Ο όμορφος κόσμος μου

Ο όμορφος κόσμος μου Γράφει η Βασίλεια ΠαστελλάAdvertisment Βλέπω τον κόσμο σαν μια όμορφη, χαριτωμένη γαλάζια σφαίρα, γεμάτη νερό, δέντρα πολύχρωμα λουλούδια, πεταλούδες, κελαηδιστά πουλιά

Ο όμορφος κόσμος μου

Ο όμορφος κόσμος μου

Γράφει η Βασίλεια Παστελλά

Advertisment

Βλέπω τον κόσμο σαν μια όμορφη, χαριτωμένη γαλάζια σφαίρα, γεμάτη νερό, δέντρα πολύχρωμα λουλούδια, πεταλούδες, κελαηδιστά πουλιά να φτερουγίζουν, καλόκαρδους και ευσυνείδητους ανθρώπους. Το γέλιο και το χαμόγελο στολίζουν τα πρόσωπα όλων των ανθρώπων που με τη σειρά τους στολίζουν με ευλογία τα σπίτια τους, τις γειτονιές και τις λεωφόρους του κόσμου.

Κάθε λογής ζώο έχει σημαντικότατη αξία για τον άνθρωπο, ο οποίος τα προσέχει, τα φροντίζει, τα αγαπά και έχει τόσα μαθήματα ζωής να πάρει από αυτά. Τα λατρεύει ο άνθρωπος τα ζώα, δεν μπορεί να ζήσει χωρίς τη συντροφιά και την αγάπη τους. Οι άνθρωποι ξεχειλίζουν από χαρά και διάθεση να είναι ευχάριστοι και βοηθητικοί στους συνανθρώπους τους. Επίσης, προσπαθούν με όλο τους το είναι να δημιουργούν υγιείς οικογένειες, έρωτες και φιλίες.

Η ευγνωμοσύνη βρίσκεται παντού!

Advertisment

Τα σχολεία είναι γεμάτα από χαρούμενα παιδιά, διψασμένα για μάθηση. Οι εναλλακτικοί τρόποι μόρφωσης τα βοηθούν να έχουν μια σίγουρη, επιτυχημένη καριέρα καθώς μεγαλώνουν. Η αγάπη για τον εαυτό τους και τον άνθρωπο, τους βοηθά να σέβονται τον εαυτό του και το συνάνθρωπο και να εκτιμούν το θαύμα της ανθρώπινη ζωής.

Τα ιδρύματα και τα καταφύγια ζωών δεν υπάρχουν πια, είναι αχρείαστα, γιατί πολύ απλά ο κόσμος μας είναι μια τεράστια αγκαλιά για κάθε ζωντανό οργανισμό που χρειάζεται αγάπη. Παίρνει αγάπη από κάποιον και την προσφέρει απλόχερα σε κάποιον άλλο, έτσι δημιουργείτε ένας κύκλος αγάπης.

Δεν υπάρχουν άνθρωποι που εκπορνεύονται, ο έρωτας δεν είναι αγοραίος, πηγάζει βαθιά από την καρδιά των ανθρώπων. Η μαγεία είναι παντού και είναι τόσο έντονη που είναι ορατή. Αυτός είναι ο όμορφος κόσμος μου, σε αυτό τον κόσμο θέλω να ζω!

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Γιατί ορισμένα ζευγάρια που είναι μαζί για πολλά χρόνια φαίνεται να «μισούν» ο ένας τον άλλον;
Αυτές είναι οι 10 πιο «έξυπνες» πόλεις στον κόσμο | Οι 7 βρίσκονται στην Ευρώπη
Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου σήμερα: Με περίπατο βιβλίου και 50+2 εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα
Τι με δίδαξε η απιστία του συντρόφου μου

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση