Εναλλακτικές Διακοπές: Οι καλύτεροι προορισμοί για το καλοκαίρι 2017

Εναλλακτικές διακοπές στη θάλασσα ή στο βουνό με ψυχοθεραπεία, γιόγκα, διαλογισμό, δημιουργική γραφή, μαθήματα θαυμάτων, coaching, αυτογνωσία.

Τι θα λέγατε αν μπορούσατε να κάνετε καλοκαιρινές διακοπές αλλά ταυτόχρονα να ξεκουραζόσασταν τόσο φυσικά όσο και ψυχικά; Κι αν σε αυτές τις διακοπές μπορείτε, όχι μόνο να ξεκουραστείτε, αλλά και να μάθετε καινούργια πράγματα ή ακόμα να πάρετε και πιστοποίηση σε κάποιες περιπτώσεις; Θα περιμένατε να είναι μια ακριβή επιλογή; Και όμως δεν είναι έτσι. Παρακάτω σας παρουσιάζουμε κάποιους από τους καλύτερους προορισμούς εναλλακτικών διακοπών για το καλοκαίρι 2017 σε εξαιρετικά προσιτές τιμές, που θα αποτελέσουν μοναδικές εμπειρίες ζωής.

Ιούνιος 2017

Απόδραση το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στο Πήλιο

Με το Πανελλήνιο Δίκτυο Συνειδητότητας και τον Στάμο Στίνη

Εναλλακτικές διακοπές στο Πήλιο

Διοργανωτής: ΠΑ.ΔΙ.ΣΥ

Ημερομηνίες: 3 έως 5 Ιουνίου

Απόδραση το Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος με το ΠΑ.ΔΙ.ΣΥ και τον Πνευματικό Δάσκαλο και Ολιστικό θεραπευτή Στάμο Στίνη, στην ισχυρή ενεργειακή περιοχή του Πηλίου. Ένα τριήμερο ψυχαγωγίας και πνευματικότητας! Θα ξεκινήσουμε την εκδρομή μας με ξενάγηση στην αρχαία «Ιωλκό» και κατόπιν με ορμητήριο διαμονής μας το ξενοδοχείο «Ελεάνα» στον Άγιο Ιωάννη Πηλίου θα περιηγηθούμε στο βουνό των Κενταύρων, στα γραφικά του χωριά και σε ιδιαίτερες ενεργειακές περιοχές. Κόστος διαμονής κατ’ άτομο σε δίκλινο: 215 ευρώ! Στην τιμή περιλαμβάνονται: η μετακίνηση με πούλμαν, δύο διανυκτερεύσεις με πρωινό, ημιδιατροφή, οι πνευματικές ασκήσεις και οι ιεροπραξίες. Πληροφορίες – Δηλώσεις Συμμετοχής: Χρύσα Παναγοπούλου, τηλ.: 6932-209232, e-mail: chrypana@hotmail.com

Διαβάστε περισσότερα εδώ enallaktikiagenda.gr/event/eksormisi-padisy-pilio/

Εναλλακτικές διακοπές στο Κτήμα Νοόσφαιρα – Ξυλόκαστρο

«Θέλω να βιώνω Αδιατάραχτη Ειρήνη»

Το Κτήμα Νοόσφαιρα βρίσκεται στο Ξυλόκαστρο - Βρυσούλες Κορινθίας

Διοργανωτής: ΚΤΗΜΑ ΝΟΟΣΦΑΙΡΑ wellness & retreat center

Ημερομηνίες: 24 & 25 Ιουνίου

Ας είναι όλα γύρω αβέβαια, ας κλυδωνίζονται κι ας ανατρέπονται. Τίποτα δεν μπορεί να κλονίσει το γαλήνιο ειρηνικό κέντρο μέσα σας. Ανακαλύψτε το! Σας προσκαλούμε σε ένα βαθιά ανακουφιστικό διήμερο στηριγμένο στις ιδέες των Μαθημάτων Θαυμάτων που μπορούν να αλλάξουν θεαματικά τη ζωή σας προς το καλύτερο! Aπολαύστε τη φύση στο υπέροχο περιβάλλον του Κτήματος  Νοόσφαιρα στην ορεινή Κορινθία  και πάρτε μέρος στην ομάδα αυτογνωσίας με σκοπό την  αδιατάρακτη εσωτερική ειρήνη. Εσείς θα πληρώσετε μόνο τη διαμονή σας. Το σεμινάριο και μέρος των εξόδων προσφέρονται δωρεάν από τις εισηγήτριες, Ιουλία Πιτσούλη και Μαρία Ξιφαρά. Είναι το δικό τους «ευχαριστώ» στο σύμπαν.

Διαβάστε περισσότερα εδώ: www.noosfera.gr/programs-seminars/10-11-iouniou-thelo-na-viono-adiatarakti-irini/

Εναλλακτικές διακοπές στον Πόρο

Έλα να πάμε στο νησί με Coaching και Δημιουργική Γραφή

Παραλία του Πόρου για Εναλλακτικές Διακοπές

Διοργανωτής: Harmony & Creativity

Ημερομηνίες: 10 & 11 Ιουνίου

Δύο υπέροχες μέρες στον Πόρο! Η κοινότητα του Harmony & Creativity (Harmony Coaching, Σχολή Δημιουργικής Γραφής,Perfectenglish) καλωσορίζει το καλοκαίρι με ένα ξεχωριστό διήμερο στον Πόρο στις 10 και 11 Ιουνίου! Με μια μεγάλη παρέα θετικών ανθρώπων απολαμβάνουμε τη νεοκλασική γοητεία της χώρας, την ομορφιά του τοπίου με τις πευκόφυτες πλαγιές, το κολύμπι στις πανέμορφες αμμουδιές, επικοινωνούμε και διασκεδάζουμε και φυσικά στρεφόμαστε στην αρμονία και τη δημιουργικότητα!

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει σεμινάριο Δημιουργικής Γραφής (τρεις ώρες το Σάββατο και δύο ώρες την Κυριακή) και group coaching (τρεις ώρες το Σάββατο και δύο ώρες την Κυριακή). Οι συμμετέχοντες μπορούν να επιλέξουν ποιο σεμινάριο θα παρακολουθήσουν, γιατί θα υλοποιηθούν παράλληλα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ: enallaktikiagenda.gr/event/nisi-life-coaching-dhmiourgikh-grafh/

Εναλλακτικές Διακοπές για επαγγελματίες υγείας στην Εύβοια

Αποκλειστικά για ιατρούς

Εναλλακτικές Διακοπές στην Έυβοια

Διοργανωτής: Harmony & Creativity

Ημερομηνίες: 24 & 25 Ιουνίου

Πώς θα γεμίσει το ιατρείο σας από ευχαριστημένους ασθενείς που θα σας εμπιστεύονται και θα σας συστήνουν συνέχεια σε άλλους; Πώς θα διαχειριστείτε τα προβλήματα που προκύπτουν στη σχέση γιατρού και ασθενή; Αν θέλετε να δώσετε τις απαντήσεις σε αυτά τα ζωτικής σημασίας ερωτήματα, ελάτε στο retreat που οργανώνει αποκλειστικά για γιατρούς το Harmony Coaching στο ξενοδοχείο Venus Beach Hotel Bungalows στις 24 και 25 Ιουνίου. H επαγγελματική επιτυχία ενός γιατρού δεν εξαρτάται μόνο από την επιστημονική του κατάρτιση αλλά και από την άριστη σχέση του με τους ασθενείς! Το Σάββατο 24 και την Κυριακή 25 Ιουνίου σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον μέσα στη θάλασσα θα βρούμε τις λύσεις και παράλληλα θα χαλαρώσουμε, θα κολυμπήσουμε στη θάλασσα και την πισίνα και θα διασκεδάσουμε.

Διαβάστε περισσότερα εδώ enallaktikiagenda.gr/event/diaforetiko-retreat-gia-giatrous

Εναλλακτικές διακοπές στην Πάρο

Magic in Paros

Εναλλακτικές διακοπές στην Πάρο με γιόγκα, διαλογισμό και Access Bars

Διοργανωτής: Sundari Gifts of Life

Ημερομηνίες: 30 Ιουνίου – 3 Ιουλίου

Ποια επιλογή μπορείς να κάνεις σήμερα, που θα αλλάξει την πραγματικότητά σου και θα κάνει την ζωή σου μια συνεχόμενη γιορτή; Μήπως ήρθε η ώρα να επιλέξεις ΕΣΕΝΑ; Ανακαλύψτε την κρυμμένη δύναμη που βρίσκεται μέσα σας! Γιορτάστε την Ζωή σας! Γιορτάστε ΕΣΑΣ! Στην χαλαρωτική και θεραπευτική απόδραση 4 ημερών στη μαγευτική Πάρο θα μάθετε τον τρόπο!

Απολαύστε την παραδεισένια παραλία της Τσουκαλιάς σε συνδυασμό με γιόγκα και διαλογισμό, υγιεινό φαγητό, υπέροχα τοπία και περιηγήσεις γύρω από το νησί…. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να διδαχτείτε τα Access Consciousness Bars® και ανακαλύψτε περισσότερα μαγικά εργαλεία για την ζωή σας από όσα θα μπορούσατε να φανταστείτε και να ζητήσετε …

Και όλα αυτά μαζί με πολύ διασκέδαση!

Διαβάστε περισσότερα εδώ: enallaktikiagenda.gr/event/magic-in-paros/

Ιούλιος 2017

Εναλλακτικές διακοπές στο Αγκίστρι

Ταξιδεύοντας με τον Οδυσσέα

Κάντε εναλλακτικές διακοπές στο Αγκίστρι, ταξιδεύοντας με τον Οδυσσέα

Διοργανωτής: ΑΓΚΑΛΙΑ

Ημερομηνίες: 9 – 15 Ιουλίου

Σας προσκαλούμε σε ένα εξαήμερο αρχετυπικό ταξίδι με ούριους ανέμους, στον μικρό επίγειο παράδεισο στο  ΑΓΚΙΣΤΡΙ, 55 λεπτά από την Αθήνα. Σκοπός του ταξιδιού είναι να λύσουμε τους κάβους της περιοριστικής αντιληπτικότητας μας και να ανοιχτούμε στα πελάγη, αναζητώντας τον πολύτιμο εαυτό μας. Είναι ένας θεραπευτικός οδηγός αυτογνωσίας που μας βοηθά να αναγνωρίσουμε και να φτάσουμε στην υλοποίηση των ονείρων μας. Το ταξίδι-σεμινάριο μας οδηγεί σε μυστικά περάσματα και μας βοηθά να αποδράσουμε επιτέλους από τις ψευδαισθήσεις – την Σκύλα και την Χάρυβδη – τις Σειρήνες….

Διαβάστε περισσότερα εδώ: www.agkalia.com/alternative-vacations/

Εναλλακτικές διακοπές στην Αυστρία – Άλπεις

Εκδρομή πνευματικής αναζήτησης στις Αυστριακές Άλπεις

Ταξιδέψτε στις Άλπεις για καλοκαιρινές εναλλακτικές διακοπές πνευματικής αναζήτησης

Διοργανωτής: Better World

Ημερομηνίες: 15 – 20 Ιουλίου

Φέτος το καλοκαίρι η Better World διοργανώνει ένα μοναδικό εξαήμερο ταξίδι ιδανικό για Σωματική, Πνευματική Ανάταση και Μεταμόρφωση στο πανέμορφο Berchtesgadener Land των Βαυαρικών Άλπεων. Είναι συνδυασμένο με ένα σεμινάριο πνευματικής ανάπτυξης που αναβαθμίζει το φυσικό σώμα και το κύτταρο, σε υψηλότερη δόνηση, και εξυψώνει τη συνειδητότητα σε ανώτερα επίπεδα Ευφυίας και Αγάπης. Ο προορισμός δεν είναι τυχαίος αφού αποτελεί έναν αληθινό επίγειο Παράδεισο ομορφιάς και υψηλότατης δόνησης. Το πρόγραμμα της εξαήμερης εκδρομής περιλαμβάνει Διαμονή, Σεμινάριο, δικό μας πούλμαν, περπάτημα στην φύση, Ασκήσεις Διαλογισμού σε εξωτερικούς ενεργειακούς τόπους και στο αλατωρυχείο, Βόλτα στο Σάλτζμπουργκ, και γεύματα με μοναδική θέα. Σας προσκαλούμε να γευτείτε μία μοναδική πνευματική και μεταμορφωτική εμπειρία ζωής!

Διαβάστε περισσότερα εδώ: www.better-world.gr/seminaria-prosopiki-anaptiksi/80-tacsidi-alpeis-2017-july.html

Εναλλακτικές Διακοπές στο Ελατοχώρι Κατερίνης

Εναλλακτικές θερινές διακοπές ειρήνης

Το ελατοχώρι Πιερίας είναι ένα μοναδικό μέρος για διακοπές το καλοκαίρι

Διοργανωτής: Σύλλογος ΙΑΣΩ – Οικοκοινότητα Διμηνίου

Ημερομηνίες: 22 – 30 Ιουλίου

Για 17η συνεχή χρονιά φέτος  θα κατασκηνώσουμε στο Ελατοχώρι Κατερίνης  (ρωτήστε στην Κατερίνη για το Δρομολόγιο είναι 20 χιλ. άσφαλτος. Εύκολη και άνετη διαδρομή, 3 χιλ. μετά το Ελατοχώρι, πινακίδα Πέτρινο). Δέκα επτά χρόνια τώρα αποκτήσαμε πείρα. Διαθέτουμε ολόκληρο τον εξοπλισμό κουζίνας-τραπεζαρίας – κ.α. Όλες οι απαραίτητες εργασίες γίνονται από εμάς τους ίδιους σαν ‘’υπηρεσίες’’. Συμμετέχουν άτομα από όλη την Ελλάδα (και εξωτερικό). Ένας παράδεισος για παιδιά, εφήβους. Δεν έχετε παρά να πάρετε τα παιδιά σας, τα ατομικά σας είδη, την καλή σας διάθεση και να μας ακολουθήσετε. Είναι βέβαιο πως θα ξανάρθετε….

Διαβάστε περισσότερα: enallaktikiagenda.gr/event/enallaktikes-therines-diakopes-eirinis

Αύγουστος 2017

Εναλλακτικές διακοπές στο Κτήμα Νοόσφαιρα – Ξυλόκαστρο

Εναλλακτικές Διακοπές με μαθήματα θαυμάτων

Διοργανωτής: ΚΤΗΜΑ ΝΟΟΣΦΑΙΡΑ wellness & retreat center

Ημερομηνίες: 7 – 30 Αυγούστου

Μόνοι ή με παρέα, είστε όλοι ευπρόσδεκτοι στο Κτήμα Νοόσφαιρα Wellness & Retreat Center. Με ατμόσφαιρα boutique hotel αλλά σκόπιμα κτισμένο για να φιλοξενεί δραστηριότητες ευεξίας νου και σώματος, ομάδες yoga και σεμινάρια αυτογνωσίας το Κτήμα Νοόσφαιρα φημίζεται για τις δραστηριότητες, την υψηλή αισθητική του και την εξαιρετική κουζίνα του με βιολογικά υλικά. Λεβάντες κάτω από τα μαξιλάρια, ενεργοποιημένο νερό, ήχοι Hemi Sync συντονισμού του εγκεφάλου, Μαθήματα Θαυμάτων, Αrt Τherapy, σεμινάριο Ανώτερης Νοημοσύνης , μασάζ, ρεφλεξολογία, Tai Chi, ποιτικές ταινίες και φιλοσοφικές συζητήσεις συμπεριλαμβάνονται στις εναλλακτικές διακοπές από τον Ιούνιο ως το Σεπτέμβριο συνδυάζοντας προσωπική ενδυνάμωση, ξεκούραση αλλά και κολύμπι στη θάλασσα που απέχει μόνο 11 χλμ.

Διαβάστε περισσότερα: www.noosfera.gr/programs-seminars/7-31-avgoustou-enallaktikes-diakopes-ta-mathimata-thavmaton

Εναλλακτικές Διακοπές στη Σαμοθράκη

4ο Φεστιβάλ Νίκης

Διοργανωτής: Κέντρο Θεραπείας και Έρευνας Ιλαρίων

Ημερομηνίες: 10 – 16 Αυγούστου

Για 4η συνεχόμενη χρονιά με χαρά η ομάδα του Κέντρου Ιλαρίων σας περιμένει στη μαγική Σαμοθράκη!
Στο φετινό Φεστιβάλ της Νίκης εστιάζουμε σε μια πολύ δυνατή Διδασκαλία, αυτή της Αφύπνισης των Αισθήσεων. Ένα Αιγυπτιακό μυσταγωγικό με σκοπό τον εξαγνισμό, την αφύπνιση και την αναβάθμιση των αισθήσεων.
Επίσης δεν απουσιάζει η εργασία και ένωση με το Αρχέτυπο Νίκη και τα Καβείρια Μυστήρια. Θα βιώσουμε τους Μυστηριώδεις Κάβειρους, την Πλανητική τους προέλευση και την ένωση μαζί τους μέσα από τα Καβείρια δακτυλίδια!
Σαμανικές τεχνικές, Χρυσές Διδασκαλίες, Συνεδρίες Ενεργονοητικής, Ασκληπιακή Εγκοίμηση και Διαλογισμοί προσφέρουν γνώση, ίαση, ανανέωση, ζωτική δύναμη και χαρά!

Διαβάστε περισσότερα: www.hilarion.gr/el/nikes-festival-gr

Εναλλακτικές Καλοκαιρινές Διακοπές στην Αρχαία Επίδαυρο

Με το Πανελλήνιο Δίκτυο Συνειδητότητας και τον Στάμο Στίνη

Διοργανωτής: ΠΑ.ΔΙ.ΣΥ

Ημερομηνίες: 11 με 20 Αυγούστου

Δέκα ημέρες που θα μείνουν αξέχαστες! Εννέα διανυκτερεύσεις με ημιδιατροφή κυριολεκτικά μπροστά στη θάλασσα. Πρωινές και απογευματινές συναντήσεις με διαλογισμό, αυτογνωσιακά δρώμενα, θεραπευτικές πρακτικές. Καθημερινές ενεργειακές ασκήσεις (Γιόγκα, Τσι Κουνγκ, κλπ). Ξενάγηση στο Ασκληπιείο Επιδαύρου (πραγματοποιείται διαλογισμός εγκοίμησης) και άλλους πνευματικούς και ενεργειακούς τόπους. Προαιρετικά, κρουαζιέρα σε παραλίες και νησιά.
Διασκέδαση, τραγούδι και χορός κάθε βράδυ!
Κόστος διαμονής κατ’ άτομο σε δίκλινομόνο 52 ευρώ ανά διανυκτέρευση! Πληροφορίες – Δηλώσεις Συμμετοχής: κυρία Παναγοπούλου, τηλ.: 6932-209232, e-mail: chrypana@hotmail.com

Διαβάστε περισσότερα: enallaktikiagenda.gr/event/enallaktikes-diakopes-arxaia-epidavros

 

Εναλλακτικές Διακοπές Στο Κτήμα  Κριτονού – Κεφαλονιά

Εκπαίδευση στη Μέθοδο  Silva

Διοργανωτής: UNITY CENTER

Ημερομηνίες: 26 Αυγούστου έως 3 Σεπτεμβρίου

Δώστε ένα καταπληκτικό ΔΩΡΟ ζωής στον εαυτό σας, αυτό το καλοκαίρι και κάντε τις διακοπές σας εκτός από ευχάριστες, ιδιαίτερα χρήσιμες,  για την υπόλοιπη ζωή σας. Απολαύστε τη φύση σε έναν ξεχωριστό ενεργειακό τόπο, ξεκουραστείτε, χαλαρώστε, αποτοξινωθείτε και ταυτόχρονα μάθετε την παγκόσμια γνωστή (διδάσκεται σε 131 χώρες)  Μέθοδο S I L V A , που έχει αλλάξει προς το καλύτερο τη ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων εδώ και 50 χρόνια.

Επωφεληθείτε από την εξαιρετικά συμφέρουσα οικονομική προσφορά του πακέτου (διαμονή-διατροφή-εκπαίδευση) και κερδίστε το καταπληκτικό εργαστήριο Γρήγορο Διάβασμα ως δώρο προεγγραφής. Ότι και αν έχετε προγραμματίσει γι αυτό το καλοκαίρι, προσθέστε και αυτή την μοναδική εμπειρία. Το αξίζετε.

Διαβάστε περισσότερα:  www.silva.gr/?page_id=3671

Σεπτέμβριος 2017

Εναλλακτικές Διακοπές στην Πάρο

Blooming Lotus

Διοργανωτής: Χρυσούλα Καζακίδου

Ημερομηνίες: 2 – 5 Σεπτεμβρίου

Υπάρχουν δύο είδη δημιουργών στον κόσμο, το ένα είδος δημιουργού δουλεύει με αντικείμενα- ο ποιητής, ο ζωγράφος δουλεύουν με αντικείμενα, δημιουργούν πράγματα. Το άλλο είδος δημιουργού- ο μύστης- δημιουργεί τον εαυτό του. Εκείνος δεν δουλεύει με αντικείμενα, δουλεύει με τον εαυτό του, με το ίδιο του το είναι. Και αυτός είναι ο πραγματικός δημιουργός, ο πραγματικός ποιητής, επειδή μετατρέπει τον εαυτό του σε έργο τέχνης, σε ένα αριστούργημα. Και με αυτή τη δημιουργική δύναμη ασχολείται το εργαστήρι blooming Lotus. Είναι μία θεραπευτική διέξοδος που μέσα από τις τεχνικές της συστημικής αναπαράστασης, nlp, gestalt, νέο-κρανιοιερής θεραπείας, ομαδικής χαλάρωσης και άλλες, προσεγγίζουμε θέματα και εμπλοκές σε κάθε τομέα, ώστε να ανθίσει με όλη του τη δύναμη, ο εαυτός- λωττός και να φτάσουμε στη χαρά της ζωής.

Διαβάστε περισσότερα: enallaktikiagenda.gr/event/blooming-lotus-stin-paro/


Σημείωση: Η παραπάνω λίστα θα εμπλουτίζεται με περισσότερους προορισμούς εναλλακτικών διακοπών καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού. Επικοινωνήστε μαζί μας