, ,

Η Εναλλακτική Δράση φέρνει το HeartMath Institute στην Ελλάδα

Η Εναλλακτική Δράση, με χαρά, ανακοινώνει τη δεύτερη επίσκεψη του Ινστιτούτου HeartMath στην Ελλάδα: Πρόγραμμα εκπαίδευσης HeartMath® Coach 7-9 Νοεμβρίου, 2019Advertisment 9:00 – 17:00

Η Εναλλακτική Δράση, με χαρά, ανακοινώνει τη δεύτερη επίσκεψη του Ινστιτούτου HeartMath στην Ελλάδα:

Πρόγραμμα εκπαίδευσης HeartMath® Coach

7-9 Νοεμβρίου, 2019

Advertisment

9:00 – 17:00

Ξενοδοχείο Acropolis Select

2 λεπτά από το Σταθμό μετρό Συγγρού Φιξ και Ακρόπολη

Advertisment

 

Το σεμινάριο απευθύνεται τόσο σε επαγγελματίες υγείας όσο και σε εκείνους που ενδιαφέρονται για την προσωπική τους ανάπτυξη και τη βελτίωση της συναισθηματικής, νοητικής και σωματικής υγείας.

Παρουσιάζονται επιστημονικά αποδεδειγμένες τεχνικές και τεχνολογίες του Ινστιτούτου HeartMath® που συμβάλλουν δυναμικά στην επιτυχημένη διαχείριση του άγχους, στην τόνωση του σθένους και στην αύξηση της αποδοτικότητας. Οι τεχνικές αυτές είναι απλές στην κατανόηση και στην εφαρμογή τους και η αποτελεσματικότητά τους είναι αποδεδειγμένα ισχυρή.

Το Ινστιτούτο HeartMath

Το Ινστιτούτο του HeartMath® ιδρύθηκε από τον Doc Childre το 1991 με σκοπό να βοηθήσει στην επαναφορά του νοητικού, συναισθηματικού και φυσικού συστήματος σε ισορροπία. Οι έρευνες του Ινστιτούτου απέδειξαν ότι η παραγωγή διαρκών θετικών συναισθημάτων διευκολύνει μια ολιστική μετατόπιση του σώματος σε μια συγκεκριμένη κατάσταση η οποία μπορεί να μετρηθεί και να εκτιμηθεί επιστημονικά. Αυτή η κατάσταση αποκαλείται εγκάρδια συνοχή, διότι χαρακτηρίζεται από μια αυξημένη τάξη και αρμονία τόσο ψυχολογικά (νοητικά και συναισθηματικά) όσο και φυσιολογικά (σωματικά).

Οι τεχνικές που θα παρουσιαστούν έχουν προκύψει έπειτα από 20 χρόνια επιστημονικών ερευνών και έχουν αποδεδειγμένα οφέλη στην ψυχική και σωματική υγεία.

Εισηγήτρια θα είναι η Αγάθη Χριστοδουλίδη, CEO του οργανισμού Motivate-Yourself και πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια του Ινστιτούτου HeartMath® και ο διευθυντής του Ινστιτούτου HeartMath UK Gavin Andrews.

Η Αγάθη Χριστοδουλίδη έχει συμμετάσχει και έχει επιβλέψει κάποια από τα πειράματα που έχουν διεξαχθεί από το Heartmath® Institute και θα μάς μεταφέρει τις τελευταίες εξελίξεις, ανακαλύψεις, τεχνικές και εφευρέσεις στο ενδιαφέρον τριήμερο σεμινάριο που σκοπό έχει:

  • τη διάγνωση και τη δημιουργία της «Εγκάρδιας Συνοχής»
  • την εκμάθηση τεχνικών προς την επίτευξη αυτού του στόχου
  • τρόπους διαχείρισης του μαγνητικού πεδίου της καρδιάς
  • τρόπους εναρμόνισης με την υγιή μας φύση
  • τρόπους υγιούς εναρμόνισης με τους ανθρώπους που μας περιβάλλουν
  • τρόπους αυτοδιάγνωσης και ρύθμισης των σκέψεων, των συναισθημάτων και της φυσιολογίας μας με ειδικά εργαλεία και συσκευές.

Διαβάστε περισσότερα για το Ινστιτούτο HeartMath

Διαβάστε περισσότερα για το σεμινάριο πιστοποίησης Coach τον Νοέμβριο του 2018. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης | Μαραθώνιος ποίησης στα Προπύλαια του ΕΚΠΑ
Παναγία Κακαβιώτισσα: Η ελληνική εκκλησία χωρίς σκεπή που ξεχωρίζει σε ολόκληρο τον κόσμο (βίντεο)
26ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης: Απονεμήθηκαν τα βραβεία
Οι ανθισμένες κερασιές της Πιερίας: Το νέο τουριστικό υπερθέαμα της χώρας

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση