Απόσπασμα από το βιβλίο του Andreas Moritz “Η συνωμοσία των Εμβολίων“, Εκδόσεις Διόπτρα

Η κυβέρνηση μπορεί να αρνείται να μάθει από τα παθήματά της, αλλά η ιστορία έχει διδάξει στους πολίτες πολύτιμα μαθήματα. Η γρίπη των χοίρων του 2009 επέφερε μαζικούς εμβολιασμούς στις ΗΠΑ και την Ευρώπη. Ωστόσο, πλέον πολλοί ενημερωμένοι πολίτες διεκδικούν τα δικαιώματά τους. Προτού αναφερθούμε εκτενέστερα σε αυτά τα ενθαρρυντικά παραδείγματα, θα ήθελα να μιλήσουμε για τη Γερμανία και την καθολική οργή που πυροδοτήθηκε εξαιτίας μίας δήλωσης για την «πανδημία» της γρίπης των χοίρων.

Στο επίκεντρο της προτροπής για μαζικούς εμβολιασμούς, μαινόταν μία διαμάχη. Φαίνεται ότι η Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, ορισμένοι πολιτικοί, στρατιωτικοί, άτομα που κατείχαν νευραλγικές θέσεις σε δημόσιους φορείς, καθώς και το προσωπικό του Paul Ehrlich Institute –ινστιτούτο ιατρικών ερευνών, τα μέλη του οποίου αποτελούν μία ελίτ– είχαν περισσότερα προνόμια από τον υπόλοιπο πληθυσμό.

Η καθολική οργή ξέσπασε όταν από ένα έγγραφο του Υπουργείου Εσωτερικών διέρρευσε ότι η Μέρκελ και οι λοιποί προνομιούχοι είχαν παραγγείλει το εμβόλιο Celvapan της Baxter International, ενώ ο υπόλοιπος πληθυσμός θα λάμβανε το Pandemrix της GlaxoSmithKline.

Ο λόγος; Το Pandemrix περιείχε σκουαλένιο – ανοσοενισχυτικό έκδοχο που συνδέεται με σοβαρές νευρολογικές διαταραχές, όπως η σκλήρυνση κατά πλάκας, ο ερυθηματώδης λύκος, με νεφροπάθειες, καθώς και με το διαβόητο Σύνδρομο του Πολέμου του Κόλπου και άλλες εκφυλιστικές διαταραχές.

Από την άλλη, το Celvapan της κολοσσιαίας αμερικανικής εταιρείας Baxter, δεν περιείχε το επίμαχο έκδοχο και συνδεόταν με λιγότερες παρενέργειες.
Προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα, ο εκπρόσωπος Τύπου της Μέρκελ εντέλει εξέδωσε ανακοίνωση η οποία έλεγε ότι αν η καγκελάριος εμβολιαστεί, θα λάμβανε Pandemrix.

Τέτοιου είδους διαμάχες επιβεβαιώνουν τις υποψίες μας για τα κίνητρα των κυβερνήσεων. Η υποκρισία της ελίτ προδίδει τη συνενοχή της στα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Ωστόσο, λες και κάτι τους υποχρεώνει να το πράξουν, εξακολουθούν να ακολουθούν μια ατζέντα που εξυπηρετεί μόνο τις δικές τους νοσηρές ανάγκες, συχνά με μοιραίες συνέπειες για το κοινό.

Πάντως, είναι εμψυχωτικό το ότι, καθώς οι κατατρομαγμένοι πολίτες σχημάτιζαν ουρές στα κέντρα δημόσιας υγείας και στους θαλάμους έκτακτων περιστατικών των νοσοκομείων που είχαν μετατραπεί σε προσωρινές κλινικές εμβολιασμών για τη γρίπη των χοίρων του 2009, οι διαμαρτυρίες κλιμακώνονταν.

Στη Γερμανία, οι εφημερίδες μιλούσαν για «εξέγερση» των γιατρών και παιδιάτρων ενάντια στην κατάχρηση των τοξικών αντιγριπικών εμβολίων. Στη Δανία, πολλοί εργαζόμενοι στον κλάδο υγείας, αλλά και πολυάριθμοι δημόσιοι υπάλληλοι, αρνήθηκαν να λάβουν το εμβόλιο, θεωρώντας ότι δεν άξιζε να ρισκάρουν τη ζωή τους για μία γρίπη που είχε ήπια συμπτώματα.

Μία έρευνα που είχε καλύψει τη Φινλανδία, σε όλη της την επικράτεια, πριν από την έλευση του εμβολίου στη χώρα, είχε δείξει ότι το 75% του πληθυσμού δεν σκόπευε να κάνει το εμβόλιο. Μία καλά οργανωμένη αντίσταση, εφόσον εκπροσωπηθεί σωστά στους υπευθύνους, μπορεί να συντελέσει στην απόσυρση των απαράδεκτων νόμων.

Λάβετε τα άρθρα που σας ενδιαφέρουν στο e-mail σας

Έχω κάνει ήδη LIKE. Μην μου το ξαναδείξετε