,

Πόσο αυτοέλεγχο έχετε; Απαντήστε στις ερωτήσεις

Εσείς γνωριζετε πόσο αυτοέλεγχο έχετε; Στο παρακάτω τεστ θα το μάθετε. Έχει παρατηρηθεί ότι κάποιοι άνθρωποι έχουν ισχυρό αυτοέλεγχο στη ζωή τους και διαχειρίζονται

Εσείς γνωριζετε πόσο αυτοέλεγχο έχετε; Στο παρακάτω τεστ θα το μάθετε. Έχει παρατηρηθεί ότι κάποιοι άνθρωποι έχουν ισχυρό αυτοέλεγχο στη ζωή τους και διαχειρίζονται τα προβλήματά τους με εξαιρετική νηφαλιότητα και ψυχραιμία. Κάποιοι άλλοι όμως βρίσκονται στην απέναντι όχθη. Είναι σαν χύτρες ταχύτητος που βράζουν και ανά πάσα στιγμή ξεσπούν  ή παίρνουν βιαστικές αποφάσεις. Από την άλλη όμως είναι αυτοί οι άνθρωποι που κατά τη διάρκεια της ανθρώπινης ιστορίας είχαν και συνεχίζουν να έχουν κάποιες από τις μεγαλύτερες συλλήψεις στον χώρο της τέχνης και της επιστήμης. Γι αυτό δεν πρέπει να βιαστούμε να βάλουμε “ταμπέλα” σε κανέναν.

Κάντε επίσης το τεστ: Είστε εσωστρεφείς, εξωστρεφείς ή αμφιστρεφείς;

Advertisment

Παρακάτω θα βρείτε απλές ερωτήσεις που αφορούν τη συμπεριφορά σας σε καθημερινά πράγματα ή καταστάσεις. Το παρακάτω ερωτηματολόγιο βασίζεται στη μελέτη του Leonard Derogatis του Πανεπιστημίου Johns Hopkins που είχε σκοπό την σκιαγράφηση των χαρακτήρων των ανθρώπων όταν έρχονται αντιμέτωποι με προκλήσεις.

[viralQuiz id=34]

Advertisment

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Τεστ: Μήπως ζεις ανάμεσα σε ηλίθιους;
5 κορυφαία Πανεπιστημιακά Τεστ που αξίζει να κάνετε
Κουίζ: Πόσο καλά γνωρίζετε τα 7 Θαύματα της Αρχαιότητας;
6 κορυφαία τεστ προσωπικότητας που αξίζει να κάνετε

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση