, , , , , ,

Φυσικοί τρόποι για να απαλλαγείτε από το «σωσίβιο» στην περιοχή της κοιλιάς

Φυσικές και απλές συνταγές οι οποίες θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από το ενοχλητικό «σωσίβιο» στην περιοχή της κοιλιάς.

Φυσικοί τρόποι για να απαλλαγείτε από το «σωσίβιο»
στην περιοχή της κοιλιάς

Η συσσώρευση λίπους στην περιοχή της κοιλιάς, ευθύνεται για την αύξηση του κινδύνου για σοβαρές ασθένειες όπως ο διαβήτης και τα καρδιαγγειακά προβλήματα. Επίσης, προσδίδει μια αρνητική εικόνα από την οποία, γυναίκες και άντρες, πασχίζουν να ξεφύγουν χωρίς πολλές φορές να πετυχαίνουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Advertisment

Ευτυχώς, υπάρχουν κάποιες φυσικές και απλές συνταγές οι οποίες, σε συνδυασμό με τη σωστή διατροφή και την άσκηση θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από το ενοχλητικό «σωσίβιο».

Ορμόνες και Αδυνάτισμα: Ο λόγος που μπορεί να δυσκολεύεστε να αδυνατίσετε και τι να κάνετε

1. Σκόρδο, λεμόνι και ζεστό νερό

Το σκόρδο καταπολεμά την κακή χοληστερόλη και ενισχύει την καλή. Αναμείξτε σε ένα ποτήρι, μέχρι να γίνει ομογενοποιηθεί, το χυμό από ένα λεμόνι, προσθέτοντας δύο σκελίδες σκόρδο, αφού τις πολτοποιήσετε, και ζεστό νερό. Πιείτε αυτό το ρόφημα το πρωί και βοηθήστε το σώμα σας να αποβάλει το λίπος από την κοιλιά.

Advertisment

2. Λεμόνι με χλιαρό νερό

Είναι ένα απλό και θαυματουργό ρόφημα. Βοηθάει στη διαδιακασία της πέψης, στην εύρυθμη λειτουργία του εντέρου και δίνει μεγάλη ώθηση στο μεταβολισμό.

3. Πράσινο τσάι με λεμόνι

Τα συστατικά του πράσινου τσαγιού ενισχύουν το μεταβολισμό και βοηθούν στην καύση του λίπους. Προσθέτοντας χυμό λεμονιού, πολλαπλασιάζετε τα οφέλη και έχετε ένα θαυματουργό ρόφημα.

https://enallaktikidrasi.com/2016/10/fysikoi-tropoi-apallageite-sosivio-perioxi-koilias/

4. Μηλόξυδο

Το μηλόξυδο ρυθμίζει τα επίπεδα της ζάχαρης που βρίσκονται στον οργανισμό σας.

5. Ζεστό νερό, μέλι και κανέλα

Αναμείξτε το ζεστό νερό με το μέλι και την κανέλα μέχρι να ομογενοποιηθεί και πιείτε το κάθε πρωί ενισχύοντας τον οργανισμό σας. Προσέξτε μόνο να μην βάλετε πολύ κανέλα διότι είναι πολύ δυνατή. Για κάθε κουταλιά μέλι, προσθέστε 1/4 της κουταλιάς κανέλα.

6. Νερό, αγγούρι, πολτοποιημένο τζίντζερ, λεμόνι και φύλλα μέντας

Αυτό το ρόφημα θα δώσει πολύ μεγάλη ενίσχυση στο μεταβολισμό και στη διαδικασία καύσης του λίπους. Αναμείξτε το νερό με το χυμό από ένα λεμόνι και το τριμμένο τζίντζερ. Προσθέστε είτε χυμό από αγγούρι είτε κομμένο σε κομμάτια και λίγα φύλλα μέντας και βάλτε το σε μια κανάτα. Πιείτε ένα ποτήρι κάθε πρωί.

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Ιπποκράτεια Διαβίωση: Μια εταιρεία παράδειγμα ολιστικής προσέγγισης με εκπληκτικά προϊόντα
Ολοκληρωμένη προσέγγιση στην παιδική παχυσαρκία: Επενδύστε σήμερα, δείτε αποτελέσματα αύριο
Το μπαχαρικό που βοηθάει να χάσετε 3 φορές περισσότερο λίπος

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση