,

Πώς να επανασυνδεθείτε με τον εσωτερικό σας εαυτό

Βρείτε τα με τον εαυτό σας και νιώστε τη ψυχική ηρεμία που σας αξίζει!

Πώς να επανασυνδεθείτε με τον εσωτερικό σας εαυτό

Πώς να επανασυνδεθείτε με τον εσωτερικό σας εαυτό

Ζούμε σε μια εποχή όπου λίγοι είναι εκείνοι που βρίσκονται απόλυτα συνδεδεμένοι με τον εαυτό τους. Έχουμε κάνει στην άκρη τις επιθυμίες μας και το πώς θέλουμε εμείς να ζούμε, βιώνοντας μια καθημερινότητα αφιερωμένη, συνειδητά ή ασυνείδητα, σε άλλους. Έτσι, όμως, απομακρυνόμαστε από τον πραγματικό μας εαυτό με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να νιώσουμε ευτυχείς, ό,τι κι αν έχουμε πετύχει, αλλά και ούτε και να συνάψουμε ουσιαστικές σχέσεις αφού δεν μπορούμε καλά-καλά να τα βρούμε με μας τους ίδιους.

Advertisment

Πώς να επανασυδεθείτε με τον εσωτερικό σας εαυτό

 

Ακούστε το σώμα σας

Το σώμα δεν λέει ποτέ ψέματα. Ούτε και έχει την ανάγκη να κρυφτεί από κανέναν. Είναι πάντα εκεί για να σας δείξει τα σημάδια ότι κάτι δεν πάει καλά. Είναι φανερή η επίδραση στο σώμα σας όταν κάνετε κάτι που δεν θέλετε αλλά και όταν κάνετε κάτι που σας ευχαριστεί. Απλά ακούστε το!

https://enallaktikidrasi.com/2016/08/epanasyndetheite-esoteriko-eauto/

Μην προσπαθείτε ιδιαίτερα

Είναι πολλοί που θέλοντας να συνδεθούν με τον εαυτό τους, προσπαθούν πέραν του δέοντος. Δεν χρειάζεται να πιέζετε τις καταστάσεις, χαλαρώστε και απολαύστε το ταξίδι. Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο!

Advertisment

Μην σας λέτε ποτέ ψέματα

Είναι άδικο και ανώφελο. Ο εσωτερικός σας εαυτός γνωρίζει πολύ καλά την αλήθεια. Δεν έχει νόημα να προσπαθείτε να κοροϊδέψετε τον εαυτό σας. Το μόνο που καταφέρνετε είναι να σαμποτάρετε την όλη προσπάθεια και να εμποδίζετε την εξέλιξή σας. Αναγνωρίστε την αλήθεια, αποδεχτείτε την και κοιτάξτε μπροστά.

https://enallaktikidrasi.com/2016/08/epanasyndetheite-esoteriko-eauto/

Κάντε παρέα με αληθινούς φίλους

Προσπαθήστε να βρίσκεστε με ανθρώπους που σας εκτιμούν. Με ανθρώπους που δεν σας «αναγκάζουν» να δείχνετε κάτι άλλο από αυτό που είστε. Έτσι, θα αρχίσετε να εκτιμάτε κι εσείς περισσότερο τον εαυτό σας και να τα βρίσκετε μαζί του.

Βάλτε φωτιά στα «πρέπει»

Οκ, υπάρχουν υποχρεώσεις που απαιτούν το χρόνο και την ενέργειά σας, σεβαστό. Αυτό, όμως, είναι διαφορετικό από το να ακολουθείτε όλα τα «πρέπει» που σας έχουν φορτώσει οι γύρω σας, η κοινωνία, ο σύντροφός σας ή οποιοσδήποτε άλλος. Μην κάνετε οτιδήποτε πιστεύετε πως σας απομακρύνει από την αλήθεια και την ηρεμία του εσωτερικού σας εαυτού!

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Αν φροντίζεις το νου σου όπως ένας καλός κηπουρός φροντίζει τον κήπο του, τότε θα γίνει πολύ πιο γόνιμος από όσο φαντάστηκες ποτέ
H ζωή δεν είναι σύντομη όταν την αποκτούμε, αλλά την κάνουμε εμείς σύντομη σπαταλώντας την
«Η ευτυχία βρίσκεται μέσα σου ανεξαρτήτως των εξωτερικών συνθηκών» | Επίκτητος
Η θετική πλευρά της απόρριψης, σύμφωνα με τους επιστήμονες

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση