Για να φτάσεις ψηλά…

Βρες τους καλύτερους και πιο έμπιστους. Αυτούς που αληθινά θέλουν, που μπορούν να βοηθήσουν και να μοιραστούν το όραμά σου.

Για να φτάσεις ψηλά...

Για να φτάσεις ψηλά…

Πολλές φορές, αν όχι όλες, το αν θα πετύχεις στη ζωή σου, το αν θα είσαι ευτυχισμένος, υγιής κ.λ.π. είναι αποτέλεσμα προσπαθειών και συνεργασιών που καταβάλλονται από πολλά άτομα. Μπορεί εσύ να σηκώνεις το μεγάλο βάρος, να έχεις την ευθύνη για τη ζωή σου, αλλά και η βοήθεια που λαμβάνεις από τους άλλους δεν είναι αμελητέα ποσότητα, ούτε και ποιότητα.

Advertisment

Διαβάστε επίσης από τον Γιάννη Αραχωβίτη


Είναι η δουλειά άλλων που γίνεται σκαμνάκι, για να πατήσουμε πάνω και να φτάσουμε ψηλότερα. Μάθε να συνεργάζεσαι και να τιμάς τη προσφορά των άλλων. Κανένας στη ζωή δεν τα έκανε όλα μόνος τους. Όλοι μας στηριζόμαστε στους ώμους κάποιων άλλων για να φτάσουμε ψηλά… Δεν υπάρχει αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχος και ας το ισχυρίζονται κάποιοι αδαείς.

Δεν μπορείς να καλύψεις όλες τις ανάγκες σου για ανάπτυξη, χωρίς τη γνώση, τη δημιουργία και την σοφία άλλων. Δεν μπορείς να μιλήσεις στην άλλη άκρη του κόσμου χωρίς τις σύγχρονες μορφές επικοινωνίας, που κάποιου άλλου η εργασία στις προσφέρει.

Μάθε να αναζητάς και να βρίσκεις ανθρώπους που είναι πρόθυμοι να μοιραστούν μαζί σου μέρος της δουλειάς που πρέπει να κάνεις. Μάθε να δίνεις και να παίρνεις. Βρες τους καλύτερους και πιο έμπιστους. Αυτούς που αληθινά θέλουν, που μπορούν να βοηθήσουν και να μοιραστούν το όραμά σου. Αυτοί που αντιλαμβάνονται, ότι όλοι μαζί μπορούμε να φτάσουμε στα… Αστέρια.

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

5 ερωτήσεις-οδηγοί για να δεις εάν αποδέχεσαι και αγαπάς ουσιαστικά τον εαυτό σου
Φτάσε στον πυρήνα της ύπαρξής σου και μεταμόρφωσε τη ζωή σου
Mικρά τραύματα: Πώς οι μικρές πληγές καθορίζουν τη ζωή σας

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση