Tα νέα μπουκάλια και θερμός της Ecolife!

Λέμε ότι αγαπάμε το περιβάλλον μέσα στο οποίο ζούμε και θέλουμε να το προστατεύσουμε. Υποστηρίζουμε δράσεις όπως ανακύκλωση, δενδροφύτευση, καθαρισμός ακτών από τα σκουπίδια.

Υποδεχθείτε το καλοκαίρι με τα νέα μπουκάλια και θερμός της Ecolife!

Λέμε ότι αγαπάμε το περιβάλλον μέσα στο οποίο ζούμε και θέλουμε να το προστατεύσουμε. Υποστηρίζουμε δράσεις όπως ανακύκλωση, δενδροφύτευση, καθαρισμός ακτών από τα σκουπίδια. Έχουμε όμως σκεφτεί στα αλήθεια ποια είναι η πηγή του κακού; Από πού ξεκινά όλη αυτή η μόλυνση και πως στα αλήθεια θα περιοριστεί;

Ας κοιτάξουμε όχι πολύ μακριά από εμάς. Ας παρατηρήσουμε γύρω μας, τον χώρο μας. Πόσα αντικείμενα θα βρούμε από πλαστικό; Άπειρα. Τι είναι όμως το πλαστικό και πόσο επηρεάζει την υγεία μας;

Advertisment

Το πλαστικό παράγεται από οργανικά προϊόντα όπως το πετρέλαιο, η κυτταρίνη, ο άνθρακας, το φυσικό αέριο. Υπόκεινται σε διαδικασίες επεξεργασίας όπως για παράδειγμα το πετρέλαιο που περνά από επάλληλη διύλιση. Με τη διύλιση καθαρίζει και διαχωρίζεται σε κλάσματα. Ένα από αυτά είναι η νάφθα, βασικό στοιχείο στην παραγωγή πλαστικών προϊόντων.

Ύποπτο το πλαστικό για ένα σωρό ασθένειες

Στα πλαστικά προϊόντα εντοπίζεται η διφαινόλη-A ή αλλιώς BPA. Η ουσία αυτή βρίσκεται στην εσωτερική προστατευτική επίστρωση των κονσερβών, χρωμάτων, απορρυπαντικών και όχι μόνο. Την εντοπίζουμε και στα πλαστικά μπουκάλια του νερού, των αναψυκτικών, των ποτών.

Τί μας προκαλεί; Περνά στον οργανισμό μας από το πλαστικό μπουκάλι στο περιεχόμενό του και μιμείται τη λειτουργία των οιστρογόνων, με αποτέλεσμα να διαταράσσει την ενδοκρινική ισορροπία. Χρόνιες μελέτες αποδεικνύουν ότι υπάρχει συσχέτιση της ουσίας αυτής με ασθένειες που προσβάλλουν το ήπαρ, το ανοσοποιητικό σύστημα, τον μεταβολισμό, καθώς και πολλές μορφές καρκίνου, κυρίως στις γυναίκες.

Advertisment

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ήδη σε κάποιες χώρες έχουν απαγορευτεί οι πλαστικές σακούλες, ενώ σύντομα, η Ευρωπαϊκή Ένωση πρόκειται να απαγορεύσει και τη χρήση των πλαστικών πιάτων.

Βγάλτε την τοξικότητα από τη ζωή και το περιβάλλον σας με απλές και έξυπνες κινήσεις

Προτιμήστε γυάλινα ή ανοξείδωτα μπουκάλια για να αποθηκεύετε το νερό στο σπίτι σας, χρησιμοποιείστε ανακυκλώσιμες σακούλες, πείτε ναι σε συσκευασίες πολλαπλών χρήσεων.

Η πρόταση της LIFEGREEN

Η LIFEGREEN προτείνει τα ανοξείδωτα μπουκάλια, θερμός & coffee thermos της Ecolife. Θα τα βρείτε σε διάφορες διαστάσεις και χωρητικότητες & φυσικά σε πολλά χρώματα και σχέδια!

Είναι εύχρηστα, στιλάτα & πρακτικά και θα σας συνοδέψουν κάθε στιγμή της ημέρας! Χρησιμοποιήστε τα για να μεταφέρετε το νερό, τον καφέ ή το τσάι σας & διατηρείστε τη θερμοκρασία του ροφήματός σας για περισσότερες ώρες.

Όλα είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο ατσάλι, BPA FREE

Υποδεχθείτε το καλοκαίρι με τα νέα μπουκάλια και θερμός της Ecolife!

Ecolife και για παιδιά

Για να μεταφέρουμε με ασφάλεια τη βρεφική κρέμα, το γιαούρτι ή ακόμη και το δικό μας γεύμα! Κατάλληλο για αλεσμένο φαγητό, σούπες, όσπρια κτλ.

• Εσωτερικά- εξωτερικά ανοξείδωτο ατσάλι 18/8 για υγιεινή μεταφορά του φαγητού & εύκολο καθάρισμα (450ml). Διατήρηση της θερμοκρασίας έως και 5-6 ώρες.

• Ιδανικά για τη βόλτα, την εκδρομή, το σχολείο ή ακόμη και για το γραφείο!

• BPA FREE

Υποδεχθείτε το καλοκαίρι με τα νέα μπουκάλια και θερμός της Ecolife!

Ecolife στο γυμναστήριο

Οι ειδικοί μας συμβουλεύουν ότι πρέπει να πίνουμε 8 ποτήρια νερό ή αλλιώς 2 λίτρα την ημέρα, για να διατηρούμε την οργανική και κυτταρική μας ενυδάτωση στα φυσιολογικά επίπεδα. Δεν ξεχνάμε λοιπόν το μπουκάλι Ecolife στο γυμναστήριο, στο στάδιο, στο παρκέ, στην πισίνα…

Ξεκινάμε σήμερα! Τέλος το πλαστικό!

Αν θέλουμε να κάνουμε πράξη όλα όσα πιστεύουμε για την προστασία του περιβάλλοντος, εάν θέλουμε να βάλουμε ποιότητα στη ζωή μας, ας ξεκινήσουμε από τα απλά με τόσο ουσιαστικά. Βγάζοντας το πλαστικό από τις συνήθειές μας, από το σπίτι, από τη δουλειά μας. Μαθαίνουμε στα παιδιά μας να χρησιμοποιούν μεταλλικό μπουκάλι.

Και επειδή όλα ξεκινούν από μια καλή αρχή, βάλτε στη ζωή σας τα μεταλλικά μπουκάλια Ecolife, από ανοξείδωτο ατσάλι 18/8!

Υποδεχθείτε το καλοκαίρι με τα νέα μπουκάλια και θερμός της Ecolife!

Γιατί LIFEGREEN;

H LIFEGREEN δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στον χώρο του εμπορίου προσφέροντας εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα, φιλικά προς το περιβάλλον αλλά και τον καταναλωτή. Έτσι, στο e-shop της LifeGreen θα βρείτε, εκτός από τα μπουκάλια Ecolife, θερμός, φαγητοδοχεία, κανάτες νερού με φίλτρο και πολλά άλλα.

Δείτε όλα τα προϊόντα της LifeGreen εδώ https://www.lifegreen.gr/portal/

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

ΕΦΕΤ: Τρεις κανόνες για να απολαύσουμε με ασφάλεια το τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας
Ο γλυκός χυμός – ελιξίριο για οστά, άμυνα, καρδιά και πεπτικό σύστημα
Αντιγήρανση: Η διατροφή που αναστρέφει τα σημάδια του χρόνου
Ο εξωτικός καρπός που «αγαπά» τον θυρεοειδή, θωρακίζει την καρδιά και ενισχύει το νου

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση