,

Κατέβα απ’ τη ζυγαριά!

Η ζυγαριά απλά απεικονίζει αριθμητικά τη σχέση σου με τη βαρύτητα. Δείχνει το βάρος σου όχι αυτό που είσαι και αυτό που αξίζεις.

Κατέβα απ’ τη ζυγαριά!

Είσαι ήδη όμορφος/η. Η ομορφιά σου είναι η ζωή σου, η ευτυχία σου, η επιτυχία σου, η υγεία σου, οι άνθρωποι που αγαπάς και νοιάζεσαι και αυτά δεν έχουν μονάδα μέτρησης.

Advertisment

Διαβάστε επίσης από τη Βίκυ Τσώκου


Κάθε μέρα αμέτρητοι άνθρωποι σε αυτόν τον πλανήτη ανεβαίνουν στη ζυγαριά προκειμένου να επιβεβαιώσουν αν ταιριάζουν στα κοινωνικά πρότυπα ομορφιάς και αποδοχής. Κατέβα απ΄τη ζυγαριά. Δεν έχω δει καμία ζυγαριά που μπορεί να σου πει πόσο εκφραστικά μάτια έχεις.

Δεν έχω δει καμία ζυγαριά που να μετράει την λάμψη των μαλλιών σου όταν τα χαϊδεύει ο ήλιος. Δεν έχω δει καμία ζυγαριά που να σε ευχαριστεί για την παρέα σου, για το χιούμορ σου και για το μαγνητικό σου χαμόγελο. Κατέβα από τη ζυγαριά γιατί δεν έχω δει καμία να σε θαυμάζει για την επιμονή σου και τη δύναμή σου όταν τα πράγματα γίνονται δύσκολα.

Είναι αλήθεια. Η ζυγαριά απλά απεικονίζει αριθμητικά τη σχέση σου με τη βαρύτητα. Αυτό είναι όλο. Δείχνει το βάρος σου όχι αυτό που είσαι και αυτό που αξίζεις. Και δεν αξίζεις το βάρος σου, εκτός κι αν είσαι πολύτιμο μέταλλο. Δε μπορεί να μετρήσει την εσωτερική σου ομορφιά, τα ταλέντα σου, την τόλμη και το θάρρος σου, τις δυνατότητές σου και την αγάπη που έχεις μέσα σου. Μη δίνεις στη ζυγαριά περισσότερη δύναμη από ότι της αξίζει… Σημείωσε το νούμερο που σου δείχνει, κατέβα και βγες έξω να ζήσεις τη ζωή σου.

[adinserter block="2"]

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Ο πρώτος και μοναδικός άνθρωπος που είναι υποχρεωμένος να καλύψει τις ανάγκες μου, είμαι εγώ!
Από τη Συναισθηματική Καταιγίδα στην Ηρεμία: Προς μια πιο ευτυχισμένη ζωή
Αν φροντίζεις το νου σου όπως ένας καλός κηπουρός φροντίζει τον κήπο του, τότε θα γίνει πολύ πιο γόνιμος από όσο φαντάστηκες ποτέ
H ζωή δεν είναι σύντομη όταν την αποκτούμε, αλλά την κάνουμε εμείς σύντομη σπαταλώντας την

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση