Σημάδια που δείχνουν ότι βιώνετε συγχρονικότητα και τι σημαίνει αυτό

Έχετε ποτέ αντιληφθεί να σας τυχαίνουν κάποιες απίστευτες συμπτώσεις, όπως το ότι είδατε ένα όνειρο, που βγήκε και στην πραγματικότητα; Σκεφτόσασταν κάποιον που τελικά

Σημάδια που δείχνουν ότι βιώνετε συγχρονικότητα και τι σημαίνει αυτό

Έχετε ποτέ αντιληφθεί να σας τυχαίνουν κάποιες απίστευτες συμπτώσεις, όπως το ότι είδατε ένα όνειρο, που βγήκε και στην πραγματικότητα; Σκεφτόσασταν κάποιον που τελικά είδατε ή ακούσατε αμέσως μετά νέα του; Ή θέλατε να μάθετε κάτι και ξαφνικά λάβατε τις πληροφορίες που χρειαζόσασταν; Συμβάντα που συμβαίνουν την ίδια στιγμή; Τι μπορεί να σημαίνει αυτό;

Δεν είναι τυχαίο που συμβαίνει κάτι τέτοιο, για την ακρίβεια είναι μηνύματα από το σύμπαν που προσπαθούν να σας καθοδηγήσουν. Ο Carl Jung είναι αυτός που μας εξήγησε πώς η συγχρονικότητα δηλώνει ότι υπάρχει πάντα ένα βαθύτερο νόημα πίσω από τέτοιες «συμπτώσεις». «Η συγχρονικότητα είναι το Σύμπαν που μας λέει “ναι”». Ακόμα και αν δεν καταλάβουμε το γιατί, είναι παρηγορητικό να γνωρίζουμε ότι απ’ όλες αυτές τις πιθανότητες, εμείς συνέβη να βρισκόμαστε στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή. «Όταν ο μαθητής είναι έτοιμος, ο δάσκαλος θα εμφανιστεί».

Advertisment

Όλα συνδέονται και όλα είναι ενέργεια. Γι’ αυτό και όταν επιθυμείτε κάτι ή νιώθετε με ένα συγκεκριμένο τρόπο και συντονίζεστε στην ακριβή συχνότητα κάποιου άλλου, το σύμπαν βάζει τα δυνατά του να συνδεθεί και να ενώσει όλα αυτά τα στοιχεία. Το όμοιο έλκει το όμοιο. Είναι μια εμπειρία απίστευτη και εκπληκτική, μας υπενθυμίζει πόσο μεγάλη είναι η δύναμη του σύμπαντος, πόσο μικροί είμαστε, κι όμως έχουμε τόση δύναμη μέσα μας που δεν μπορούμε να φανταστούμε. Όλοι μπορούμε να συντονιστούμε στη συγχρονικότητα. Όλοι μπορούμε να βιώσουμε μια τέτοια εμπειρία, αλλά ορισμένες φορές δεν είμαστε τόσο παρόντες για να την παρατηρήσουμε.

7 κοινά σημάδια συγχρονικότητας

1. Δέχεστε ένα τηλεφώνημα, ένα τυχαίο email ή βλέπετε κάποιον που έχετε να ακούσετε για πολλά χρόνια, αλλά σκεφτόσασταν πρόσφατα και ξαφνικά εμφανίστηκε.

2. Όταν έχετε ένα πρόβλημα και τυχαία εμφανίζεται εκείνο που χρειάζεστε.

Advertisment

3. Όταν βλέπετε μια ταινία ή μια σειρά και νιώθετε σαν να βλέπετε τη δική σας ζωή.

4. Άγνωστοι τυχαία αναφέρουν κάτι για ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζετε.

5. Όταν το σύμπαν σας φέρνει τους σωστούς ανθρώπους την ίδια στιγμή που σας φέρνει και τη γνώση που χρειάζεστε.

6. Ένα ξαφνικό, επιβεβαιωτικό μήνυμα.

7. Επανάληψη αριθμών όπως 111, 222, 333, 555, 888.

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

leaderman
spiliotis2
acropolis
IFS: Η θεραπεία Εσωτερικών Οικογενειακών Συστημάτων είναι μια επαναστατική προσέγγιση του ανθρώπινου ψυχισμού

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση