Το Ινστιτούτο HeartMath είναι ιδιαίτερα γνωστό για τα πειράματα και τις έρευνες που έχει πραγματοποιήσει με τη συνδρομή χιλιάδων διακεκριμένων επιστημόνων σε όλο τον κόσμο, στο πεδίο της συναισθηματικής φυσιολογίας, της δύναμης των θετικών συναισθημάτων, της αλληλεπίδρασης καρδιάς και εγκεφάλου, των ενεργητικών συναισθημάτων καθώς και στο πεδίο της εκπαίδευσης.

Η έδρα του Ινστιτούτου HeartMath είναι στο Κολοράντο των ΗΠΑ και πολλά από τα συμπεράσματα των ερευνών του έχουν κυκλοφορήσει κατά καιρούς στο διαδίκτυο (όπως π.χ. ότι το πεδίο της καρδιάς είναι χιλιάδες φορές ισχυρότερο από αυτό του εγκεφάλου).

Διαβάστε επίσης:

HeartMath – Το Ινστιτούτο της Καρδιάς: Ιστορία, έρευνες και οι περιβόητες τεχνικές του

Τον Σεπτέμβριο του 2017, η Εναλλακτική Δράση, κάλεσε τον διευθύνοντα σύμβουλο του Ινστιτούτου στο Ηνωμένο Βασίλειο, Gavin Andrews καθώς και την HeartMath trainer Αγάθη Χριστοδουλίδη για να παραδώσουν για πρώτη φορά το εκπαιδευτικό πρόγραμμα πιστοποίησης HeartMath Coach. Το πρόγραμμα  δίνει όλα τα εργαλεία, τις τεχνικές και μια πολύ μεγάλη βιβλιογραφία που βασίζεται στην πλέον 30ετή εργασία του Ινστιτούτου τόσο με επιστημονικά πειράματα που έχουν δημοσιευτεί σε κάποια από τα πιο έγκυρα επιστημονικά περιοδικά του κόσμου, όσο και από τους πάνω από 10.000.000 ανθρώπους που έχουν δοκιμάσει τις συνεδρίες του.

Λόγω του ότι το πρόγραμμα τηρεί αυστηρές προδιαγραφές, το 2017, αρκετοί ήταν εκείνοι που δεν κατάφεραν να συμμετάσχουν. Ως εκ τούτου, το πρόγραμμα θα επαναληφθεί για άλλη μια φορά τον Νοέμβριο του 2018 στην Αθήνα. Μπορείτε να δείτε μια συνοπτική παρουσίαση του προγράμματος στο παρακάτω σύντομο βίντεο, ενώ παρακάτω θα βρείτε περισσότερα άρθρα για το Ινστιτούτο και το έργο του.

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές πατήστε εδώ
Έχω κάνει ήδη LIKE. Μην μου το ξαναδείξετε