, ,

16 πράγματα που συμβαίνουν όταν ανακαλύπτετε την εσωτερική σας δύναμη

Όταν ανακαλύπτουμε την εσωτερική μας δύναμη, σημαίνει ότι αρχίζουμε να συνειδητοποιούμε το γεγονός ότι εμείς και μόνο εμείς έχουμε ήδη ό,τι χρειαζόμαστε μέσα μας,

16 πράγματα που συμβαίνουν όταν ανακαλύπτετε την εσωτερική σας δύναμη

Όταν ανακαλύπτουμε την εσωτερική μας δύναμη, σημαίνει ότι αρχίζουμε να συνειδητοποιούμε το γεγονός ότι εμείς και μόνο εμείς έχουμε ήδη ό,τι χρειαζόμαστε μέσα μας, για να εκπληρώσουμε τα όνειρα και τους στόχους μας, ασχέτως του που βρισκόμαστε τώρα και ανεξάρτητα από τις τρέχουσες συνθήκες. Αν κι εσείς σκεφτείτε έτσι, θα δείτε τον κόσμο με άλλα μάτια, γνωρίζοντας ότι όλοι έχουμε έναν ξεχωριστό λόγο που βρισκόμαστε εδώ.

«Όλοι έχουμε δύναμη μέσα μας, μερικές φορές, απλά χρειάζεται περισσότερο χρόνο και εμπειρία για να τη βρούμε σε σχέση με άλλους. Όλοι όμως είμαστε το ίδιο, απλά βιώνουμε τη ζωή από μια διαφορετική οπτική» – Christina Blunsum

Advertisment

Τι συμβαίνει όμως όταν την ανακαλύψετε;

Αντιμετωπίζετε τους φόβους σας, ακόμα κι αν σας τρομοκρατούν

Επειδή τώρα πια κρατάτε στα χέρια σας το βαθύτερο νόημα και γνωρίζετε ότι ο χρόνος εδώ δεν είναι δεδομένος, αν και ακόμα τρομοκρατήστε από τους φόβους σας, για να μπορέσετε να προχωρήσετε, γίνεστε πιο θαρραλέοι.

«Το θάρρος δεν είναι η απουσία φόβου· θάρρος σημαίνει να νιώθεις φόβο, αλλά παρ’ όλα αυτά να το κάνεις» – Nelson Mandela

Αναπτύσσετε μια βαθύτερη αίσθηση ευγνωμοσύνης

Επειδή ξέρετε πια ότι ΕΣΕΙΣ επιλεχτήκατε για να είστε εδώ και το ότι είστε ζωντανοί τώρα, αποτελεί ένα θαύμα και η κάθε σας μέρα είναι ευλογία.

Advertisment

Γνωρίζετε ότι έχετε τη δύναμη να ξεπεράσετε τις όποιες σκέψεις σας

Τώρα πια γνωρίζετε ότι μπορείτε να δημιουργείτε τη δική σας πραγματικότητα με τις σκέψεις σας και επίσης ξέρετε ότι έχετε τη δύναμη να αλλάξετε και να ανακατευθύνετε τις σκέψεις σας, ώστε εκείνες να σας εξυπηρετούν καλύτερα, όταν περνάτε μια άσχημη περίοδο.

Βλέπετε σημάδια παντού

Μόλις πάρετε την απόφαση να ακολουθήσετε το διακαή σας πόθο, το υποσυνείδητό σας θα αναπτύξει μια «εκλεκτική προσοχή», που σημαίνει ότι θα παρατηρείτε περισσότερο σημάδια που σας τραβούν, σας ελκύουν προς αυτόν.

Ελκύετε τους σωστούς ανθρώπους

Θα αρχίζετε να προσελκύετε τους σωστούς ανθρώπους, που θα σας στηρίζουν και θα σας διδάσκουν. Η ενέργειά σας θα γίνει τόσο ισχυρή που θα ελκύετε άτομα, με τα οποία θα έχετε τα ίδια όνειρα και το ίδιο ταξίδι και αυτό με τη σειρά του θα εμπνέει και θα κινητοποιεί και τις δύο πλευρές

Αυτοπεποίθηση

Η αυτοπεποίθηση σταματά να γίνεται πρόβλημα, επειδή μόλις ανακαλύψετε την εσωτερική σας δύναμη και συνειδητοποιήσετε ότι υπάρχει λόγος που βρίσκεστε εδώ, το τι λένε ή σκέφτονται οι άλλοι για εσάς δεν θα έχει καμία σημασία, επειδή η συνεισφορά σας στον κόσμο θα είναι έτσι κι αλλιώς σημαντική με κύριο σκοπό να ακολουθήσετε ό,τι λέει η καρδιά σας.

Δεν νοιάζεστε για το τι σκέφτονται οι άλλοι

Θα σταματήσετε να τρώγεστε μέσα σας για το τι σκέφτονται οι άλλοι άνθρωποι για εσάς και θα ενδιαφέρεστε περισσότερο για το τι σκέφτονται για τους εαυτούς και για τον κόσμο τους.

Σιγουριά για τον εαυτό σας

Θα προσδιορίζετε εσείς τον εαυτό σας και δεν θα επηρεάζεστε από τις απόψεις και τις συγκρίσεις με τους άλλους, επειδή θα γνωρίζετε ότι εσείς ακολουθείτε το δικό σας, μοναδικό ταξίδι.

Βεβαιώνεστε για το ότι είστε μοναδικοί

Θα καταφέρετε να γνωρίσετε τον εαυτό σας σε βαθύτερο επίπεδο και θα αποδεχτείτε τη μοναδικότητά σας, αναγνωρίζοντας την πολύτιμη συνεισφορά σας. Δεν θα έχετε προτεραιότητα να ακολουθήσετε σε ο,τι ακριβώς κάνουν οι άλλοι. Ο δικός σας τρόπος είναι ο σωστότερος για εσάς. Εμπιστευτείτε τα όνειρα, την καρδιά και την πολύτιμη ιστορία σας.

Είστε πιο δεκτικοί

Θα γίνετε ανοιχτοί σε ευκαιρίες και θα εμπιστεύεστε τη ζωή, αφού κάθε εμπόδιο έρχεται στο δρόμο σας για κάποιο λόγο, μα κυρίως για να σας οδηγήσει εκεί που ανήκετε. Και όχι μόνο αυτό, οι πόρτες και οι ευκαιρίες θα αρχίζουν να ανοίγουν για εσάς, γιατί θα λαμβάνετε το σωστό μήνυμα στη σωστή στιγμή.

Ξυπνάτε με πάθος και ενέργεια

Μπορεί να είστε κουρασμένοι, αλλά δεν θα έχετε ανάγκη την ξεκούραση, γιατί θα είστε τόσο δραστήριοι και αποφασισμένοι και γεμάτοι από τους στόχους που θα θέλετε να επιτεύξετε.

Εξελίσεστε, μαθαίνετε, προσαρμόζεστε

Η ζωή θα σας ιντριγκάρει, θα σας τραβά το ενδιαφέρον και θα θέλετε να μαθαίνετε τα πάντα και σίγουρα όσα θα διευκολύνουν το ταξίδι σας.

Αποκτάτε εσωτερική γαλήνη

Όσο ζείτε σύμφωνα με τις αξίες και την αλήθεια σας, στρέφεστε περισσότερο προς τον εσωτερικό σας κόσμο και αποκτάτε εσωτερική γαλήνη.

Εμπιστεύεστε το ένστικτό σας

Θα εμπιστεύεστε εκείνη την φαινομενικά τυχαία εκείνη κλίση και έμπνευση για κάτι, ακόμα και αν δεν έχει λογική, αλλά όταν κάτι μέσα σας το φωνάζει, θα δράτε αμέσως, γιατί θα σας εμπιστεύεστε.

Δεν υπάρχει ΑΔΥΝΑΤΟ

Τα πάντα θα είναι δυνατά.

Μεγαλύτερη ευθύνη

Με μεγάλη δύναμη έρχεται και μεγάλη ευθύνη.

Πώς ανακαλύπτετε την εσωτερική σας δύναμη;

Δουλεύοντας με τον εαυτό σας, παίρνοντας ρίσκα και κάνοντας πράξεις και βήματα, ακόμα και αν αυτά φαίνονται τρομακτικά. Μαθαίνοντας περισσότερα πράγματα για τον εαυτό σας, τι αγαπάτε, τις αξίες σας και τι σας κάνει να νιώθετε πραγματικά ζωντανοί. Δουλέψτε πρώτα με τον εαυτό σας, είναι το καλύτερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε για τον κόσμο. Έχετε ήδη ο,τι χρειάζεστε μέσα σας. Διαθέτετε ταλέντα και δεξιότητες μέσα σας, που ακόμα δεν έχετε φέρει στην επιφάνεια. Μόλις το καταφέρετε, μπορείτε ύστερα να χρησιμοποιήσετε το ταλέντο σας, για να συνεισφέρετε κι εσείς στον κόσμο.

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

«Η ευτυχία βρίσκεται μέσα σου ανεξαρτήτως των εξωτερικών συνθηκών» | Επίκτητος
Η θετική πλευρά της απόρριψης, σύμφωνα με τους επιστήμονες
Αυτογνωσία | Τα 3 στάδια και τεχνικές για να την κατακτήσετε
Ο Σκαντζόχοιρος που ήθελε: Μια αναμέτρηση με τον εαυτό μας και τη μοναξιά

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση