, ,

Η ξεχωριστή φιλία μιας γάτας και ενός σκύλου, που λατρεύουν να ταξιδεύουν μαζί και να ζουν την περιπέτεια!

Η Cynthia και ο φίλος της Bennet είναι ορειβάτες και αναρριχητές. Είναι επίσης φιλόζωοι και έψαξαν πολύ στα καταφύγια της πόλης τους μέχρι να

Η ξεχωριστή φιλία μιας γάτας και ενός σκύλου, που λατρεύουν να ταξιδεύουν μαζί και να ζουν την περιπέτεια!

Η Cynthia και ο φίλος της Bennet είναι ορειβάτες και αναρριχητές. Είναι επίσης φιλόζωοι και έψαξαν πολύ στα καταφύγια της πόλης τους μέχρι να βρουν τον Henry, έναν ημίαιμο και μεγαλόσωμο σκύλο ο οποίος με το που τους είδε να εισέρχονται στο καταφύγιο που τον περιέθαλπταν εθελοντές, προσπέρασε όλα τα άλλα κουτάβια, άπλωσε το χέρι του στη Cynthia, η οποία κατάλαβε ότι με αυτόν τον σκύλο θα είχαν πολλά κοινά.

Αμέσως μόλις ο Henry έγινε μέλος της οικογένειας, βγήκε μαζί τους στην πρώτη του ορειβασία. Ο Henry επέλεξε τον πιο ψηλό και δύσκολο βράχο και κατάφερε να σκαρφαλώσει ως εκεί. Όχι τυχαία, η Cynthia του έδωσε το παρατσούκλι «το κατσίκι του βουνού».

Advertisment

Λίγο καιρό αργότερα και ενώ περνούσαν καταπληκτικά με τον Henry, τα παιδιά αποφάσισαν να υιοθετήσουν ένα ακόμα ζωάκι. Η διαδικασία επαναλήφθηκε. Έφτασαν στο καταφύγιο προστασίας και περίθαλψης αδέσποτων ζώων, και μετά από αρκετό καιρό αναζήτησης, ένα μικρό σιαμέζικο γατάκι που άκουγε στο όνομα Baloo, τους έκλεψε την καρδιά.

Advertisment

Μόλις πήγαν τον Baloo στο σπίτι και τον σύστησαν στον Henry, ο Baloo, αγάπησε εντελώς και ανιδιοτελώς τον καινούριο του φίλο και δεν έλεγε να ξεκολλήσει από πάνω του. Και ο Henry όμως χάρηκε πάρα πολύ για τη γνωριμία και μια μεγάλη φιλία γεννήθηκε.

Από τότε οι αχώριστοι φίλοι περνούν μαζί συναρπαστικές περιπέτειες, κάνοντας ορειβασία και αναρρίχηση στα πιο όμορφα μέρη του κόσμου. Όσο για τη Cynthia και τον Bennett δε θα μπορούσαν ποτέ να φανταστούν πόσο πιο διασκεδαστική θα μπορούσε να γίνει η ορειβασία.

Photo source: henrythecoloradodog

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

7 μαθήματα που μας διδάσκουν οι γάτες για την αγάπη
Αυτά είναι τα πιο επικίνδυνα έντομα για το κατοικίδιό σας που πρέπει να προσέχετε
Το πρώτο πάρκο σκύλων με ανακυκλώσιμα υλικά στον Δήμο Καλαμαριάς
Η ιστορία των δύο σκύλων που θα σας κάνει να δακρύσετε (βίντεο)

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση