,

Ένα ευχαριστώ στους ανθρώπους σου

Σε μικρούς και μεγάλους, κοντινούς, μακρινούς, ερωτικούς, φιλικούς και κανα δυο περαστικούς. Ένα ευχαριστώ. Για τα μαθήματα που πήρες και τα μαθήματα που έδωσες.Advertisment

Ένα ευχαριστώ στους ανθρώπους σου

Σε μικρούς και μεγάλους, κοντινούς, μακρινούς, ερωτικούς, φιλικούς και κανα δυο περαστικούς. Ένα ευχαριστώ.

Για τα μαθήματα που πήρες και τα μαθήματα που έδωσες.

Advertisment

Για τη μεγαλειότητα ενός χαμόγελου και τη ζεστασιά μιας αγκαλιάς. Για τη λάμψη ενός βλέμματος και την ελπίδα μιας επιστροφής.

Για το οξύμωρο ενός αναστεναγμού και το εφήμερο κανα δυο ανεξίτηλων στιγμών.

Ένας φίλος κάποτε μου είπε πως μόνο στα εφήμερα, βρίσκεται η πραγματική ευτυχία. Όλα τα άλλα μου ‘λεγε είναι ψέματα, μια πλάνη.

Advertisment

Δεν τον αμφισβητώ και ακόμα και σε εκείνον, χρωστάω ένα ευχαριστώ.

Στους ήρωες που σε ανάθρεψαν κάτω από τις όποιες συνθήκες, ένα ευχαριστώ. Και σε μεγάλωσαν με αγάπη, στοργή, αξίες και μελωδίες Χατζηδάκη…

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φίλους γροθιές, που ήταν πάντα εκεί και είναι ακόμα. Διδάσκουν μέχρι και σήμερα πως το παν στη ζωή είναι οι ειλικρινείς δεσμοί. Χωρίς καμία τοξικότητα και εξάρτηση, χωρίς δεύτερες, ή τρίτες σκέψεις. Διδάσκουν πως τα μάτια μιλούν και περαιτέρω κουβέντες, είναι απλά περιττές.

Ευχαριστώ στους όποιους συντρόφους πέρασαν και άφησαν το στίγμα τους μέσα σου. Είναι κομμάτι σου κι εκείνοι… Μη ξεχνάς άλλωστε πως σε οδήγησαν στον «Ένα».

Ευχαριστώ στον «Ένα» που αγάπησε το αληθινό σου είναι και βρίσκεται πάντοτε εκεί στην πρώτη γραμμή της ζωής σου και σε εμπνέει.

Ευχαριστώ σε κάτι φίλους παλιούς, συμμαθητές που τσακιζόσασταν και παίζατε σε αλάνες… Τώρα η ζωή σας άλλαξε όλους, μα παραμένετε πάντα παιδιά.

Ευχαριστώ σε κάτι νταήδες που κάποτε σου ‘καναν τσαμπουκάδες. Δε σε έβγαλαν ποτέ από το στόχο σου. Συνέχισες να λάμπεις!

Ευχαριστώ σε όσους στην «έφεραν», ή προσπάθησαν να σε μανιπιουλάρουν με όποια μέσα. Να είναι καλά, όπου και να’ ναι. Σε δίδαξαν τι ακριβώς δε θες απ’ τη ζωή σου.

Ευχαριστώ σε όσους απλόχερα σου έδωσαν ευκαιρίες ζωής, σα να στις χρωστούσαν. Ευγνωμοσύνη και μόνο βαθιά. Σεβασμός.

Ευχαριστώ στη ζωή την ίδια, η οποία σαφώς γράφει τα καλύτερα σενάρια και σε κάνει να αμφισβητείς για όλους και για όλα, να αφυπνίζεσαι, να νιώθεις ζωντανός.

Και τέλος, ένα ευχαριστώ σε σένα που ότι κι αν έχεις βιώσει, όπου κι αν βρίσκεσαι αυτή τη στιγμή, είσαι δυνατός και έτοιμος να συνεχίσεις…

ΥΓ: Όχι ένα, αλλά πολλά ευχαριστώ στους ανθρώπους μου, που με κάνουν να αισθάνομαι υπερήφανη που είναι στη ζωή μου.

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Οι άνθρωποί μας φεύγουν, αλλά ζουν παντοτινά μέσα μας
«Το αγέννητο παιδί μου…»
Θυμάμαι πράγματα που δεν έζησα... Θυμάμαι και πράγματα που έζησα, αν είναι αλήθεια...
Αν δεν το πεις εσύ, θα το πει το σώμα σου

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση