαζες τον μεγάλο αγώνα, με κάθε λεπτομέρεια, χαρούμενος και χαμογελαστός, ευτυχισμένος και νικητής. Να είσαι στο μεγάλο τελικό, ο κόσμος να φωνάζει, να απολαμβάνεις τον αγώνα και να παίρνεις την πρώτη θέση. Όλοι να χαίρονται και να πανηγυρίζουν μαζί σου. Έλεγες πως θα παλέψεις σκληρά, για να τα καταφέρεις.

Advertisment

Διαβάστε ακόμη από Dn / jK: Η ιδιαίτερη σχέση αθλητή – προπονητή

Ήσουν παιδί, μα ζητούσες να πατήσεις γερά στα πόδια σου, ήσουν ατρόμητος και ήθελες να κατακτήσεις τον κόσμο. Μεγάλωσες όμως, και δειλιάζεις, φοβάσαι και δεν ξέρεις πως να τα καταφέρεις μόνος. Όσο ήσουν παιδί, ήταν εύκολο. Δεν φοβόσουν να πεις δυνατά τα όνειρά σου, τις επιθυμίες και τους φόβους σου. Δεν ντρεπόσουν να ζητήσεις την βοήθεια των φίλων σου, δεν χρειάζοταν να το κάνεις, έτρεχαν εκείνοι σε σένα.

Είναι το όνειρό σου. Μόνο εσύ μπορείς, να το κάνεις πραγματικότητα. Μόνο εσύ μπορείς, να τα καταφέρεις. Μην σε νοιάζει, ποιος πιστεύει ή δεν πιστεύει σε σένα και ποιος είναι ή δεν είναι δίπλα σου. Αρκεί να πιστέψεις εσύ, μόνο εσύ. Είναι δικό σου το όνειρο, δική σου και η προσπάθεια. Δεν έχεις ανάγκη κάνεναν άλλο. Δώσε την μάχη σου, κέρδισε τον αγώνα σου, πανηγύρισέ τον, είναι δικός σου, το κάνεις μόνο για σένα. Έχεις να αποδείξεις στον εαυτό σου και μόνο, πως μπορείς.

Advertisment

Ονειρεύεσαι από παιδάκι αυτή την στιγμή, αγαπάς πολύ αυτό που κάνεις, ζεις για να αγωνίζεσαι, παλεύεις για το καλύτερο, επιθυμείς τη νίκη. Ήρθε η ώρα να το αποδείξεις. Μπορεί να νιώθεις μόνος, αλλά πάντα ξαφνικά, σε μια στροφή του δύσκολου δρόμου σου, θα εμφανιστεί κάποιος, που θα σταθεί δίπλα σου, θα παλέψει μαζί σου, θα πιστεύει σε σένα, θα νιώθει την αγωνία σου, θα μοιραστεί την νίκη, την χαρά σου, την επιτυχία σου.

https://enallaktikidrasi.com/2016/07/mazi-tha-petyxoume-to-oneiro-sou/Μα, μόνο αν πιστέψεις πραγματικά σε σένα, θα μπορεί να σταθεί δίπλα σου, στήριγμά σου, και δύναμή σου για τα δύσκολα. Μεγάλωσες και φοβάσαι πως το όνειρο σβήνει και η μαγεία του χάνεται. Μα, κάνεις λάθος. Μην αφήσεις κανέναν να σου κλέψει το όνειρό σου. Προσπάθησε και δεν θα χάσεις. Εξάλλου, η προσπάθεια μετράει, ακόμα και να μην κερδίσεις τον μεγάλο αγώνα, θα έχεις αγωνιστεί, θα έχεις παλέψει, θα έχεις κυνηγήσει το όνειρο σου. Το ταξίδι είναι αυτό που αξίζει περισσότερο.

Και να θυμάσαι, αν προσπαθήσεις και κερδίσεις, αυτός ο κάποιος θα χαρεί μαζί σου. Θα νιώσει ευτυχισμένος με την ευτυχία σου. Αν προσπαθήσεις, αλλά χάσεις θα είναι εκεί να σε σηκώσει και να σου δώσει δύναμη και κουράγιο για την επόμενη προσπάθεια. Είτε χάσεις, είτε κερδίσεις, γι αυτόν τον κάποιον θα είσαι πρωταθλητής, καθώς ποτέ δεν εγκατέλειψες το όνειρό σου. Θα είσαι πρωταθλητής, επειδή ποτέ δεν το έβαλες κάτω και πάλεψες γι’ αυτό που αγαπούσες. Ο δικός του πρωταθλητής, καθώς πίστεψες στον εαυτό σου και στο ταξίδι. Ο δικός του πρωταθλητής, επειδή στέκεσαι με το κεφάλι ψηλά, και ευτυχισμένος.

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Πόνος στη μέση: Απαλλαχθείτε με τη νο1 άσκηση που διατείνει τη σπονδυλική στήλη και ανακουφίζει
Pilates Reformer: Τι να προσέξετε για να μην τραυματιστείτε
«Καίμε» θερμίδες και λίπος: Οι αλλαγές στο περπάτημα για να τα καταφέρουμε
Από ποια ηλικία μπορεί να ξεκινήσει κανείς pilates;

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση