,

Δημήτρης Κλούβας: Ο συγγραφέας της ψυχικής δύναμης

Φτάνει να σηκώσει κανείς το κεφάλι στον ουρανό, για να δει ένα πουλί να πετά μετά την καταιγίδα, για να αισθανθεί ευτυχισμένος. Όλοι ξέρουμε

Δημήτρης Κλούβας: Ο συγγραφέας της ψυχικής δύναμης

Φτάνει να σηκώσει κανείς το κεφάλι στον ουρανό, για να δει ένα πουλί να πετά μετά την καταιγίδα, για να αισθανθεί ευτυχισμένος.

Όλοι ξέρουμε βαθιά μέσα μας ότι ο άνθρωπος είναι φτιαγμένος για να είναι ελεύθερος στις επιλογές και τα θέλω του, να βρίσκεται κοντά στη φύση και τις δυνάμεις της, να απολαμβάνει τα δώρα της ζωής και να δημιουργεί έτσι ώστε να κάνει τη ζωή του καλύτερη. Αντί αυτού όμως, χιλιάδες αρνητικές καταστάσεις, συμβάσεις και συμβιβασμοί, φοβίες και τεχνικές ανάγκες, τον μετατρέπουν σε ένα αδύναμο ον, που σπαταλά όλη του τη ζωή σε λάθος κατεύθυνση, αναζητώντας μάταια την ευτυχία.

Advertisment

Βιβλία για άριστα 10: Η Πηγή, Σύνδεση Ψυχών, Κοιτώντας στα μάτια τον Θεό

Αυτές τις ανησυχίες έρχεται ο συγγραφέας Δημήτρης Κλούβας να μας εξηγήσει αλλά και να τις εξαφανίσει στα βιβλία του «Η Πηγή», «Σύνδεση Ψυχών και «Κοιτώντας στα μάτια τον Θεό». Με απλές κατανοητές περιγραφές, ο συγγραφέας εξηγεί πως όλη η δύναμη που ψάχνουμε με ατέρμονες κινήσεις ολόκληρη τη ζωή μας, σε άλλα πρόσωπα αλλά και καταστάσεις βρίσκεται μέσα μας, ενώ η ευτυχία είναι τόσο κοντά μας που πραγματικά θα εκπλαγούμε αν αφεθούμε ελεύθεροι να τη δούμε.

Το βιβλίο του Δημήτρη Κλούβα «Η Πηγή», είναι ένας δρόμος προς την αυτοθεραπεία και τη ψυχοσωματική υγεία, ενώ το μυθιστόρημά του «Σύνδεση Ψυχών» μας οδηγεί στο τέλος των αρνητικών καταστάσεων μέσω ενός αλληγορικού παραλληλισμού. Η ποιητική του συλλογή «Κοιτώντας στα μάτια τον Θεό», είναι μία αφηγηματική θεραπευτική διαδρομή, που θα την ακολουθήσετε ενθουσιασμένοι από τα φωτεινά σημεία που κάθε τόσο θα συναντάτε.

Advertisment

Δημήτρης Κλούβας: Ο συγγραφέας της ψυχικής δύναμης

Ο Δημήτρης Κλούβας είναι σύμβουλος αυτοβελτίωσης, προσωπικής ανάπτυξης καθώς και σύμβουλος φυσικών θεραπειών για την ψυχοσωματική ανάταση του ανθρώπου. Με σπουδές πάνω στη Συνθετική Ψυχοθεραπευτική Συμβουλευτική (edexcel), στην κλινική ύπνωση και τη συμβουλευτική ζεύγους, είναι κάτοχος του Advanced Practitioner Diploma in Clinical Hypnotherapy and Biothymic Psychotherapy. Ασχολείται με τον θεραπευτικό οραματισμό, εφαρμόζοντας τη μέθοδο του Geraid Epstein,md, E.F.T , N.L.P. Στον τομέα της Ολιστικής Θεραπείας και Εναλλακτικής Ιατρικής έχει σπουδάσει Ενεργειακή Διατροφολογία, Αyurveda (ινδική ιατρική), Ηλεκτροβελονισμό, Ρεφλεξολογία, Αρωματοθεραπεία, Κινητική Αγωγή, Ανθοϊάματα Βach, Ομοιοπαθητική.

Είναι δημιουργός της τεχνικής της Χειροθεσίας, έχει παρακολουθήσει σεμινάρια σε ενεργειακές τεχνικές γιόγκα, τσι κογκ και κινέζικης ιατρικής. Οι σπουδές του, αλλά κυρίως η επαφή με δεκάδες εκατοντάδες θεραπευόμενους, του έχουν αποδώσει μια πλούσια παρακαταθήκη επιστημονικών εμπειριών, που εμπεριέχονται στα βιβλία του. Οι διδαχές του δεν είναι αέναες θεωρήσεις, αλλά εμπειρικά αποτελέσματα.

Το δώρο μας για τις γιορτές

Τα βιβλία του, είναι ένα πολύτιμο δώρο για όσους αγαπάτε φέτος τις γιορτές. Είναι ένα δώρο για να βοηθήσετε ουσιαστικά τους αγαπημένους σας να μάθουν πώς να είναι ευτυχισμένοι. Ο συγγραφέας είναι μέλος της πανευρωπαϊκής εταιρείας για την αναγνώριση της μη παρεμβατικής ιατρικής Reformed, Δ.Σ της εταιρείας “ΙΡΙΔΑ” και μέλος της Κοιν.Σ.Επ. “ΠΑΝ ΦΩΣ”, για την ψυχοσωματική εναρμόνιση του ανθρώπου, ενώ οργανώνει σεμινάρια αυτοβελτίωσης και προσωπικής ανάπτυξης για υγεία και ευεξία, ανάλυση συναισθηματικής νοημοσύνης και άλλες πολλές ψυχοπνευματικές εκφάνσεις στη Χίο και σε όλη την Ελλάδα.

O Δημήτρης Κλούβας στο “Ανάδειξέ το”

 

 

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

«Η ευτυχία βρίσκεται μέσα σου ανεξαρτήτως των εξωτερικών συνθηκών» | Επίκτητος
Οι πιο «τρομακτικές» μάσκες είναι εκείνες που δεν φαίνονται...
Η ζωή δεν φοράει φίλτρα, δεν στολίζεται για να πάρει like, δεν κάνει giveaway τον χρόνο της
Καμία φορά το να πληγώσεις πονάει περισσότερο από το να σε πληγώσουν

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση