,

Ένα παιδί μετράει τα άστρα

Υπάρχουν φίλοι που τους παίρνουμε τηλέφωνο να πάμε για να δούμε κάποιον αγώνα, να βγούμε σε κάποιο μαγαζί ξεφεύγωντας απο την μουντή καθημερινότητα. Υπάρχουν

Υπάρχουν φίλοι που τους παίρνουμε τηλέφωνο να πάμε για να δούμε κάποιον αγώνα, να βγούμε σε κάποιο μαγαζί ξεφεύγωντας απο την μουντή καθημερινότητα.

Υπάρχουν όμως και οι φίλοι που τους παίρνεις τηλέφωνο και τους ρωτάς “πάμε; ”. Και αυτό το “πάμε” σημαίνει μία ανάβαση σε κάποιο βουνό “κάτω από τα αστεράκια” όπως συνηθίζει να αναφέρει τον αστρικό γαλαξία. Αυτός ο φίλος λέγεται Βασιλακάκος Κωνσταντίνος, ζει στο Πετρίλο Καρδίτσας. Ένα χωριό μακριά από τους έντονους ρυθμούς της πόλης.

Advertisment

Έχουμε μοιραστεί πολλές όμορφες και δύσκολες στιγμές πάνω στα αγαπημένα μας βουνά. Τι είναι άραγε αυτό που μας ενώνει εμάς τους δυο; Η περιπέτεια; Τα βουνά; Ο ουρανός; Το όριο που ψάχνουμε σαν άνθρωποι; Νομίζω πως είναι όλα αυτά.

Μια φιλία που άρχισε στα ψηλά “καταδικασμένη” να τρέφεται μέσα από την κοινή μας αγάπη για Περιπέτεια. Γιατί, τα πιο όμορφα πράγματα στη ζωή είναι αυτά που κάνεις, όχι αυτά που έχεις.

Το παρακάτω βίντεο – time lapse είναι του Κωνσταντίνου. Aπολαύστε το…

Advertisment

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Μνημείο Ζαλόγγου: Η αυτοθυσία των ηρωίδων Σουλιωτισσών που έπεσαν «εν χορώ» (βίντεο)
Μετεωροειδές έπεσε σε περιοχή των Ιωαννίνων - Δείτε το βίντεο από το Εθνικό Αστεροσκοπείο
Urban_Stripes--8copy
Προϊστορικός Οικισμός Δισπηλιού: Ο λιμναίος οικισμός που χρονολογείται από το 5000 π.Χ (βίντεο)

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση