, ,

15 σημάδια που δείχνουν ότι η σχέση σας δεν είναι το άλλο σας μισό

Η σχέση της δίδυμης φλόγας είναι αυτό που οι περισσότεροι άνθρωποι ονομάζουν «αδελφή ψυχή». Εντούτοις, μπορεί να βρείτε πολλές τέτοιες κατά τη διάρκεια της

15 σημάδια που δείχνουν ότι η σχέση σας δεν είναι το άλλο σας μισό

Η σχέση της δίδυμης φλόγας είναι αυτό που οι περισσότεροι άνθρωποι ονομάζουν «αδελφή ψυχή». Εντούτοις, μπορεί να βρείτε πολλές τέτοιες κατά τη διάρκεια της ζωής σας, αλλά μόνο μία θα είναι η αληθινή.

Γι’ αυτό, υπάρχουν επίσης και οι σχέσεις λανθασμένης δίδυμης φλόγας. Αυτό συμβαίνει, όταν πιστεύουμε ότι έχουμε βρει κάποιον με τον οποίο ταιριάζουμε απόλυτα, αλλά στην ουσία αυτή η σχέση υπάρχει για να μπορέσουμε να αναγνωρίσουμε στο μέλλον την πραγματική σχέση δίδυμης φλόγας. Να λοιπόν πώς μπορείτε να ξεχωρίσετε ανάμεσα στα δύο αυτά είδη.

Advertisment

15 σημάδια που δείχνουν ότι η σχέση σας δεν είναι το άλλο σας μισό

1. Η δίδυμη φλόγα και η λανθασμένη θα έχουν παρόμοια χαρακτηριστικά με διάφορους τρόπους

Συγκεκριμένα, όταν θα είστε με την αληθινή σας δίδυμη φλόγα, θα αναπολείτε το παρελθόν και θα συνειδητοποιήσετε ότι κάποια από τα χαρακτηριστικά της υπήρχαν και σε πρώην συντρόφους σας. Το πιθανότερο είναι ότι μπερδεύατε ένα άτομο για κάποιο άλλο.

2. Μια λανθασμένη δίδυμη φλόγα επαναφέρει ζητήματα του παρελθόντος

Όταν θα καθαρίσετε το κάρμα με μια αδελφή ψυχή, θα δείτε ότι τα ζητήματα που ανακύπτουν κυρίως, έχουν να κάνουν με παρελθοντικά λάθη, άγχη, φόβους ή ανησυχίες. Με την πραγματική δίδυμη φλόγα σας, τα θέματά σας θα έχουν περισσότερο να κάνουν με το τι πρόκειται να συμβεί στο μέλλον και πώς θα εκπληρώσετε τα όνειρά σας για όσο είστε μαζί.

3. Μια λανθασμένη δίδυμη φλόγα θα σας διδάξει πώς να βοηθάτε τον εαυτό σας

Μια πραγματική θα σας διδάξει πώς να βοηθάτε τους άλλους. Οι λανθασμένες δίδυμες φλόγες εμφανίζονται στη ζωή μας, όταν χρειάζεται να αποκτήσουμε αυτογνωσία και να πραγματοποιήσουμε αλλαγές στον εαυτό μας. Οι πραγματικές εμφανίζονται, όταν έρχεται η ώρα να επεκτείνουμε πια τις δυνάμεις μας και να φέρουμε αλλαγή στις ζωές των γύρω μας.

Advertisment

4. Το δέσιμο σε μια σχέση λανθασμένη δίδυμης φλόγας θα ξεθωριάζει, όταν οι προκλήσεις κάνουν την εμφάνισή τους

Η αληθινή όμως θα ενδυναμώνει. Κάτι που τελικά ξεχωρίζει την λανθασμένη από την πραγματική είναι ότι οι πρώτες, αποδυναμώνονται εύκολα. Όταν ο ένας δυσκολέψει τον άλλο σε κάποια φάση και υπάρχουν διαφωνίες, εκεί αποκαλύπτεται το πραγματικό δέσιμο. Στο τέλος, εκείνοι ή εσείς θα αποχωρήσετε, επειδή είναι «πολύ δύσκολο». Η πραγματική δίδυμη φλόγα θα είναι πρόθυμη να υπομείνει πολλά περισσότερα.

5. Μια λανθασμένη σχέση δίδυμης φλόγας θα σας προκαλεί άγχος και ταραχή, ενώ η αληθινή θα σας κάνει να νιώθετε ότι ανήκετε εκεί

Όταν βρεθεί η σωστή σχέση, θα υπάρχει ένα συγκεκριμένο επίπεδο άνεσης και οικειότητας που με τη λανθασμένη δεν θα υπάρχει. Όταν θα ξαναβρίσκεστε μετά τη δουλειά, θα είναι σαν να συναντάτε τον καλύτερό φίλο ή φίλη σας.

6. Η σχέση σας με μια λανθασμένη δίδυμη φλόγα θα είναι πάντα στην αναμονή

Η αληθινή θα είναι ξεκάθαρη, ακόμα κι αν δεν είναι εύκολη. Η αληθινή δίδυμη φλόγα χαρακτηρίζεται συχνά από διαλείμματα, χωρισμούς και επανασυνδέσεις. Ωστόσο, με μια λανθασμένη, αυτοί οι χωρισμοί θα διαρκούν περισσότερο, θα είναι σοβαρότεροι και όταν θα επανασυνδέεστε, θα είναι για μικρό χρονικό διάστημα, μέχρι να το λήξετε εντελώς.

7. Η λανθασμένη δίδυμη φλόγα θα σας προκαλεί έντονα αισθήματα αμφιβολίας

Η αληθινή όμως θα σας δημιουργεί σιγουριά. Ένα από τα ορατότερα σημάδια μιας λανθασμένης σχέσης δίδυμης φλόγας είναι η συνεχόμενη και έντονη αβεβαιότητα. Αν και πολλές από τις πλευρές αυτών των σχέσεων θα φαίνονται σαν να είναι ακριβώς αυτό που ψάχνετε, θα υπάρχει πάντα κάτι στο νου και στην καρδιά σας που θα αμφισβητεί το αν αυτό είναι αληθινό ή όχι. Αυτό δεν θα συμβαίνει με μια αληθινή δίδυμη φλόγα – τουλάχιστον όχι σε τόσο μεγάλο βαθμό.

8. Η ψευδής δίδυμη φλόγα θα εμφανιστεί στη ζωή σας, όταν θα είναι η ώρα να αφυπνιστείτε

Η πραγματική, όταν θα χρειάζεται να εξελιχθείτε. Η αφύπνιση είναι η αρχή της συνειδητοποίησης της εσωτερικής σας δύναμης και η εξέλιξη είναι η αρχή της χρήσης της για δημιουργία και πρόοδο.

9. Μια λανθασμένη δίδυμη φλόγα θα απαιτεί συνέχεια να προσπαθείτε σκληρά ή να αναρωτιέστε αν «ήταν γραφτό» να γίνει

Η πραγματική θα κάνει άμεσα φανερές τις προθέσεις της. Στην πρώτη θα νιώθετε σαν να είναι πάντα δύσκολο να τη φτάσετε, ότι θα χρειάζεται σκληρή προσπάθεια για να κρατηθεί. Με την πραγματική, η σχέση, τις περισσότερες φορές, δεν θα χρειάζεται προσπάθεια και θα ρέει φυσικά.

10. Η ψεύτικη δίδυμη φλόγα θα σας δίνει και ψεύτικες ελπίδες

Θα εκπλαγείτε βλέποντας ότι προχωρούν γρήγορα μετά το χωρισμό τους ή συμπεριφέρονται σε άλλους, όπως ακριβώς και σε εσάς. Η αληθινή δεν θα έχει προηγούμενο. Θα πληγωθείτε όταν ανακαλύψετε ότι η πρώτη φαίνεται να έχει ιδιαίτερες σχέσεις και με άλλους ανθρώπους εκτός από εσάς. Θα αντιληφθείτε ότι η αληθινή εκδοχή της δεν θα έχει νιώσει κάτι παρόμοιο για κανένα άλλο άτομο και θα έχει πλήρη συνείδηση αυτού του γεγονότος.

11. Η λανθασμένη δίδυμη φλόγα θα νιώθει απειλημένη από την επιτυχία σας

Η αληθινή θα εμπνέεται από αυτή. Η πρώτη θα είναι φυσικά παρόμοια με εσάς και προφανώς θα έλκεστε από αυτό το γεγονός. Εντούτοις, όταν θα φτάσει η επιτυχία στη ζωή σας, η λανθασμένη θα αρχίζει να σας κάνει να νιώθετε ενοχές. Η αληθινή όμως θα είναι απόλυτα ενθουσιασμένη με εσάς και θα είναι μέρος αυτής της επιτυχίας σας.

12. Η λανθασμένη δίδυμη φλόγα θα σας δείχνει το δρόμο προς την επιβίωση

Η αληθινή το δρόμο για την εξέλιξη. Όπως προαναφέραμε, η πρώτη θα είναι εκείνη που θα σας αφυπνίσει. Θα σας αποκαλύψει παλιές σας πληγές, μοτίβα και συνήθειες που σας κρατούν πίσω. Η αληθινή θα έρθει όμως στη συνέχεια για να σας οδηγήσει να αποκτήσετε μια πλήρως εναρμονισμένη και «πλούσια» ζωή.

13. Εσείς και η αληθινή σας δίδυμη φλόγα θα έχετε ένα παρόμοιο, αν όχι ίδιο, όραμα για τη ζωή σας

Η λανθασμένη σας σχέση δίδυμης φλόγας θα φαίνεται σαν να βρίσκεται σε μια διαφορετική σελίδα από εσάς. Δεν θα έχετε το ίδιο μακροπρόθεσμο όραμα, ή τουλάχιστον, δεν θα φαίνεται να συμβιβάζεστε ευχάριστα ο ένας με τον άλλο.

14. Θα αναρωτιέστε γιατί η λανθασμένη δίδυμη φλόγα έχει έρθει στη ζωή σας

Όμως, για την πραγματική θα είστε σίγουροι. Με την πρώτη, θα αναρωτιέστε γιατί νιώθετε τόσο πόνο και αποσυντονισμό. Η δεύτερη όμως θα πορεύεται σταθερά. Θα κατανοείτε ότι οι κρίσεις είναι σημαντικό κομμάτι της εξέλιξής της και ότι στο τέλος, θα το βρείτε.

15. Η λανθασμένη δίδυμη φλόγα θα χρησιμοποιεί δικαιολογίες, όπως «συγχρονισμός» και «ανάγκη για ελευθερία», ώστε να αποφύγει τη δέσμευση

Η αληθινή εκδοχή της θα συνεχίζει να δυναμώνει, ασχέτως των εμποδίων που θα βρίσκει στο δρόμο. Δεν θα υπάρχει περιορισμός, σχέδιο, προτίμηση, όνειρο που θα μπορούσε να λήξει αυτή τη σχέση… και έτσι, στο τέλος, θα καταλάβετε τη διαφορά.

Photo: Author/Depositphotos

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Γιατί ορισμένα ζευγάρια που είναι μαζί για πολλά χρόνια φαίνεται να «μισούν» ο ένας τον άλλον;
Τι με δίδαξε η απιστία του συντρόφου μου
Γιατί μένουμε σε βαρετές σχέσεις;
Πώς να καταλάβετε αν ο/η φίλος/η σας είναι κρυφο-drama queen!

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση