Ο άλλος, ένας… εγώ!

Θα 'θελα να χαθώ μέσα στο βαθύ γαλάζιο... γιατί μόνο αυτό μπορεί να με συνεφέρει.

Ο άλλος, ένας... εγώ!

Ο άλλος, ένας… εγώ!

Υπάρχουν στιγμές που στα σφηνάκια μιας πυραμίδας αντικρίζεις το πρόσωπο σου και δεν μπορείς να καταλάβεις το ποιος πραγματικά είσαι. Αναζητάς το παρελθόν και το παρόν σου μέσα σε αυτό το καθρέφτισμα… που συνοδεύεται από τα κύματα της θάλασσας με την συνοδεία από το φως του φεγγαριού. Πόσο δύσκολο είναι τα πιο όμορφα συναισθήματά σου… να μπορείς να τα πνίγεις όχι για χατίρι των άλλων, ούτε γιατί το έχεις ανάγκη, άλλα γιατί η τύχη στο επιβάλει;

Advertisment

Αν θα ήθελα κάτι από αυτή την νύχτα… θα ήταν ο άνθρωπος που θα ήξερε τι πραγματικά θέλει από την ζωή του. Για να μπορώ, όχι να του προσφέρω, μα να κουβεντιάσω… ότι αυτά που ζητάμε στην ζωή δεν μπορούμε μόνοι μας να τα βρούμε, αλλά χρειαζόμαστε κάποιον που να μας καθοδηγεί σε αυτό!

Όσο τα σφηνάκια πυραμίδες αυξάνονται τόσο μου έρχεται η επιθυμία να βρω έναν άνθρωπο που να ξέρει να εκτιμά. Να Εκτιμά Πράγματα Που Προσφέρω Απλόχερα, Χωρίς Να Σκέφτεται Τι Θα Μου Δώσει Πίσω! Η έννοια της αγάπης είναι αυτό. Το ερώτημα που θέτω πάλι στο εαυτό μου… είναι πως οι άνθρωποι μπορούν να αλλάξουν σε μικρό χρονικό διάστημα και παράλληλα να καταπνίξουν τα αισθήματα που νιώθουν; Μα εγώ δεν μπορώ. Λυπάμαι για τις ευκαιρίες που δεν δίνονται ποτέ την κατάλληλη στιγμή.

Και η όραση μου χάνεται στο βαθύ μπλε της θάλασσας. Μια αγάπη που τελικά μου μένει πιστή. Ίσως γιατί εκτίμησε πάνω μου όλα αυτά τα οποία οι άλλοι δεν μπορούν. Οι καθρεφτες του φωτός υπάρχουν σε όλους μας και μας περιμένουν, μόνο μια αμφιβολία υπάρχει που μέχρι και σήμερα δεν γνώριζα. Το αν θα σταματήσουν να αντανακλούν το φως ή όχι. Εύχομαι αυτό το φως να είναι σταθερό για όλους. Ξέρω μέσα μου πως δεν είναι… χρειάζεται μάλιστα να καταβάλεις μεγάλη προσπάθεια για να το φτάσεις στο βαθμό που αυτό σου επιτρέπει.

Θα ‘θελα να χαθώ μέσα στο βαθύ γαλάζιο… γιατί μόνο αυτό μπορεί να με συνεφέρει. Πραγματικά μου έχει λείψει να πλέω πάνω της, γιατί είναι η μόνη στιγμή που ξέρω ότι ο εαυτός μου δεν μπορεί να πληγωθεί από το τίποτα. Υπάρχουν έντονα συναισθήματα που με κρατάνε μακριά της… ελπίζω να μην φύγουν, αλλά τελικά κάποια πράγματα δεν είναι στο χέρι μας…

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

«Δεν είμαι αυτό που μου συνέβη. Είμαι αυτό που επέλεξα εγώ να γίνω» | Καρλ Γιουνγκ
«Και οι λέξεις φλέβες είναι. Μέσα τους αίμα κυλάει» | Γ. Ρίτσος
Οι πιο «τρομακτικές» μάσκες είναι εκείνες που δεν φαίνονται...
Η ζωή δεν φοράει φίλτρα, δεν στολίζεται για να πάρει like, δεν κάνει giveaway τον χρόνο της

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση