Εδώ, σήμερα, τώρα!

Μου ζητάς να μάθεις για το χθες μου. Απαιτείς με αγωνία να το χωρέσω μέσα σε λίγη ώρα στο τώρα μου και μόνο για να με γνωρίσεις. Με γυρνάς πίσω, ρωτάς πού βρέθηκα, τι έκανα, τα πάντα για την ζωή μου. Ζω στο σήμερα, ζω στο τώρα κια ν ήρθα από το χθες μου, σε αυτό δεν θέλω μα ούτε και μπορώ να ξαναγυρίσω…

Δεν χρειάζεται να γνωρίζεις ποιος ήμουν κάποτε, αν θες να με μάθεις παρατήρησέ με στο τώρα μου. Είμαι το αποτέλεσμα κάθε επιλογής που έκανα στο χθες κι όλα όσα χρειάζεσαι να μάθεις τα έχεις μπροστά σου! Όλα όσα έζησα, για όλα όσα έκλαψα, γέλασα, φοβήθηκα, αρνήθηκα, δέχθηκα, όλα με έπλασαν σε αυτό που είμαι στο τώρα!

Χαμογέλασε σε αυτό μου το χαμόγελο, δες σε αυτό μου το βλέμμα, ξενύχτησε τα βράδια σου σε αυτά μου τα όνειρα, κοίτα ψηλά κοιτάζουμε τον ίδιο ουρανό, εδώ σήμερα, τώρα! Αυτό γνώρισε, αυτό αγάπησε!

Ζω στο τώρα που διψά για ένα ιδανικό αύριο, για ένα αύριο που χτίζεται με ειρήνη στην ψυχή μου. Έχω κρατήσει τα άσχημα ώστε αν τα ξανασυναντήσω να μην τα ακολουθήσω κι έχω κρατήσει τα όμορφα για να μου θυμίζουν πώς η ψυχή δυναμώνει στον χώρο…

Γι’ αυτό αν θες να είσαι στην ζωή μου κι αν θες να γεννήσεις την ψυχή σου μέσα μου, μη με ρωτάς πώς ζούσα εχθές, ζήτα μου να ξεκινήσουμε μαζί τώρα για το αύριο. Σαν φίλος, σαν σύντροφος δεν έχει σημασία πάνω από όλα σαν άνθρωπος! Αν θες να δημιουργήσουμε το δικό σου όνειρο ή το δικό μου υπάρχει μόνο το τώρα! Ας αρχίσουμε στο σήμερα λοιπόν προσμένοντας το αύριο κιας αφήσουμε το χθες εκεί που ανήκει, ως σκαλοπάτι του αύριο για το επόμενο όνειρο!

Για το επόμενο εδώ, για το επόμενο σήμερα, για το επόμενο τώρα!

Συγγραφέας Ρίνα Σερέτη

Η συγγραφή είναι δώρο των ουρανών κ με συντροφεύει χρόνια. Η ζωή μου ρέει μακριά από φόβο γιατί ο φόβος είναι η δικαιολογία να μην δώσεις ,η δικαιολογία να μην προχωρήσεις. Σημασία έχει τι ορίζουμε ως εμπόδιο στη ζωή μας και τι ως όχημα για ταξίδι σε νέες προκλήσεις!

Δείτε όλα τα άρθρα

Δείτε όλες τις εκδηλώσεις του μήνα

Διαβάστε επίσης
94 Shares
Share89
Pin3
+11
Tweet1
Έχω κάνει ήδη LIKE. Μην μου το ξαναδείξετε