, ,

Δείτε πώς τα χρώματα δείχνουν τι αισθάνεστε για τους φίλους σας

Απαντήστε σε τρεις απλές ερωτήσεις και δείτε τι αισθάνεστε πραγματικά για τους φίλους σας.

test xrwmata deixnoun aisthaneste filous sas

Πριν λίγες μέρες, είχαμε δει τι υποδηλώνει το αγαπημένο σας χρώμα για τους φόβους σας.  Αυτό το σύντομο τεστ θα σας δείξει με τη βοήθεια των χρωμάτων και της σημασίας τους για τη ψυχοσύνθεση των ανθρώπων, το πώς βλέπετε και αισθάνεστε πραγματικά για τους φίλους σας με τρεις απλές ερωτήσεις – σενάρια.

Φανταστείτε πως έχετε γενέθλια και διοργανώνετε ένα πάρτυ για τα αγαπημένα σας άτομα. Είστε, λοιπόν, σπίτι και περιμένετε τους καλεσμένους σας. Χτυπάει το κουδούνι, ανοίγετε και μπαίνουν μέσα δύο φίλοι σας. Ο ένας φοράει κίτρινη μπλούζα και ο άλλος μπλε.

Advertisment

Σκεφτείτε τώρα ποιοι μπορεί να είναι αυτοί οι δύο φίλοι σας. Ποιος φοράει την κίτρινη και ποιος τη μπλε;

Απάντηση: Αυτός που φοράει την κίτρινη είναι κάποιος που σας κάνει πραγματικά χαρούμενους, απολαμβάνετε την παρέα του και σας είναι πολύ εύκολο να μιλήσετε μαζί του. Αυτός με την μπλε, σας είναι πιο δύσκολο να νιώσετε κοντά του και νιώθετε μια σχετική ψυχρότητα.


Το πάρτυ συνεχίζεται και έχει έρθει κι άλλος κόσμος ο οποίος απολαμβάνει τα ποτά που του έχετε προσφέρει. Σε μια γωνία είναι δύο ακόμη φίλοι σας. Ο ένας κρατάει μια κόκκινη κούπα και ο άλλος μια πράσινη.

Advertisment

Σκεφτείτε τώρα ποιοι μπορεί να είναι αυτοί οι δύο φίλοι σας. Ποιος κρατάει την κόκκινη και ποιος την πράσινη;

Απάντηση: Ο φίλος με την κόκκινη κούπα είναι κάποιος που σας δίνει την εντύπωση πως είναι αρκετά φιλόδοξος και επίμονος. Αυτός με την πράσινη είναι κάποιος που σας ηρεμεί και η παρέα του σας βοηθά να ανταπεξέλθετε στις στρεσογόνες καταστάσεις.


Τέλος, εμφανίζονται άλλοι δύο φίλοι θέλοντας να σας προσφέρουν τα δώρα τους. Ο ένας κρατάει ένα δώρο με πορτοκαλί περιτύλιγμα, ενώ ο άλλος με μωβ.

Σκεφτείτε τώρα ποιοι μπορεί να είναι αυτοί οι δύο φίλοι σας. Ποιος κρατάει το πορτοκαλί και ποιος το μωβ περιτύλιγμα;

Απάντηση: Ο φίλος που κρατάει το πορτοκαλί περιτύλιγμα, είναι κάποιος που θεωρείτε ως έναν άνθρωπο ειλικρινή και λογικό. Εκείνος με το μωβ, είναι κάποιος που θεωρείτε μυστηριώδη και δημιουργικό.

Κάντε το τεστ και με τους φίλους σας για να διαπιστώσετε πως σας βλέπουν κι εκείνοι.

Δείτε όλα μας τα τεστ στην κατηγορία Τεστ – Κουίζ

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Τεστ: Μήπως ζεις ανάμεσα σε ηλίθιους;
5 κορυφαία Πανεπιστημιακά Τεστ που αξίζει να κάνετε
Κουίζ: Πόσο καλά γνωρίζετε τα 7 Θαύματα της Αρχαιότητας;
6 κορυφαία τεστ προσωπικότητας που αξίζει να κάνετε

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση