,

“Αρισμαρί & Μέλι”: Ο θαυμαστός κόσμος των βιολογικών προϊόντων

Πολλοί είναι αυτοί οι οποίοι θεωρούν πως η διαρκώς αυξανόμενη «στροφή» του κόσμου στα βιολογικά προϊόντα, αποτελεί μιαν ακόμα μόδα των καιρών. Η αλήθεια

Πολλοί είναι αυτοί οι οποίοι θεωρούν πως η διαρκώς αυξανόμενη «στροφή» του κόσμου στα βιολογικά προϊόντα, αποτελεί μιαν ακόμα μόδα των καιρών. Η αλήθεια είναι πως όλο αυτό μου φαίνεται ολίγον τι κουτό και μάλλον δε θα το χαρακτήριζα τάση – πόσο μάλλον μόδα-, αλλά επιλογή. Επιλογή για σωστή διατροφή, επιλογή για την προσωπική μας υγεία, επιλογή για ένα ουσιαστικό «ευ ζην».

Οι άνθρωποι λοιπόν του «Αρισμαρί & Μέλι», γνώστες και ειδικοί σε ότι αφορά το θαυμαστό κόσμο των βιολογικών προϊόντων, συνδυάζοντας την αγάπη και το μεράκι τους για το όλο εγχείρημα, προσφέρουν με σεβασμό και πίστη στη Φύση και τον Άνθρωπο τα ποιοτικότερα βιολογικά τρόφιμα της αγοράς αγκαζέ με τις καλύτερες τιμές.

Advertisment

"Αρισμαρί & Μέλι": Ο θαυμαστός κόσμος των βιολογικών προϊόντων

Αν μέχρι και αυτό το σημείο έχετε την εντύπωση πως τους έχετε γνωρίσει πλανάστε… Αν επίσης αναρωτιέστε για ποιους λόγους οφείλετε να τους προτιμήσετε, διαβάστε όσα ακολουθούν.

  • Το «Αρισμαρί & Μέλι» συνεργάζεται με ένα μεγάλο αριθμό πιστοποιημένων βιολογικών παραγωγών και εταιρειών  ώστε να μπορεί να προσφέρει εξαιρετικές τιμές και μεγάλες εκπτώσεις τόσο σε βιολογικά τρόφιμα και βιολογικά καλλυντικά, όσο και σε συμπληρώματα διατροφής και προϊόντα χωρίς γλουτένη.

Advertisment

  • Το άνετο, ευρύχωρο και ιδιαιτέρως καλαίσθητο e-shop του παρέχει πληροφορίες απαραίτητες για τα προϊόντα του, καθώς και για τη υγιεινή διατροφή γενικότερα.

  • Εντός του e-shop θα βρείτε πάνω από 2.000 προϊόντα  (βιολογικά τρόφιμα, προϊόντα ζέας, προϊόντα χωρίς γλουτένη – αλάτι, καλλυντικά, παιδικές τροφές, συμπληρώματα διατροφής κ.α), τα οποία και μπορούν να παραδοθούν χωρίς χρέωση στην πόρτα σας (για το Λεκανοπέδιο Αττικής) και με ελάχιστο κόστος στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Άνθρωποι πρόσχαροι, εξυπηρετικοί με ιδιαίτερο σεβασμό και αγάπη στο περιβάλλον, τη μητέρα Γη και τα δώρα της από το 2014 στα όμορφα Μελίσσια αναπτύσσουν καθημερινά τη δική τους μοναδική φιλοσοφία και εξελίσσονται διαρκώς. Εσείς με τη σειρά σας δεν έχετε παρά να γνωρίσετε κι εκείνους, αλλά και να δοκιμάσετε τα εκπληκτικά προϊόντα τους! Στην οδό  Ελ. Βενιζέλου 20 λοιπόν ανακαλύπτετε το μοναδικό τους κόσμο και στο e- shop τους (www.bioarismari.gr) γνωρίζετε και διαδικτυακά όλα τους τα προϊόντα. Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους και στο 2106131507.

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Ο γλυκός χυμός – ελιξίριο για οστά, άμυνα, καρδιά και πεπτικό σύστημα
Αντιγήρανση: Η διατροφή που αναστρέφει τα σημάδια του χρόνου
Έντερο: Τα συντηρητικά που το απειλούν | Τα αγαπημένα τρόφιμα που τα περιέχουν
Το σούπερ φρούτο που απογειώνει τις αθλητικές επιδόσεις | Ιδανικό για όσους τρέχουν

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση