, ,

Αξιολάτρευτος σκύλος σπρώχνει το αναπηρικό αμαξίδιο του ιδιοκτήτη του στο δρόμο (βίντεο)

Ο Dingong είναι το τέλειο παράδειγμα που αποδεικνύει γιατί ο σκύλος είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου. Αυτό το κουτάβι, που είναι 7 μηνών,

Αυτός ο αξιολάτρευτος σκύλος σπρώχνει το αναπηρικό αμαξίδιο του ιδιοκτήτη του στο δρόμο

Ο Dingong είναι το τέλειο παράδειγμα που αποδεικνύει γιατί ο σκύλος είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου. Αυτό το κουτάβι, που είναι 7 μηνών, εντοπίστηκε στους δρόμους του Davao στις Φιλιππίνες, να σπρώχνει ελαφριά το αναπηρικό αμαξίδιο του ιδιοκτήτη του.

Ο 46χρονος ιδιοκτήτης του, Danila Alarcon, έχασε την ικανότητα χρήσης των ποδιών του σε ατύχημα με μοτοσυκλέτα πριν από πολλά χρόνια – γι’ αυτό και ο Dingong βοηθά τον ιδιοκτήτη του να κινηθεί στου δρόμους της πόλης.

Advertisment

Μια γυναίκα, η Faith Revilla, οδηγούσε προς το σπίτι της μαζί με το σύζυγό της, όταν εντόπισε τους δύο υπέροχους φίλους. Έβγαλε το κινητό της και άρχισε να βιντεοσκοπεί το κουτάβι να σπρώχνει απαλά το αναπηρικό αμαξίδιο με το κεφάλι του.

Η Revilla συγκινήθηκε τόσο από το δέσιμο των δύο φίλων που σταμάτησε τον άνδρα και θέλησε να του αγοράσει ένα γεύμα. «Ήταν μια πολύ όμορφη στιγμή, όταν είδαμε και τους δύο να συγχρονίζουν τέλεια τις κινήσεις τους», δήλωσε η Revilla. «Έτσι, θελήσαμε να γνωρίσουμε καλύτερα τον Danila και τον φίλο του”.

Advertisment

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Ναυπακτία | Εμφανίστηκε έπειτα από 32 χρόνια το βυθισμένο χωριό Καλαθέικα (βίντεο)
Γιατί ένα από τα δημοφιλέστερα νησιά του κόσμου βυθίζεται στη σιωπή για μια ημέρα κάθε χρόνο;
«Η Κρήτη ανοίγει την καρδιά της»: Ένα εξαιρετικό βίντεο - καμπάνια με τους ξένους που επέλεξαν να ζήσουν στο νησί
Μαθητές από τη Θεσσαλονίκη δημιούργησαν επιτραπέζιο παιχνίδι για άτομα με προβλήματα όρασης!

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση