, ,

Τεστ: Ποιο είναι το χρώμα της αύρας σας;

Ως άνθρωποι έχουμε ένα βιομαγνητικό πεδίο γύρω από το σώμα μας το οποίο είναι και αλλιώς γνωστό ως αυρικό πεδίο (αύρα). Αυτό το πεδίο

Ποιο είναι το χρώμα της αύρας σας;

Ως άνθρωποι έχουμε ένα βιομαγνητικό πεδίο γύρω από το σώμα μας το οποίο είναι και αλλιώς γνωστό ως αυρικό πεδίο (αύρα). Αυτό το πεδίο είναι η προσωπική μας υπογραφή της ενεργειακής μας δόνησης. Είναι επίσης η αποθήκη για την ενέργεια που κάποιος θα ήθελε να δώσει κατά τη διάρκεια των καθημερινών του αλληλεπιδράσεων με άλλους. Αν το αυρικό πεδίο κάποιου είναι αδύναμο όχι μόνο αυτός είναι δεκτικός στο να μαζεύει την ξένη ενέργεια των άλλων αλλά επίσης έχει λιγότερη ενέργεια να δώσει και ο ρυθμός της εξάντλησης της ενέργειας είναι μεγάλος.

Ένα υγιές στην όψη αυρικό πεδίο μοιάζει σαν μία απαλή ενέργεια σε σχήμα αβγού, που επεκτείνεται 2-3 πόδια σε κάθε κατεύθυνση έξω από το σώμα. Κάποιος που βιώνει μια αίσθηση φόβου ή μια αίσθηση χωρισμού από τον καθένα θα έχει ένα αυρικό πεδίο που τείνει να κολλάει και να είναι κοντά στο σώμα, όπως π.χ 30 εκατοστά μακρυά. Από την άλλη, αν κάποιος δεν έχει αγκυροβολήσει πλήρως τη συνείδησή του στο σώμα του τείνει να νιώθει φευγάτος και να μη βρίσκεται στο παρόν, έπειτα είναι πιθανόν ότι το αυρικό του πεδίο εκτείνεται οπουδήποτε σε 5 με 20 πόδια.

Advertisment

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ ποιο είναι το χρώμα της αύρας σας; Ε να λοιπόν που θα το διαπιστώσετε στο παρακάτω διασκεδαστικό τεστ προσωπικότητας.  Υπάρχουν αναλύσεις επί αναλύσεων πάνω στην αύρα και στη σημασία των χρωμάτων της. Το πρόβλημα είναι ότι για να διαπιστώσει κανείς το χρώμα της, θα πρέπει να “διαγνωστεί” με τα ειδικά μηχανήματα απεικόνισης της αύρας.

Πόσα από αυτά ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας ή όχι, δεν το γνωρίζουμε και πιθανότατα δεν θα το μάθουμε ούτε τα επόμενα χρόνια. Βρήκαμε λοιπόν έναν αντίστροφο τρόπο για να βρούμε ποιο είναι το χρώμα της αύρας σας. Δημιουργήσαμε αυτό το τεστ που βασίζεται στις διάφορες αναλύσεις επί των χρωμάτων και αντιστρέψαμε τις ιδιότητες των χρωμάτων σε ερωτήσεις και γρίφους. Μην περιμένετε να λάβετε σοβαρές αποφάσεις ζωής με το αποτέλεσμά του. Το τεστ προσφέρεται μόνο για ψυχαγωγία αν και οι απαντήσεις του μπορεί να σας εκπλήξουν.

[viralQuiz id=105]

Advertisment

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Τεστ: Μήπως ζεις ανάμεσα σε ηλίθιους;
5 κορυφαία Πανεπιστημιακά Τεστ που αξίζει να κάνετε
Κουίζ: Πόσο καλά γνωρίζετε τα 7 Θαύματα της Αρχαιότητας;
6 κορυφαία τεστ προσωπικότητας που αξίζει να κάνετε

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση