, ,

Το παζλ της ζωής

Προσπάθησε να είσαι πιο κοντά στα ένστικτά σου και μάθε να βλέπεις γύρω σου τα σημάδια.

Το παζλ της ζωής

Το παζλ της ζωής

Ψάχνοντας τα κοινά και τις διαφορές ανάμεσα στους ανθρώπους ανακαλύπτω ότι υπάρχουν δυο είδη. Οι απλοί και οι σύνθετοι. Σίγουρα είμαι ένας από τους τελευταίους. Η αλήθεια είναι ότι με αυτούς τα πράγματα είναι πιο δύσκολα, αλλά σίγουρα πιο ενδιαφέροντα. Σε κάποιον άλλο πλανήτη, σε μία προηγούμενη ή επόμενη ζωή, ζούσαμε κάποια όντα ενωμένα με αστρική σκόνη και τώρα πρέπει να τους βρω για να ενωθεί το παζλ.

Advertisment

Διαβάστε επίσης από τον Θοδωρή Γιαννόπουλο


Με αυτούς λοιπόν, δεν χρειαζόταν να μιλάμε πολύ, να τσακωνόμαστε, να φθειρόμαστε και να ρωτάμε ανούσια πράγματα. Όλα γίνονταν αυτόματα. Κάποιους τους έχω ήδη βρει στο παρελθόν και χαίρομαι γιατί τους ξαναβρήκα. Αυτούς τους ανθρώπους όταν τους βρεις, δεν ξέρεις εάν είναι συγγενείς σου, φίλοι ή και συνοδοιπόροι σου, μάλλον είναι όλα αυτά μαζί. Πιο πολύ από όλα όμως είναι οικογένεια.

Η τηλεπάθεια και το ένστικτο δουλεύουν σε βαθμό απίστευτα γρήγορο. Η αύρα τους είναι πολύ δυνατή, για να μην την παρατηρήσεις. Δεν ανακατεύεται ποτέ κανένας στη ζωή του άλλου, συμβουλεύουν και αφήνουν το συνοδοιπόρο να κάνει αυτό που πρέπει. Μία κίνηση τους σε ξαφνιάζει, αλλά δεν σε πιέζει. Έχουν όρια μεταξύ τους. Οι “απλοί” τους θεωρούν ψυχρούς.

Δίνουν βάση στα όνειρα τους, στις συνωμοσίες που βλέπουν, στις συμπεριφορές, στο ανεξήγητο, στο “μη τυχαίο”, στις κινήσεις της γλώσσας του σώματος. Υποστηρίζονται μυστικά. Η δύναμη τους θα μειωθεί εάν όλο αυτό γίνει φανερό. Πιθανώς να τους νομίσουν και για “τρελούς”. Μεταξύ μας είναι και λίγο…

Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να είσαι συνδεδεμένος με τον εαυτό σου. Να μην αλλάξεις, να μην αλλοτριωθείς για κανέναν και για καμία κατάσταση. Μην ξεχάσεις ποτέ το παρελθόν σου, το γήινο αλλά και το πιο διαπλανητικό. Προσπάθησε να γράφεις περισσότερο, όχι μόνο γιατί η γραφή ηρεμεί και συγκεντρώνει τις σκέψεις. Αλλά γιατί σε κάνει να ξεχωρίζεις. Είναι η ψυχή, που πάντα βρίσκει τρόπους να εκφράσει και να εκφραστεί.

Προσπάθησε να είσαι πιο κοντά στα ένστικτά σου και μάθε να βλέπεις γύρω σου τα σημάδια. Μην τα προσπερνάς. Βρες και άλλους σαν εσένα για να ολοκληρώσεις το παζλ της ζωής.

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

«Δεν είμαι αυτό που μου συνέβη. Είμαι αυτό που επέλεξα εγώ να γίνω» | Καρλ Γιουνγκ
«Και οι λέξεις φλέβες είναι. Μέσα τους αίμα κυλάει» | Γ. Ρίτσος
Οι πιο «τρομακτικές» μάσκες είναι εκείνες που δεν φαίνονται...
Η ζωή δεν φοράει φίλτρα, δεν στολίζεται για να πάρει like, δεν κάνει giveaway τον χρόνο της

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση