, ,

Τεστ των Τσάκρα: Για όσους θέλουν να δουν ποιο είναι το κυρίαρχο στο σώμα τους

Τα τσάκρας είναι ενεργειακά κέντρα στο σώμα μας τα οποία συνδέονται με συγκεκριμένα όργανα, ενέργειες, συναισθήματα και τάσεις. Στην πραγματικότητα έχουμε χιλιάδες τσάκρας πάνω

Ποιο είναι το κυρίαρχο Τσάκρα σας;

Τα τσάκρας είναι ενεργειακά κέντρα στο σώμα μας τα οποία συνδέονται με συγκεκριμένα όργανα, ενέργειες, συναισθήματα και τάσεις. Στην πραγματικότητα έχουμε χιλιάδες τσάκρας πάνω στο σώμα μας, αλλά τα εφτά είναι τα βασικά. Το κάθε ένα από αυτά βρίσκεται σε ένα καίριο σημείο του σώματος και κατά μήκος της σπονδυλικής μας στήλης, ξεκινούν από τη βάση της και καταλήγουν στην κορυφή της.

Στο παλαιότερο άρθρο μας “Αφιέρωμα Ενεργειακά Κέντρα ή Chakra” θα βρείτε έναν από τους πληρέστερους οδηγούς στο διαδίκτυο με πλήρη ανάλυση των τσάκρα, των ιδιοτήτων τους, καθώς και πως επιδρούν στο ανθρώπινο σώμα και την ψυχολογία. Τέλος, θα βρείτε και θεραπευτικούς ήχους από βίντεο για το κάθε κέντρο.

Advertisment

Στο παρακάτω τεστ πνευματικής αναζήτησης θα κληθείτε να απαντήσετε σε 15 ερωτήεις. Όπως πάντα, προσπαθήστε να απαντήσετε όσο το δυνατόν πιο αυθόρμητα. Το τεστ αυτό προσεγγίζει το θέμα των  τσάκρα μόνο επιφανειακά, μιας και το θέμα είναι τεράστιο. Αργότερα, καθώς ετοιμάζουμε το υλικό μας, θα προχωρήσουμε σε αρκετά πιο βαθιές αναλύσεις με προχωρημέτα τεστ που θα αφορούν το κάθε κέντρο χωριστά και θα αφορούν όσους πραγματικά θέλουν να εργαστούν πάνω σε αυτά.

[viralQuiz id=45]

Advertisment

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Τεστ: Μήπως ζεις ανάμεσα σε ηλίθιους;
5 κορυφαία Πανεπιστημιακά Τεστ που αξίζει να κάνετε
Κουίζ: Πόσο καλά γνωρίζετε τα 7 Θαύματα της Αρχαιότητας;
6 κορυφαία τεστ προσωπικότητας που αξίζει να κάνετε

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση