Ο Lewis Hamilton γίνεται vegan και κερδίζει τον 4° τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή της Formula 1

Μετά από πολύ προσωπική μελέτη και λίγο πριν τους αγώνες του Άμπου Ντάμπι της Formula 1 τον περασμένο Σεπτέμβρη (2017), ο Lewis Hamilton, ήδη

Ο Lewis Hamilton γίνεται vegan και κερδίζει τον 4° τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή της Formula 1

Μετά από πολύ προσωπική μελέτη και λίγο πριν τους αγώνες του Άμπου Ντάμπι της Formula 1 τον περασμένο Σεπτέμβρη (2017), ο Lewis Hamilton, ήδη τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, γύρισε τη διατροφή του σε 100% χορτοφαγική. Πιστεύει πως έτσι θα καταφέρει να κερδίσει και αυτό το πρωτάθλημα.

Οι αγώνες γίνονται και ο Χάμιλτον στέφεται για άλλη μία φορά Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Formula 1 στα 32 του χρόνια, κατακτώντας έτσι ένα ακόμα παγκόσμιο πρωτάθλημα  και φτάνει το επίπεδο του Αλέν Προστ αλλά και του αντιπάλου του Σεμπάστιαν Βέττελ.

Advertisment

Ο ίδιος έδωσε συνέντευξη στο CNN λίγο πριν τους αγώνες και δήλωσε: “Βρίσκομαι στην καλύτερή μου φόρμα και νιώθω εκπληκτικά υγιής και καθαρός…”

Σε όσους μιλώ για την αλλαγή της διατροφής μου, σε φίλους μου στην οικογένειά μου, μου λένε πως δε θα μπορούσαν να γίνουν φυτοφάγοι. Δεν έχω στο μυαλό μου να πείσω άλλους ανθρώπους να κάνουν το ίδιο, όμως αυτό κάνω έχοντας πάρει αυτή την απόφαση, και δεν είναι εύκολο.

Είναι μία περίεργη κατάσταση γιατί με το που περάσεις τη γραμμή και πας από την άλλη πλευρά, δε μπορείς να φανταστείς να επιστρέψεις. Βλέπω τους φίλους μου να τρώνε πράγματα… τα οποία έτρωγα κι εγώ τα ίδια! αλλά τώρα αρρωσταίνω μόνο που το σκέφτομαι γιατί διάβασα τι λένε οι επιστημονικές έρευνες”

Advertisment

Πάντως ο οδηγός της Mercedes παραδέχτηκε ότι η vegan διατροφή δεν είναι μια τόσο αυστηρή διατροφή καθώς δήλωσε:

“Η αλήθεια είναι ότι τρώω κάθε μέρα τηγανίτες τώρα, κάθε πρωί! Μετά τη Σιγκαπούρη τρώω κάθε πρωί πράγμα περίεργο γιατί στην προηγούμενή μου διατροφή, οι τηγανίτες ήταν απλά υδατάνθρακες και έπρεπε να τις αποφεύγω. Τώρα όμως, οι τηγανίτες είναι απλά vegan και κάθε πρωί τις έχω στο πρωινό μου!”

https://www.facebook.com/cnninternational/videos/10155906529769641/

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Διονύσιος Σολωμός: Τα συντηρημένα χειρόγραφα του εθνικού ποιητή θα εκτεθούν στο Βυζαντινό Μουσείο στις 21/3
Να μην είσαι ούτε ο βασιλιάς, ούτε ο στρατιώτης. Να είσαι ο σκακιστής (Σουν Τζου - Η Τέχνη του Πολέμου)
Βίνσεντ Βαν Γκογκ: Το Φως στο Σκοτάδι της Ψυχής
Ιπποκράτης: Ο πρώτος ολιστικός ιατρός και επίτιμος πατέρας της ιατρικής

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση