, ,

Κλήρωση: Κερδίστε και τα 4 βιβλία της Rhonda Byrne

Η Εναλλακτική Δράση σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Πεδίο, κληρώνει σε δύο αναγνώστες της και τα 4 βιβλία της δημοφιλούς συγγραφέως Rhonda Byrne, τα

Κλήρωση: Κερδίστε και τα 4 βιβλία της Rhonda Byrne

Η Εναλλακτική Δράση σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Πεδίο, κληρώνει σε δύο αναγνώστες της και τα 4 βιβλία της δημοφιλούς συγγραφέως Rhonda Byrne, τα βιβλία της οποίας διαβάστηκαν και αγαπήθηκαν από εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Ποια είναι η Rhonda Byrne

Η Rhonda γεννήθηκε στην Αυστραλία και ξεκίνησε την καριέρα της ως ραδιοφωνικός παραγωγός πριν μεταφερθεί στην τηλεοπτική παραγωγή. Το 2006 η δουλειά της πήρε μια πολύ διαφορετική κατεύθυνση όταν κυκλοφόρησε η ταινία The Secret, την οποία είδαν εκατομμύρια σε ολόκληρο τον πλανήτη. Ακολούθησε το βιβλίο The Secret, έναν παγκόσμιο Best Seller, διαθέσιμο σε 50 γλώσσες με περισσότερες από 20 εκατομμύρια πωλήσεις.

Advertisment

Από την κυκλοφορία του το Νοέμβριο του 2006, το Μυστικό παρέμεινε στον κατάλογο των bestseller της New York Times για 190 εβδομάδες και ονομάστηκε από την USA Today ως ένα από τα 20 κορυφαία βιβλία των τελευταίων δεκαπέντε ετών. Τον Ιανουάριο του 2007, ο Rhonda εμφανίστηκε στο Show Oprah Winfrey με τέσσερις καθηγητές από την ταινία The Secret. Τον Μάιο του 2007, ο Rhonda Byrne αναγνωρίστηκε ως ένας από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους στον κόσμο στο περιοδικό TIME “The TIME 100: Οι άνθρωποι που διαμορφώνουν τον κόσμο μας” και λίγο αργότερα εμφανίστηκε στη λίστα “The Celebrity 100” του Forbes.

Ακολουθεί συνοπτική περιγραφή των βιβλίων

1. Το μυστικό

Advertisment

Το Μυστικό κληροδοτήθηκε διά μέσου των αιώνων, και ήταν πολλοί εκείνοι που το πόθησαν, το επιβουλεύτηκαν, το έκλεψαν και το αγόρασαν καταβάλλοντας τεράστια χρηματικά ποσά. Αυτό το προαιώνιο Μυστικό έγινε κατανοητό από μεγάλες ιστορικές μορφές, όπως ήταν ο Πλάτωνας, ο Γαλιλαίος, ο Μπετόβεν, ο Έντισον, ο Κάρνεγκι, ο Αϊνστάιν, καθώς και από πολλούς σημαντικούς εφευρέτες, θεολόγους, επιστήμονες και σπουδαίους στοχαστές. Τώρα το Μυστικό αποκαλύπτεται στον κόσμο.

«Καθώς μαθαίνετε το Μυστικό, θα ανακαλύψετε με ποιον τρόπο θα μπορέσετε να έχετε, να γίνετε ή να κάνετε ό,τι θελήσετε. Θα διαπιστώσετε ποιοι πραγματικά είστε. Θα ανακαλύψετε το αληθινό μεγαλείο που σας περιμένει στη ζωή» (Από την Εισαγωγή).

2. Η Δύναμη

Ξεκίνησε το ταξίδι της με το φιλμ Το Μυστικό, που παρακολούθησαν δισεκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο. Το επόμενο βήμα της ήταν Το Μυστικό σε βιβλίο, ένα παγκόσμιο μπεστ σέλερ που σήμερα κυκλοφορεί σε 46 γλώσσες. Με το νέο βιβλίο της, Η Δύναμη, η Ρόντα Μπερν συνεχίζει το κοσμοϊστορικό της έργο, αποκαλύπτοντας τη μοναδική, τη μέγιστη δύναμη στο Σύμπαν.

ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ

ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΖΩΗ!

Σε αυτό το βιβλίο θέλω να σας δείξω τον δρόμο για μια εκπληκτική ζωή. Υπάρχουν τόσο πολλά να μάθετε για τη ζωή, και είναι όλα καλά.

Στην πραγματικότητα, είναι καλύτερα από καλά. Είναι καταπληκτικά!

Η ζωή είναι πολύ πιο εύκολη από όσο νομίζετε, και καθώς αρχίζετε να αντιλαμβάνεστε πώς λειτουργεί και να συνειδητοποιείτε τη Δύναμη που έχετε μέσα σας, θα βιώσετε τη μαγεία της στο έπακρο –ζώντας μια πραγματικά υπέροχη ζωή!

Αφήστε λοιπόν τη μαγεία της ζωής σας να αρχίσει.

αποσπάσματα από τη Δύναμη

3. Η Μαγεία

Για πάνω από είκοσι αιώνες, κάποιες λέξεις κρυμμένες μέσα σε ένα ιερό κείμενο δεν έπαψαν να προκαλούν δέος και σύγχυση και να παρερμηνεύονται από εκείνους που επιχείρησαν να τις αποκρυπτογραφήσουν. Σε ολόκληρη την ιστορία του ανθρώπινου γένους, ελάχιστοι συνειδητοποίησαν ότι αυτές οι λέξεις αποτελούν ένα αίνιγμα, και ότι μόλις το λύσουν –μόλις αποκαλύψουν το μυστήριο–, ένας καινούριος κόσμος θα εμφανιστεί μπροστά στα μάτια τους.

Στο βιβλίο της Η Μαγεία, η Ρόντα Μπερν αποκαλύπτει στον κόσμο αυτή τη μεταμορφωτική για τη ζωή και τον άνθρωπο γνώση. Και σε ένα εκπληκτικό ταξίδι 28 ημερών μάς διδάσκει πώς μπορούμε να εφαρμόσουμε αυτή τη γνώση στην καθημερινή μας ζωή.

Όποιοι κι αν είστε, όπου κι αν βρίσκεστε, όποιες κι αν είναι οι συνθήκες στις οποίες ζείτε αυτή τη στιγμή, η Μαγεία θα αλλάξει ολόκληρη τη ζωή σας!

4.  Πως το μυστικό άλλαξε τη ζωή μου

Όλη την προηγούμενη δεκαετία, Το Μυστικό της Rhonda Byrne αποτέλεσε εκδοτικό φαινόμενο που αναμφισβήτητα επηρέασε σημαντικά τη ζωή εκατομμυρίων αναγνωστών παγκοσμίως. Τώρα, για πρώτη φορά, η Rhonda Byrne παρουσιάζει μια συλλογή από τις πιο αισιόδοξες και δυνατές ιστορίες ζωής για τη δύναμη του Μυστικού. Οι ιστορίες αυτές έχουν επιλεγεί από τα γράμματα αναγνωστών που, όπως κι εσείς, έχουν στείλει όλα αυτά τα χρόνια. Το βιβλίο Πώς το Μυστικό Άλλαξε τη Ζωή μου παρουσιάζει καθημερινούς ανθρώπους που μεταμόρφωσαν εντελώς τα οικονομικά, την υγεία, τις σχέσεις, τους έρωτες, την οικογένεια και την καριέρα τους εφαρμόζοντας τα διδάγματα του Μυστικού – και δείχνει πώς μπορείτε κι εσείς να αλλάξετε όλη σας τη ζωή προς το καλύτερο χρησιμοποιώντας αυτό τον πανίσχυρο νόμο του Σύμπαντος.

Από την πρώτη του έκδοση πριν δέκα χρόνια, το μπεστ σέλερ της Rhonda Byrne, Το Μυστικό, έχει προσελκύσει  δεκάδες αναγνώστες οι οποίοι μοιράστηκαν τις αληθινές ιστορίες τους για το πώς οι ζωές τους άλλαξαν μαγικά προς το καλύτερο. Το Πώς το Μυστικό Άλλαξε τη Ζωή μου είναι μια επιλογή από τις πιο δυνατές, θερμές και αισιόδοξες ιστορίες, συγκεντρωμένες σε ένα βιβλίο. Κάθε ιστορία είναι μια αυθεντική απεικόνιση του δρόμου που οδηγεί στην επιτυχία σε κάθε τομέα της ζωής: χρήμα, υγεία, σχέσεις, αγάπη, οικογένεια, καριέρα και πολλά άλλα. Οι άνθρωποι που μιλούν στο βιβλίο δείχνουν ξανά και ξανά ότι ο καθένας έχει τη δυνατότητα να ζήσει τη ζωή των ονείρων του.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα και για τα 4 βιβλία εδώ

Πως θα συμμετάσχετε στην κλήρωση

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να σχολιάσετε κάτω από αυτό το άρθρο ή και στην ανάρτηση του Facebook. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου, στις 15.00. Οι νικητές θα ανακοινωθούν στην παρούσα ανάρτηση και θα χρειαστεί να επικοινωνήσουν μαζί μας εντός 48 ωρών για να κριθεί έγκυρση η κλήρωση. Σε διαφορετική περίπτωση, η κλήρωση θα επαναληφθεί.

Καλή σας επιτυχία και Χρόνια Πολλά

Η κλήρωση ολοκληρώθηκε

Οι νικητές είναι:

-Νίκος Ξενόφος

-Μαρία Βούλγαρη

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Η δύναμη του υποσυνειδήτου: Κατακτήστε τη ζωή που αξίζετε, κυριαρχώντας στον νου σας
Ο μοναχός που πούλησε τη Ferrari του: Ένα διαχρονικό μήνυμα ελπίδας και επιτυχίας
“2049 - Οδηγίες Χρήσης για το Μέλλον της Ανθρωπότητας” σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Ο Γάτος που Δίδασκε Ζεν: Ένα πνευματικό ταξίδι που σας αλλάζει τη ζωή

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση